Twilight vs Wallander


Jaa, vad ska jag avsluta denna kväll med? Kan inte bestämma mig för om jag ska kolla på Wallander, eller om jag ska bädda ner mig med massa kuddar i soffan där uppe och läsa Twilight?!  Nackdelen med att kolla på Wallander är att det  a l l t i d  händer läskiga saker i den. Hate it! Fast å andra sidan så är det ju det som gör det spännande.. Men även det som gör mig så nedrans rädd, hum..

Pluggandet gick ju klockrent idag då, haha nej fyfan :-(  Blir till att skriva massor på tisdag kväll istället!! Well, får la se hur bra det går med den saken.

HEJDÅ SÅ LÄNGE  ♥


En liten plugg paus


Gosh, min skalle har gått på högvarv nu i några timmar. Men har jag lyckas skriva mycket under dessa timmar? Svar nej. Fattar inte vad jag fhar för skriv problem, men det går bara inte att skriva. Får inte fram de ord som jag vill få fram, och nej - ingenting blir som det ska helt enkelt. Men det är inte det värsta med denna söndag, nej långt ifrån ; det värsta är att Johan Falk inte kommer visas ikväll!!! Istället ska dom visa en gammal wallander film, blä! Vi vill ha Johan Kinnaman jue!

Aja, under min plugg-paus, som nu varat i dryga timman ( s u c k ) så passade jag på att ta lite "lunch". Läste sedan atlantas tankar om min fina vita mössa, hon ba älskar den!





Nu ska jag ta tag i skrivandet i någon timma till. Skamset om jag inte kommer längre än vad jag hittills gjort, kom igen Emelie!

PEACE AND LOVE

 


Brödsamtal från kungen i djungeln


hahah, Malin ringde nyss, och frågade desperat vilken knäckebröds sort det var vi hade hemma. Hoppas du köpte rätt nu?  :D


By the way
- är ganska stolt över henne som klarat av att ha en blogg och faktiskt uppdaterat rättså ofta! DUKTIG BRUD ♥  Klicka på länken för att kika in hennes kungliga blogg - www.kungenidjungeln.blogg.se


( Nu ska jag sätta mig och plugga, gissar på att det inte blir mer uppdateringar förns ikväll )


PEACE AND LOVE


En snöig söndags "morgon"


Hej på er! Snöar det hos er också? Här sipprar stora flingor ner från himlen. Och ja, det är fint. Men nu får det räcka med snö, kyla och vinter i huvudtaget. Hit med vår/sommar och alla sköna kläder och skor! Hit med värmen helt enkelt ♥

Idag vaknade jag vid elva/halv tolv tiden, käkade frukost framför teven och var allmänt slö. Sen ändrade jag lite med min design på bloggen, nöjd nu - men jag skulle vilja ha någon slags bakgrund på sidorna om själva inramningen.. Men orkar inte sitta och klura mer på det, för jag vet knappast hur man gör  he he he.

Nu ska jag röja upp lite granna på rummet, och sedan starta igång skoldatorn och sätta igång med skrivuppgiften. Tanken på att den måste bli så gott som klar idag, gör att jag inte vill börja med den,  vet att det i stort sett kommer ta mig hela dagen.. BLÄÄ!  "A man got to do what a man got to do"   kind of!

CHIAO AMIGOS ,


Vem gillar inte?




EN RENBÄDDAD SÄNG ATT KRYPA NER I , för det gör alla, am I right? Hell yea I am.


Det är i alla fall vad jag ska göra nu. Eller ja inte nu medesamma, ska borsta tänderna och allt därtill innan, och läsa några sidor ur twilight. Om inte ögonen vill stängas för natten vill säga. Sov gott, så hörs vi mer imorgon, ♥

PEACE AND LOVE


Gosh, guys I´m sorrry


.. För en tragisk uppdatering denna lördag.. Inte riktigt med mening, men dagen har flytit på rättså bra, plus att när jag väl hade tid övers ( väntade på att maten skulle bli klar ) så gick det inte att logga in på blogg.se !? "Error server" och bla bla allt vad det stod. Någon mer som haft samma problem under dagen? Eller är det min dator som fuckar ur,.

 

Tanken på att det är söndag imorgon gör mig inte direkt glad. Har massor som jag måste göra, så vart ska jag börja liksom! En rolig sak är ju att Ida faktiskt fyller 18 år imorgon!! GRATTIS :D

 

Well, söndag - för det första så måste jag se till att så gott som skriva klart NkB inlämningsuppgiften. Redan där blir det problem eftersom jag endast skrivit typ en mening.. VERY GOOD!

Ska även sy lite på min svarta sammet klänning, skicka efter andra storlekar på bikinisarna från H&M och även boka tågbiljetter till stockholm! DET ser jag fram emot, den 6:e april dock, så det är ett tag kvar. Men so what, blir som ett mål, ett shopping mål :D  Ett måste köp är helt klart med jeans, då snackar vi cheap monday killar och tjejer; dom bästa jeansen i världshistorien! Man kan inte annat än älska dom ♥


lördag, kl 13:29


Hey allesammans!
Hoppas att ni, precis som jag, haft en lång sovmorgon och ätit en lång frukost. Så jäklans skönt!

Nu ska jag gå utanför så atlanta får kissa, längre promenader är nog inget att satsa på idag ( med tanke på att det är 17 minusgrader ute )  Kom sommar, KOM!

Nu ska jag klä på mig vinterkläderna, hörs senare på eftermiddagen. PEACE AND LOVE


GODNATT


Trodde faktiskt att klockan var mindre, jag som hade velat lägga mig och läsa ett tag, men känner nu att ögonen vill stängas för natten. Så det blir nog ingen läsning ikväll, imorgon däremot, då!
( innan jag går och lägger mig vill jag bara be om ursäkt till ziad för att jag har lovat och lovat att komma på box passen men aldrig kommer. Känner mig som en bad guy, men aja. Säger bara: nästa fredag, maybebaby )


S å d ä r d å , nu ska jag ta och släcka ner och gå och sova. Ska bli sååååå skönt med en lång sömn, gosh! Puss och kram på er, sov gott och länge!


fresh


Sitter och kollar runt på olika tattueringar som folk gjort. Fastnade för denna, som jag tycker var jäkligt cool! Smått på skämt, men ändå så snyggt! Vad tycker ni?


K v ä l l s m å l


Ja det behövdes verkligen ska jag säga, min mage kurrade ju för sjutton. Men nu mår den bra, för nu har den nyss fått i sig naturell yoghurt och start med russin. Denna fredagskväll har jag inte ätit en enda godisbit, inte en enda popcorn, inte en enda sked med glass - ingenting i gotteväg liksom.
( chips räknar jag inte äns med, för det är jag allergisk mot )

take care people ♥





( klart man läser sin egen blogg, den är ju magnifik! )




Miami Ink


Sitter ihop kurad i soffan på övervåningen och kollar på Miami Ink. Vilket påminner mig om att jag måste bege mig bort till Blue lotus ( om jag stavade det rätt nu ) och boka tid för my tatoooo. Längtar som en tok! Det jag inte funderat på än, är att det säkerligen lär kännas, med mycket smärta!  Bakom örat liksom, det är ju stenhårt :O  Aja, det är bara att stå ut, resultatet lär bli bra.


 

Nej, känner mig smått hungrig. Eller inte riktigt hungrig, men ni vet, liksom på gränsen mellan hungrig och mega sugen.. Antingen så blir det en banan, en skål med glass, en liten djuptallrik med yoghurt och start eller en smörgås.

C H I A O


kl 22:17


Well , hello on you all!
Denna fredag har varit alltifrån normal, den saken är säker. För att sammanfatta dagen så har vi fått reda på massvis med information om att läsa vidare, om att starta eget företag, om vilka kurser som är valbara till trean och mitt bland allt stenseriösa så har vi idag även dansat vals och foxtrot. 
När det gäller valen av kurser till trean så känner jag mig väldigt nöjd och säker faktiskt. Jag valde Historia A och Engelska C. Att läsa Engelska C kommer vara en jäkligt stor utmaning för mig, men genom hårt arbete och att jag pressar mig själv så ska jag klara av det! Jag måste klara av det, för att klara mig i USA efter studenten. Det är som en spärr inom mig, som en stor stopkloss som gör att jag blir så jäkla nervös när det gäller att tala högt inför grupp och allt sånt dära. Fattar inte att det ska vara så svårt, vill ju knappast vara så nervös som jag är, inte blir knallröd om kinderna heller för den delen - men aa: jag ska krossa spärren! För nu har jag bestämt mig, nervös -spärren ska bort, så är det bara..


Efter att vi slutat gick jag en sväng på stan, köpte tre trosor från vero moda ( älskar modellen ) och tog sedan en sväng förbi monki för att kolla om den halsduk jag kollat på under förmiddagen fanns kvar. Men attans, den var borta. Blev lite småledsen först, men å andra sidan var det kanske lika bra att den var köpt - ju mer pengar blir det att shoppa för i sthlm under påsklovet :D   LOVE IT!

later alligator ,


Sleeeptime for me


Nej gosh vad jag börjar gäspa, supertrött! Var ute med hunden en sista gång för en stund sen, gick utanför vid tennisplanen bara! Lovar - snön räckte ända upp till knänen, om inte högre! DET om något är helt sinnessjukt, när ska all snö börja försvinna, det kan man ju fråga sig..

Nej, nu ska jag ta och stänga av här, och gå upp och sova.
Lord så härligt det ska bli!   Dröm och sov sött allihopa , peace and love


Skogstorps gym


Idag var Lisa och jag ner till Skogstorps gymmet och kikade läget , 
( vi bättrade även på brännan ). Tycker verkligen det är jättekul att gamla läkarmottagningen nu är ett bra utrustat gym + solarium. Dom har även bastu, ganska läckert. Dom som jobbade där verkade väldigt trevliga och pratglada också så, det kommer nog gå bra för gymmet i skogstorp! Så för er skogstorpsbor som läser detta - gå ner och kika in stället, och köp ett träningsskor om du vill komma igång med träningen - första gången är gratis!

Vägen hem var täckt med tjock snö, lisa fick för sig att springa, crazy lady!





take care,


Torsdag kväll: imorgon är det helg!


TJENA ALLA GLADA!
Måste börja detta inlägg med att säga att idag har jag skrattat nå grymt mycket! Ni vet sådär så att kinderna krampar ihop sig och magen blir som ett klot. Dock kanske under helt fel tillfälle ( mattelektionen ) men vad ska man göra när man inte förstår ett smack och tårarna är nära? Det hjälper inte hur mycket jag äns försöker förstå mig på matte, jag blir inte klokare och får panik såfort det inte går., Har funderat på att hoppa av Matte B nu ett tag, men jag vet inte, det är ju ändå jävligt bra att ha läst den. Fast, hur roligt kommer det vara att få underkänt på nationella? Jag känner mig ganska så träffad..

 

Tillbaka till skrattattackerna, haha! Herregud, skämten var på en ganska så låg nivå må jag säga; eller vad säger ni Anna och Ida? Lis, Skancke och jag hade en humor stund där ett tag. "ET phone hoooooome!!!"  -  "Johnny Pepp?!"    Aaa shit, ni förstår vilken nivå vår humor låg på hahaha :D


GRATTIS LISA 18 ÅR


GRATTIS PÅ 18 - ÅRS DAGEN LISA  :-D
Hoppas du haft en toppen dag, och kommer få en toppen kväll. Eller ska jag önska dig lycka till i helgen kanske? Det var på fredag det blir utgång right? 

GOOD LUCK CHUCK ♥












Tänker inte skriva värsta texten om alla våra minnen tillsammans, och vad du betyder för mig. För allt det där vet du redan. Du vet att du är min bästa vän, och att när det gäller dig och mig, så tror jag på vänskap livet ut! 


I LOVE YOU SUNSHINE ,  ♥

 


snöstorm och 5 minusgrader


HEY PÅ ER!
Är ni, precis som jag, chockade över hur mycket snö det egentligen finns? Trodde och hoppades på att den skulle ta slut snart. Men icke sa nicke, det kommer bara mer och mer. För tillfället är det full snöstorm här hemma i skogstorp. Stora snöflingor virvlar ner i mängder. Visst, det är fint, men det är så jäklans kallt! Om det kommer fortsätta snöa nu i flera dagar så kommer jag börja avsky snö, jag lovar. Fast den värsta delen av året återstår fortfarande - 
s l a s k.  Ska man vara realistisk så är ju det enda vettiga att ha på fötterna då; gummistövlar. Men nej tack, jag vill nog gärna inte gå i mina i skolan! Gå och klampa runt med värtsa biff skorna. Det skulle göra det tre dubbelt så jobbigt att ta sig uppför trapporna!!
No way that´s gonna happen


Idag hade vi en sån där kortis dag, slutade strax efter tio på gymmet forever. Lektionen kändes både onödigt och skön. Onödig för att det verkade så oseriöst, vi var kanske 7 elever där och ingen lärare. Neaj. Men det sköna med lektionen är att vi slutar väldigt tidigt. Att bara åka in och träna ett pass och sedan åka hem, är såå mycket skönare än heldagslektioner.

Fick skjuts hem av mormor och morfar, och när jag kom hem bytte jag till en tjockare jacka och gick en sväng med hunden. Hon blev överlycklig när jag kom hem och tog fram kopplet, och ännu gladare när hon kom ut i snön. Själv så frös jag bara, kände inte alls någon snö-lycka som hon gjorde,.

 






hörs senare, peace and love


Kvällens höjdpunkt


Jaa det är självklart Paradise Hotel , inga som helst tvivel om den saken. Kvällens avsnitt kommer bli mycket spännande. Hoppas bara att ingen av dom bra åker ut ( pontus får gärna lämna PH för min del, känns som han döljer något men inte vill berätta vad det är., Jaa, en lurig typ helt enkelt. Do not forgetParadise Hotel kl 22.00-23.00 på kanal 6   :-)

Under den här veckan måste jag åka till lite olika platser och fråga om helgjobb också. Måste verkligen vara ihärdig gällande den saken. Vill ju så jävla gärna ha nu, plus att jag verkligen behöver det! Shit ja! Måste hinna tjäna ihop alla pengar till bland annat London och USA. 
J a g   l ä n g t a r   d i t

hörs senare,  p e a c e


c l o t h e s


Får massor med "vill ha" känslor när jag klickar mig in på  www.hm.com , det gör mig ledsen och irriterad över att jag inte kan lägga till något i varukorgen och avsluta med att trycka på  k ö p !  Vet ni varför?  Well, it´s simple - problemet kallas pengar!  Detta är även en anledning till att jag VILL ha ett jobb, så att garderoben kan förnyas  l i t e  oftare. Att shoppa är superkul, vem tycker inte det liksom? Ännu roligare skulle det vara om man kunde få shoppa hur mycket man ville utan att behöva tänka ett skvatt på vad allt kostar.. Tänk om det skulle komma fram en magisk ande till mig på stan. Säga "här har du en check som gör att du kan shoppa hur mycket du vill och för hur mycket pengar som helst, men bara idag!" Goosh vad jag skulle skrika av lyckorus då hahaa!  Jag skulle nog fan bli tårögd också..

Här kommer ett litet bildkollage med kläder och annat från H&M.
( den magiska anden får nog skynda sig hit! )






                  

               




Nu ska jag sätta mig i soffan och fortsätta läsa ur min twilight bok. Sen ska jag övertala mamma och fortsätta make overn med min klänning. Lovar er, om den blir som jag tänkt mig så kommer det bli snyggt!

take care ,

 




Lackar naglarna


TJA!
Efter att ha somnat bredvid hunden i min säng, och sovit i två timmar, så mår jag klart bättre än imorse. Spykänslan har gått över, och huvudvärken - jaa den finns där fortfarande, men inte lika dunkande som innan.

 

Nu har jag just lackat om naglarna, första lagret gjort, nu är det dags för lager två. När det har torkat ska jag sätta mig i soffan och läsa lite ur twilight boken. Efter det kanske jag borde fixa om min bloggdesign lite. Vill ha bland annat ha något mönster på sidorna om inläggen. Plus att jag vill att länkarna ska skifta färg när man klickar på dom,. Jag är inte speciellt kunnig inom detta område, så min räddning är att det finns folk runt om kring som är mycket skickligare ( johanna, mickis  etc. )  Ni lär bli kontaktade, just wait  ;-)

Men nu ska jag skuva upp volymen för coldplay, med ett leende på läpparna. Gosh; I just love them!




PEACE AND LOT´S  OF LOVE ,


Home and feeling not okay


Hej på er kära läsare'
Idag är jag hemma från skolan, mår inte nå vidare bra. Vaknade av att det var varmt i mitt rum, och huvudet dunkade. Kändes även som jag skulle spy när som helst, vilket inte direkt är någon härlig känsla.,  Nu har jag nyss tagit en ipren, så den bör ta bort min dunkade huvudvärk snart.

Sitter just nu framför teven och halvsover, borde nog gå upp och lägga mig i sängen ett tag, och sova lite. Sen ska jag läsa enormt mycket ur twilight boken! Känns åt helvete att missa engelska lektionen, för jag vill verkligen utvecka min engelska och prata mer ihophängande och flytande. Ska jag klara mig i USA i ett år sen, så måste min engelska bli  l i t e  bättre än vad den är nu, gosh yes!

Hursomhelst, skriver lite senare. Ta hand om er och ha en bra dag ♥

 

 


23:04


Nu är paradise hotel slut, och det börjar väl bli dags för att sova kanske. Inte för att jag har stor lust med det men.. Det är nog jävligt behövligt för mig, känner mig som en walking zoombie i skolan annars. Tänk om man kunde spola tillbaka klockan nu så den bara skulle vara typ fem. Men att man ändå hade gjort allt som man gjort under kvällen, dvs tränat och ätit bla bla. Men bara att man får en massa extra tid, för datorn, pluggandet, teven, make over av min svarta sammetsklänning och så vidare. Finns massvis med saker jag behöver göra, men tiden räcker inte till för allt, dock.

Okey, nej jag borde nog släcka ner här, när jag pratat färdigt med almis på msn. Gå upp och göra kvällsgörat ( tvätta ansiktet, ha på acnemedel, borsta tänderna, gå på toa, göra 10 000 upphopp )  minus det där sista va,.
Fixa ordning alla kuddar mot väggen vid lampan, och sedan läsa några sidor ur twilight boken. Vi får se.


hursomhelst,  take care and good night


PARADISE HOTEL


ÄR BÄST!




Because I´m back


Morrssning på er morrhår, eller nått sånt.

Passet gick väl sisådär, ( just jäklar, jag glömde stretcha kom jag på nu!! ) Nej men jag kände mig så nedrans trött direkt typ. Orkade knappt halva passet,. fyskam! Fattar bara inte vad det kan bero på? Dålig sömn är det enda som jag kan komma på, fast i och för sig så kanske det har ganska stort inflytande, vad vet jag. Nästa attack pass ska jag ge ALLT på! Då jävlar. Synd bara att det inte kan bli på onsdag, hade gärna gått på det passet och verkligen gett allt. Men icke sa nicke, på onsdag fyller nämligen en mycket speciell brud ett mycket speciellt antal år -  1 8 !!  Så då är jag hembjuden till lisa på tårtkalas, och hennes 18 årsdag går faktiskt före ett träningspass, det är en jäkla självklarhet!! :D

 

Nu sitter jag on my bed in my rooom. Är vrååååla hungrig, men mamma envisades att vi skulle vänta tills rickard kom hem innan vi skulle äta, yeeah right! Som att det görs när jag tränar sent. Nej då är det mikron som gäller för emelie. Aahnej, hur var det med att "han kommer behandlas och följa samma regler som dig" tsssssssssssss säger jag bara, cykelhjälmen exemplet var droppen - jag tvingades ha, men han får åka utan. Jaa ni, jag vill flytta till en lägenhet medessamma jag fått ekonomin att go with the flow! If you know what I mean.


By the way så har jag den snyggaste tshirten i världen ,  ♥

 

Nu ska jag gå ner och få fart på matlagningen, måste frigöra min kurrande mages problem. Med makaroner och bacon.

 

puss och kram ,



I´m on my way


Nu drar jag in till stan och kör attack! Hoppas jag ser många bekannta ansikten där ( camilla, johanna, maria? ) :D

höres ikväll - hejjppaa


Det är nära nu


Jag satt och räknade ut lite saker igår. Och nej - jag räknade inte matematik!! För det är bland det värsta jag vet. Fast viss matte använde jag väl mig av, dock bara plus. Det räcker haha!

Men iallafall så räknade jag ut att det endast,. håll i er nu .. är endast 4 skolveckor kvar för oss i alvida!! ( fram till påsklovet vecka 14 ) Det kan man lugnt kalla happy moment. Bara fyra veckor, det är ju ingenting. Menar, det går ju hur fort som helst.

 

Nu blev ni alvidor lyckliga va? :D   Synd om er andra som inte går i våran klass, ni gjorde lite fel val av skola och linje maybebaby.

 

 


LISA OCH CAMILLA, SE HIT!


Joo, jag tänkte på en grej - När ska vi boka till sthlm? I veckan helst va? Så vi är säkra på att priset förblir detsamma, tokbra jue!

Det var bara det, men se till och svara nuu!! muuu på er


Isbitar ee´ vi allihoopa


Fasiken också, nu har kylan återvänt! Man började ju tro att det skulle bli varmare nu, var ju jättefint väder i helgen och sådär lagom kallt. Men nurå, nej det är väl typiskt att minusgraderna ska komma tillbaka.,  :(   hoppas vi överlever kylan ett tag till,

Sitter vid köksbordet nu och skedar i mig citron yoghurt, start med skogsbär och i det en skivad banan. Perfekt mellis. Skulle kunna sitta och äta mellis hur länge som hellst, det är så avkopplande, plus att magen blir superglad! :)

Nejmen, måste äta klart nu. Ska börja packa väskan och så när klockan är hel. För sen blir det kvart i bussen in till gympozz ( attack pass!! )  Upp till bevis om Maria kommer, tveksamt där va? hahahah, du kommer inte undan varje måndag lille vän!!


peace and love to you all ,



MORSSNING


Sitter på rummet, ganska så nyduschad. Väntar på att håret ska självtorka sen ska jag börja göra mig iordning. Måste ner och äta lite lunch också, innan jag och lisa beger oss in mott city för att kolla på Luftslottet som sprängdes. Gosh, allt säger mig att den filmen kommer vara bra!

Igår kväll var jag ju som sagt hemma hos lisa. Vi kollade lite  på robinson, och även på en ( förlåt lisa ) men ganska så urusel film, hahaa! Vi kikade även på hotell och flyg till london. Hittade ett favorit hotell, som vi egentligen hittade för några månader sen, men nu hittade vi det igen, lovar att det är ödet. Vi har typ bestämt oss för att vi vill bo där under våran augusti-visit i London! Läget är perfekt, som gjort för oss som vill shoppa. Det är enkelt att ta sig från flygplatsen itill hotellet, och visevarse. Hotellrummet är good for us. Det är ett billigt hotell, men ändå väldigt mysigt och fint. Det ingår frukost, och hotellrummet har egen WC och dusch, och såg skapligt rymligt ut för två pers. HAPPYFACE :D


Nejni, nu ska jag ner och göra något ätbart till mig själv. Kanske blir det rester från i fredags ( tacos ) Eller så blir det pasta och något.. Hörs senare mot eftermiddagen -  peace and love


Ändrade planer


Ska dra på mig jacka och sköna skor och sedan promenera bort till Lisa. Där ska vi se film, boka stockholmsresa och även kika runt lite angående London resan..

Ha en trevlig kväll gott folk!

peace and love


Grillad mat gör mig skapligt lycklig


HERREGUD SÅ GOD MATEN VAR, OCH HERREGUD SÅ MÄTT JAG ÄR!!

Sitter i soffan på övervåningen och kikar runt på datorn litegranna. Lisa kommer hit om ett tag, då ska vi kolla runt efter information om våran shopping resa till London i sommar. Längtar som en tok till sommaren, kommer bli så himla bäst!

see yah ,


Home and exhausted


HEY THERE!
Nu är jag så gott som slutkörd i kroppen. Kom nämligen nyss hem från attack passet. Vilken genomkörare med träning det är alltså, oj oj oj! Man svettas, man har ont, man smilar, man tjoar och man har så jäkla roligt! Aaaahh, det är underbart.

Sitter för tillfället på rummet och åt nyss en rad Marabou premium -
(
70% , så det är faktiskt ganska nyttigt, g a n s k a )  Där nere håller mamma och pappa på med maten, vi ska äta grillat kött och hemmagjord klyftpotatis idag. Till det blir det självklart bea sås och en god sallad. Känner redan nu hur jävla mätt jag kommer bli, men det är det som är meningen, det är ju så himla gott med grillat!! ;)

Nej ni, antar att jag borde gå ner och hjälpa till lite, eller ja - i alla fall erbjuda mig att hjälpa till.
Vi höres mer under kvällen, take care



LÖRDAG


Godmorgon eller god förmiddag på er
När jag vaknade för någon timme sen, och såg att solen sken ute så kändes det som en sommardag. Fick typ tanken att ringa friends och åka till stranden och bada och sola.. Men den riktiga sanningen avslöjade sig när jag klev närmare fönstret och såg all snö på marken,. OH NO!  En sommardag på stranden får vänta några måndader :(

 

Morgonen förövrigt har varit lugn, setat och klickat i vilka bikinisar jag ska beställa hem, så förhoppningsvis hinner mamma ringa och beställa idag.

Nu ska jag ta och packa klart träningsväskan, sen får jag se om jag åker med mamma och pappa till mormor och morfar. Vill följa med, för det var ett tag sen sist. Men jag vvill vara på gympozz klockan halv tre, eftersom attacken börjar tre. Så får se om det hinns med att jag följer med till m&m på en fika.,

 

Ska hursomhellst fixa iordning mig nu ( jag sitter fortfarande i stora sov tshirten )   TAKE CARE, puss


Dags för den sista refrängen


Nej ni kära läsare, nu är det nog dags att släcka ner datorn och lamporna i rummet - dags att sova. Lördag imorgon, eller ja om man ska vara korrekt enligt klockan så är det ju lördag nu, men vi säger imorgon för det känns mer rimligt.

Nu ska jag stänga av här och byta om till pyjamas och borsta tänderna och ta bort sminket och,. nej det var inget mer. Eller jo - och sova såklart! 

ta hand om er, godnatt  ♥


ÄNTLIGEN!!!


Gosh så stolt jag är över mig själv nu! Speciellt eftersom det är en fredagskväll också. Nu har jag gjort klart uppgiften som jag missat att gjort klart och lämnat in, det tog mig ett tag - men nu är den klar och inskickad - jag är happyface! :D
Kändes dock förjävligt att sitta och göra skoluppgifter en fredagskväll, men har försjutton inte tid att göra den i helgen eller i veckorna, och idag var det inget inplanerat så., Booring I know

Nu dör snart batteriet på den här lilla skoldatorn också., ska kolla, mjorå 31 minuter kvar. Det var ändå rätt länge. Tror nästan att batteriet på skoldatorn håller längre än vad mitt batteri på min egna laptop gör., Big fail!


Måste bara påpeka att jag verkligen tokgillar Willy i Let´s Dance! Han var ju grym i dagens avsnitt, dansade rumpan av sig gjorde han också. Snacka om att han bidrar med underhållning på hög nivå, jaa ni - Willy är grym!



p e a c e   a n d   l o v e


Färdigätet


sådärja, nu är magen min proppppad med mat! Om någon skulle peta på den med något vasst föremål så skulle det säga boooom och min mage skulle spricka meddetsamma! Jag svär.

Borstade nyss tänderna, men eftersmaken ( som typ gör mig spyfärdig ) sitter fortfarande kvar i munnen, yaack!
Nu ska jag starta upp skoldatorn, sätta mig i soffan här uppe, sätta på teven och samtidigt som jag smågluttar på Let´s dance så ska jag skriva klart en skoluppgift som jag tydligen inte gjort klart och lämnat in.. attans alltså, aja. Sen innan klockan tio måste jag bestämma mig för vilka bikinisar jag vill beställa hem från H&M, dom stänger nämligen telefon linjen klockan 22.

Som ni hör har jag en del att pyssla med, take care så länge - vi hörs om en stund :D


FREDAGSKVÄLL


TJA GULLISAR!
Har nyss varit med mamma och handlat, så nu ska vi göra tacos. Ett perfekt fredags skrovmål eller vad säger ni? :D

 

Ska ner och hjälpa till lite nu hade jag tänkt, plus ta med mig min smutstvätt ner ( det var det jag egentligen gick upp för att göra )
Hörs senare, kan jag till och med tumma på! 
P E A C E

 


Back inside


Sådärja, en minirunda är en minirunda, kort och härlig.
Nu är jag skapligt trött, och är förbaskat sugen på choklad, mörk som vanlig marabou det kvittar - choklad i allmänhet!! GIVE ME, nej emelie inget godis nu inte, måste klara nyårslöftet lite längre. Fast i och för sig, enligt mitt godislöfte så klassar jag inte mörk choklad som godis, så på den godbiten är det fritt fram. Synd att vi inte har någe mörk choklad hemma bara.. ( det blir morgondagens köpmåste )


Nu ska jag ta och borsta gaddarna, dutta på acnemedel i hela ansiktet och sedan ta och läsa lite ( twilight på engelska ) innan jag somnar.  
G O D   N A T T  ♥

 


Så var det dags igen,.




Livet blir fullspäckat med promenader som hundägare, det ska ni veta. Eller i alla fall om man har en hyffsat ung hund i sina bästa dagar full av energi, jag känner mig träffad. Eller snarare sagt min hund borde känna sig träffad, fast hon kan ju varken läsa eller klicka sig in här på min blogg så, well you get the point! ;)

Ska dra på mig mjukisoverallen, tjock jacka, mössa och vantar för att ta en minisväng bortåt på gatan. Var glada för att ni kan sitta kvar inne i värmen, för nu bär det av för mig ut i januarikylan.

Take care ,


Lovely butterfly


När jag i mitt förra inlägg ( för bara någon minut sen, jag vet ) skrev om att Lisa fyller 18 på onsdag, kom jag och tänka på att min 18 års dag faktiskt också närmar sig. Eller i och för sig så är det några månader kvar ( 22 april ) men ändå, det kanske är dags att boka in en tid hos tatueraren snart. I alla fall besöka en och kolla med han/hon om min fjärils idé.

 

YES, nej nu blev jag pepp på lite Coldplay musik, den bästa av alla utbud!  ♥

later maybe baby,


My plans for the weekend


Hey kära blogg och hey kära medmänniskor!

Hoppas ni alla haft en bra dag och kväll.
Min har varit smått blandad, menar då känslomäsigt. Vet inte vad som flugit i mig men hela dagen har jag mått apa, har känt mig tråkig och allmänt äcklig. Har typ känt hur tankar passerat i revy - mina vänner är underbara, jag avgudar träningen på gympozz, jag måste hitta ett deltidsjobb och tjäna pengar så jag kan flytta hemifrån så fort som möjligt. För det sistnämda är något jag verkligen får krupp på. Just dom hära småsakerna och kommentarerna som "vad du äter mycket glass", "ska du äta yoghurt nu igen, det enda du lever på är yoghurt och makaroner". Att slippa allt smågnabb,
I WOULD LIKE!  Så nu letar jag för fullt efter ett deltidsjobb. Ni som har några förslag får mer än gärna skriva det! :)


Hade nyss en lång konversation med Lisa på msn, blev lite snack om helgens planer. Och även om en annan tokviktig sak -
LISA FYLLER 18 ÅR PÅ ONSDAG!! :D
Så det blir krogen för henne på fredagen där, toppenkul tjejen!!

 

Men i alla fall rå, på söndag ska jag fira brudens födelsedag. Det blir ett biobesök - Luftslottet som sprängdes. Jag vet, vi är jäkligt sist med att se den ;)  Men nu är biljetterna köpta, så på söndag klockan tre blir det ett biobesök på rio, undrar om jag ska göra en "favorit i repris" och baka lite chokladbollssmet och ha med mig i en matlåda? Får la se hur det blir med den saken. Eller så köper vi godis/popcorn, för det är ganska simpelt.

Det var söndagen det, på lördag blir det attack pass på gympozz och sen under kvällen har jag ingen som helst aning. Det visar sig får vi hoppas!

PEACE AND LOVE ,


Well,


Nu har jag skickat in en ansökan, hoppas på det bästa.
Nu ska jag ta och gå utanför med hunden och sedan göra mig iordning för jobb på Gympozz. Vi hörs ikväll mina vänner, puss och hej! ♥


Onsdagarna är grymma


Kan man lugnt påstå! Iallafall för oss alvidor på JB, vi har endast en lektion och det är idrott. Superrolig lektion idag också ; camilla körde ett combat pass på gympozz för oss allmänna, kanoners! Så skönt med denna linje när vi får träna på skoltid, för det första så går dagarna mycket snabbare om man har idrott halva dagen, och för det andra så är det väldigt bra med träning :D

Passet slutade strax efter elva, när jag hade duschat klart och klätt på mig så kollade jag på klockan och såg att den var 11:33. OH MY LORD! Jag ville hinna med 35 bussen ( hunden var kissnödig här hemma ) plus att jag inte orkade vänta på nästa buss. Så vad gör jag om inte spurtar upp som en galning till drottninggatan. När jag kommer ut från gympozz dörren, springer några steg och kommer fram till korsningen så möter jag bussen, den ska precis svänga upp mot drottninggatan., Då la jag benen på ryggen och kutade som in i tusan. Och vet ni - JAG HANN! Woho så glad jag blev! Det var lätt dagens bästa insats, supernice.



Nu ska jag skicka iväg en jobbansökan till Mc Donalds vid västerleden, dom söker nämligen nya deltidsarbetare. Vilket passar mig perfekt!

Hörs senare, peace


Paradise Hotel


Midre än en timme kvar till kvällens Paradise Hotel, bästa programmet idag ju med både pandoras och cermoni! :D

Jag skulle ärligt talat vilja ha reda på sanningen om Pontus knasiga beteende? För det kan ju inte vara riktigt sant att han är sådär som person right, verkar ju helmysko isånnafall! Jag gissar på att han är en skådespelare som kommit in i paradiset som en slags joker, för att blanda om i grytan litegrann. Men vi får väl se, allt kan hända i kvällens avsnitt. S P Ä N N A N D E

(
Har megabrist på bilder, jättetråkigt jag vet! Men jag ska försöka börja ta lite outfits, och ha en bild från skoldagen varje dag. Men aa, vi får la se hur det vidareutvecklar sig )

peace ,


Umgänge med Malin Q


TJA TJA!
Hur har ni det en snöig vinterdag som denna? Sitter ni insnöade kanske? Skulle faktiskt inte bli chokad om det var någon stackare som just gjorde det (satt fast insnöad, gosh ) För fytusan så mycket snö et har kommit, bara den senaste dagen, crazy like hell! Och verkligen inte något som vi tar emot med öppna armar, nej vintern är officiellt över nu. Fram med våren och alla trendiga vårkläder tack!

 

Mötte upp Malin efter skolan, var ett tag sen senast så att träffa henne var mycket behövligt!

Hon följde hursomhelst med mig till "värmemaskinerna" och sedan tog vi elvan hem till mig. När vi sitter och äter hårdmackor och dricker varm choklad, så säger hon plötsligt - " det där var din åttonde hårdmacka" Jag baa "men whaat? Sitter du och räknar hur många hårdmackor jag äter?" Svaret jag fick var: "Jaa, för jag vill inte verka glupsk och äta mer"  Öhm aamen okej, då är man ju rätt normal om man sittter och räkar kompisens hårdmackor..
Satt och åt ganska så länge, kändes som all oändlighet haha, men tillslut vart vi klara. Slutade med att jag åt tio hårdmackor och malin nio
(
hon som höll räkningen för att inte äta mer än mig. Patetiska unge ♥ )

Blev därefter lite runtkoll på datorn. Bästa grejen var när hon visade en video på youtube om två män som tagit hand om en lejonunge. Men med åren så växte lejonungen och blev för stor för att männen skulle kunna ta hand om den - dom bestämde sig för att åka till afrika med den. Efter flera år bestämmer dom sig för att åka och hälsa på den ( christian som lejonet heter ). Beteendevetare och andra djurspecialister uppmanar männen att Christian inte kommer känna igen dom., MEN DET GÖR HAN, LEJONET CHRISTIAN KÄNNER IGEN DOM!! Ni bara måste se denna video! Jag började gråta. Band mellan människa och djur är magiska, min åsikt sådär!

http://www.youtube.com/watch?v=EeE4c3U63Hc&feature=related

GÅ IN OCH KOLLA PÅ DEN NOOOW!


take care for a while ,


Klart man lyckas ,


Nej inte direkt, fan också! Varför är jag så usel på att välja bra och rätt hårfärg. Under själva färgningen så kände jag hur det kliade nedrans mycket i hårbotten. Men jag struntade i det, för jag menar - det brukar ju klia lite granna när man färgar och håller på. Men denna gång var annorlunda. När jag tillslut fick nog och kliade med fingrarna i den geggiga hårfärgen, så lossnar stora tussar med hår!!! Jag får PANIK! HELVETE jag blir flintis..

Eller?





NEJ,
riktigt så gick det väl inte direkt till. Haha, skojjar bara lite med er!
Men till det ärliga - så blev väl resultatet bättre än innan ( mycket bättre än innan ) men det är fortfarande ljusare längst upp mot hårbotten. Vilket jag tror är för att jag valde en ljusbrun/mellanbrun hårfärg, kanske borde valt en mörkare till just utväxten.. Men whatever: nu är det gjort och går inte att ändra, eller jag skulle ju förstås kunna färga det ännu en gång, men jag vill inte utsätta mitt redan ybertunna hår för några drastiska åtgärder.. Det får duga sålänge. Min plan nu är att tona det med jämna mellanrum fram till sommaren, och då hoppas på att det blekt några nyanser av den starka solen. Hoppas min plan funkar ;)

Nu ska jag bara vänta på att håret torkar någorlunda, och sedan ska jag gå och sova. Hörs imorgon, take care until then ♥







YES YES YES!


ÄNTLIGEN FÄRGAR JAG MITT HÅR! BORT MED DEN GRÄSLIGT FULA UTVÄXTEN!

Blev dock inte som jag från början tänkt färga det..
Hade ju tänkt lägga i ljusa slingor, och sen tona det i ljusbrunt. Men jag kände att det var lite för riskabel risk. För i nuläget är mitt hår rättså mörkt, hur skulle det då bli om man gjorde en hemma slingning med blond färg? Njaee, kändes inte direkt säkert. Så istället kör jag på att bara använda den ljusbruna toningen. Vilket känns som en mycket klokare beslut! :)

 

Lite synd bara att jag missar paradise hotel genom att färga det nu, men men - det går ju att kolla på internet. Någon som vet om kvällens avsnitt kommer in på tv6 hemsida redan ikväll??

PUSS ,


En tanke


Vill med detta inlägg sända en krya på dig - hälsning till Michaela Savela som är hemma och är magsjuk. Hoppas att det går över så fort som möjligt, du behövs för en fulländad alvida stämning i skolan ska du veta ♥

 



take care my friend ,


Min kropp är möör


TJAAABBA!
Attacken gick strålande, jag kände faktiskt inte av en enda gång att mitt lår var som en tung limpa. Det ända jag kände av var att lokalen var smockad med människor ( en mix av vana och väldigt ovana ) när jag säger smockad så menar jag verkligen  s m o c k a d! Nästintill att det var för fullt, det var knappt så man kunde utföra alla övningar på grund av att man hade människor tajt inpå bakom sig, framför och på var sida. Trångt.

Men hur som hellst - passet var vrålkul! Jag, johanna och helena körde gärnet! :D Svetten rann och varenda spegel immade igen, men det är så det ska vara, great!

 

Hann precis med kvart i bussen hem, väl hemma tog jag en promenad med the dog. Efter bara någon sekund såg man ut som en snögubbe, för nu öser det ner med snö mina vänner. Det bara vräker ner. Ska vintern börja om på nytt nu eller?  H o p p a s   i n t e


peace and love people


MÅNDAG


HEY PÅ ER!
Måndag idag igen, ja gud så veckorna går fort. Inte långt kvar tills praktiken vecka 6. Jag längtar dit som tusan, ska bli så roligt att vara på Stadium.

Idag har vi pysslat och ritat med våra plakat, kändes som man gick på dagis igen - men det var härligt!! Lite slappt och galet, det gillas. På eftermiddagen var det dags för tuffare tag, löpskolning i munktell. Jag trodde att det skulle gå ut på att lära sig springa rätt, typ. Så att man inte belastar på fel sätt och bla bla. Men icke sa nickepicke. Det var något helt annat, vi gjorde massa hopp av olika slag, utfallssteg och allmänt jobbiga grejjer. Så nu har jag en dödar träningsverk i mitt högra lår. Hur sjutton ska det gå på attacken ikväll när mitt lår känns som en 100 kilos limpa!? Well - I will give it a try! :D

Nu sitter jag fullt påklädd med flanellbyxor och mjukiströja + en tjock fleespläd omkring mig. MYSPYS! En maffig skål med chokladbollssmet står på bordet framför mig, med pärlsocker såklart!! Måste skryta lite, men detta var nog den godaste chokladbollssmet jag någonsinn gjort!! Är så glad, så nu ska den ätas upp med ett smil på läpparna. Checka in denna gott folk
( erkänn att ni vill smaka big time? )




Hörs senare hottiiies!
PEACE


Johan Falk


Combatpasset var superkul som alltid, tack vare en toppeninstruktör
( camilla skancke evensen ), och alla andra peppande människor- I just love it!

 

Nu är det såååå dags att slå på kanal fyra, för om bara någon minut så startar söndags filmen med Johan Falk.

bye bye for a while!


julskinka; nu?


Japp gott folk det stämmer, mamma och pappa hade köpt med sig en grisrumpa hem när dom var och handlade. Och jorå, det satt ganska så fint i magen. Även fast det är lite otraditionellt att äta sånt nu, men ehh. Det smakade bra!


By the way, igår innan lisa och jag gick till sporthallen för attackpasset, så besökte vi min frisör ( för att jag skulle fråga om färg, slingor och vad hon rekomenderade för färg bla bla ) Iaf så gav som som förslag att jag skulle slinga håret först och sedan lägga i en ljusbrun intensivtoning. Och det är precis vad jag ska göra. Var iväg och köpte färg och slingningsfärg idag på coop, så antingen ikväll eller i början av veckan blir det makeover. Hoppas hoppas hoppas bara att det INTE ramlar av eller att det blir grönt, gult eller grått.. gosh!!

 

 


SLEEEPY, kl 23:51


Nej hörreni, dags för mig att stänga av denna susande mekanism, borsta mina tänder och sen sooova.
Sleep well my friends, see yah tomorrroow

pussochkram


Kvällens roliga sak


Kikade lite på tyras.se och såg ett inlägg när hon bland annat vaxade benen på två killar ur andra avenyn.
Lovar er - det är värt att se! hahaa, smärta sa bärta.

http://inteokej.com/production/forsoka.php?video=gibson



Walk the dog


Nu är jackan på och det är dags att gå en kortrunda med hunden. Hundlivet är hårt ibland, men vad gör man inte för sin fyrbenta vän.

 

 Maybe later buddyyys ,


Frukt med glass, eller tvärtom


Som jag sa innan, så gjorde jag mig en fet maffig fruktsallad med glass ( laktos glass, vilket jag upptäckt att jag tycker är godare än vanlig glass ). Hur som hellst, blev en hel djuptallrik full med mummsiga saker. Mandariner, bananer, vindruvor, glass, chokladsås och lite polkagris strössel. Det kan inte bli så mycket bättre, gosh!! ♥

 


 

peace

 

 


Vilket jäkla lyckorus!!


Lisa och jag åkte ju som sagt in till sporthallen, för att köra bodyattack klockan fyra. När vi är nere i omklädningsrummet för att byta om, så säger lisa plötsligt att hennes ena sko är borta. "VAAA?" säger jag. Så sant som hon sa, så är hennes ena träningsso helt borta, kapput, finito!! Så vad hade hon för val än att köra så mycket som hon kunde i bara strumporna, stackare. För OM hon missade något? Passet var så sjukt jävla roligt!!! Det går inte att beskriva med ord hur peppande det är med instruktörerna och alla motionärerna som skriker och hojtar! Sjukt roligt, sjukt!! Efter passet var jag ganska så slutkörd, efter att inte ha tränat på några dagar pga förkylning, så kändes det bra att få köra ut sig rejält!

( jag är så otroligt glad att jag lade av med fotbollen och nu tränar på gympozz, det är sån jäkla skillnad - positivt som tusan )


Nu ska jag kolla på robinson!   CHIAO



IT´S TIME


Yepp, nu är det dags att packa iordning väskan och bege sig till busshållsplatsen. Dags för ett hårdpass av bästa sort!! BIG LOVE

B O D Y   A T T A C K



lovely day, lovely morning


MORSNING KORSNING
Lördagsmornar är bland det bästa som finns! Men det vet väl alla redan.. Jag tog en rejäl sovmorgon till klockan elva, oh lord vad härligt det var ♥

Var ute för ett tag sen och lekte med hunden i snön. Hon gillade det - and so did I. På något sätt känns det som om man aldrig kommer växa ifrån lekfullheten, innerst inne är man alltid ett barn ( eller något i den stilen )
Hursomhellst, nu ska jag nog gå ner och fixa mig lite lunch. Undrar om det finns kvar från igår så jag kan göra en tunnbrödsrulle, vore väldigt gott.


PLANERNA FÖR DAGEN:

* Prata med min frisör om hårfärg ( får bli en till hemmafärning, så jag hinner spara ihop pengar för att sedan göra det på riktigt hos frisören, längtar!! )
* Bodyattack i sporthallen kl 16-17
* Robinson klockan åtta
* Leta gärnet efter helgjobb!


Jag skriver mer senare, förmodligen när jag kommit hem från attack-passet. See yaah!


night-talk


Tjenare alla superpinglor!

kom nyss hem från lisa, gick den långa och mörka vägen helt själv. Uschochfy. Vände mig om säkert miljoner gånger för att det hela tiden kändes som om någon gick bakom mig.. Är det äns normalt att vara såhär mörkrädd som jag är? Patetiskt är vad det är. Liksom, jag går samma väg till bussen på morgonen utan att vara rädd. Men såfort mörkret faller på så blir jag värsta freaket. Kanske finns specialhjälp för sånna som mig? Mörkrädda mongofreaks? Får kolla upp det där.. some time maybe baby! Eller uppfinna en dress som är täckt med starkt lysande ficklampor, som dessutom känner av om någon är i närheten av en själv. Snille idé där va?
Någon som vill köpa om jag står för uppfinnandet?  come on!

 

Nejmen, klockan går mina kära vänner. Närmar sig sakta men säkert helgens bästa dag ( l ö r d a g ) Största höjdpunkten för imorgon är att det är bodyattack i sporthallen!! Klockan 16.00-17.00. Ellerhur camilla?


Hursomhellst, säger godkväll för mig nu. Nu ska jag sova in alla de timmar som jag missat i veckan, haha - rätt många vill säga!  G O D N A T T ♥

 




me like oboy


Tanken på att de barn i afrika aldrig druckit riktig oboy, varm som kall ( lika gott ) gör mig lite småledsen. Om man kunde, så skulle jag skicka ett helt badkar med oboy till er afrikabor, det ska ni veta. För smaken av riktig oboy är något man måste uppleva, gosh så det smakar bra!

Så man kan väl skatta sig själv lycklig, just för att vi kan dricka oboy , right? Till mellanmål drack jag just oboy. Svepte tre fyra glas, bara för att jag tycker det är så  s j u k t  gott! Förresten så var hela mitt mellanmål gott. Bestående av några glas oboy ( ganska så stark, det gillar jag ), en julwurt smörgås och en till smörgås som mormor bakat med russin i. Gosh så gott det var med smör och ost på.  Lite bildbevis, det är behövligt för att göra er frestade -
look and like




       ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥




NU BLEV NI ALLT FRESTADE VA?
Vore jag i er sits, och nyligen kollat på dessa tre oboy bilder, så skulle jag gå direkt och blanda iordning ett glas.
Gör det numeddetsamma!

hörs ikväll!




F R I D A Y


TJABBA!
Hoppas eran fredag varit lika slapp och rolig som min. Började med gibbon utbildningen imorse ute i vilsta. Med pauser för lite lek i den stora gymnastikhallen ( grymt mycket roliga stuff därinne )


Bussen tillbaka
till skolan för naturkunskap B och lunch, därefter ännu mera NkB. Vi skulle börja skriva på en uppsats, men aa det gick ju som det gick - mahahha! Vi alvidor är bra på att hitta saker som är skitroliga fast dom inte är det. Alltså - vi skrattar ganska mycket, åt sådant som är,. njaa.. ganska boooring haha. Gå in på våran alvida blogg så förstår ni vad jag kacklar om - www.alvidas.blogg.se

Efter skolan mötte lisa mig utanför våran skolport. Vi gick till stadium så jag kunde prova och sedan köpa min efterlängtade skidjacka ( som jag självklart kommer använda till vardags också ) RÖD ÄR DEN, då syns jag bra i skidbacken.





Fjällen vecka åtta, tre dagar med malin i backen -
What more can I say!  A W E S O M E




mormor


fyller år idag, grattis på födelsedagen ♥

Åt nyss en bra portion med makaroner och skinksås, så nu är min mage mättare än någonsinn känns det som.
NU ska jag ta fram tandborsten och tandkrämen och borsta gaddarna. Sedan byta om till något annat än mjukisar ( vilket iochförsig är det skönaste som finns, men whattahell - det är mormors födelsedag haha ) sedan tar vi hunden med oss och åker till mormor och morfar för att fira med bullar och tårtor.

Hörs senare ikväll!
peace and love


äter en kaka


som är väldigt god, ni vet en sån där café kaka? mumsfillibabba säger jag bara! Denna kaka är miljoner drilljoner gånger bättre än vad matte B någonsinn kommer kunna bli., Förstår ni hur mycket mijloner och drilljoner är eller - typ större än hela universum + rymden sammanlagt!!

Säger då det; antingen så är det mig det är fel på, att jag typ saknar ett smart-sinne för matte. Eller så är det helt enkelt så att matte b är det svåraste och tråkigaste och mest oviktiga ämnet i världshistorien!!
Där fick jag ut liiiite av mina aggressioner, woopps. Men men, åsikter som åsikter. Vet i alla fall att josefine H håller med mig, right mister snille? höhöhöh
 
Nu ska jag återgå till min utsökta kaka, love it!   


puss och kram och nyp i stjärten

AVLIVA MATTE B


MATTE B ÄR TOTALT JÄVLA FUCKING ONÖÖÖÖÖÖÖDIGT!!!
( när kommer man, helt seriöst, att använda sig av "andra - grads - ekvationer?" Knappast när man går till ica och handlar filmjölk iallafall...)

JOSSEF HOLM HÄLSAR DESAMMMMAAA

hejdå

GODNATT


Jag låter nog dessa bilder avsluta den här onsdagen, nu kommer jag drömma bara bäst, det känner jag på mig!!

The best day in my life, remember ♥









C  O  L  D  P  L  A  Y

( ska ta och boka in ett besök hos tatueraren i april, har mina idéer ska ni veta. Kan ju säga att det har med sista bilden att göra, do you guys know? )




good night and take care, peace


the pretty and the old stuff










Många stunder har det blivit, och fler ska det bli!

puss på er alvidor
Nu ska jag ta och krypa till kojjs, godnatt och ta hand om er!


ris och ros på gympozz


säger bara gaaaaahhh! Efter att ha setat på gympozz i cirkus två timmar, och då typ 100000000 människor kommit och velat köpa/förnya träningskort, så blir man helt galen i bollen!

Första halvtimmen var det lugnt. Men när passen började komma igång, och det var pass som började samtidigt så blev det rättutsagt  h y s t e r i . Bildades köer med folk som ville köpa kort. Och just kortköpen är en ganska lång procedur- det ska skrivas in i datorn, i pappersblocket, ta betalt, skriva två olika kvittenser,. herregud. Även fast kajsa och jag var två så vart det körigt där ett tag. Men när Feras kom och hjälpte till flöt det på en aning bättre.

Medelpasset var inställt, och reservpasset blev bodyattack, vilket ledde till många besvikna miner bland motionärerna som ställt in sig på medelpasset. Så Kajsa och jag övertalade dessa damer och farbröder till att iallafall prova på bodyattack - "inte kan ni gå hem nu när ni redan tagit er hit", "känner ni att det blir jobbigt så ta det lite lugnare eller gå ut" och vet ni; dessa damer och farbröder ( som innan passet var rättså skeptiska till att dom skulle klara av passet rent fysiskt och tycka att det var roligt ) kom efter passet och sa att det hade varit jätteroligt, och att dom var glada att dom inte hade gått hem.

Det får en verkligen att gilla jobbet som värd på gympozz. När man lyckas puscha på människor till något som dom är osäkra på, och sedan så visar det sig att dom tyckte det var skojj!

GULDSTJÄRNOR till er lite äldre som körde attackpasset, good job!

 

 


Glödhet lampa


.. Nu kom jag på en sak som jag  b e h ö v e r  göra - nämligen borsta hunden. Om jag lyckas få fram henne från sängen ( hon kryper alltid in och lägger sig längst in därunder, clever dog )

chiao for a while

I´m tired like hell


Morsning korsning på er!
Känner mig helt slut i kroppen, lite beror på träningsverk och ganska stor del beror på för lite sömn. JAG BEHÖVER SOVA! Men saken är den att det är så jäkla tråkigt att gå och lägga sig tidigt om kvällarna., Då sitter jag hellre uppe och kikar lite tv, är inne på msn och facebook med mera. Fast egentligen skulle jag behöva gå bums i säng, för vad är det dom säger, dom som vet saker - är det åtta eller nio timmar man bör sova per natt? Det kan jag ju direkt säga att jag knappast gör! Somnar runt tolv och går upp klockan sex. Fyfan för det rent ut sagt!

 

Onsdag idag då, vilket enligt vårat nya schema betyder att vi slutar kring halv elva. Underbart härligt!! Har bara idrott och sen får vi åka hem. Nästa onsdag när jag kommer hem ska jag nog ta och sova litegranna. Innan det bär av in till stan igen för att sitta värd på gympozz.
Hur som hellst, riktigt sköna onsdagar vi har, så där finns det inget att klaga på,  great right?

Nu ska jag nog., jaa vad ska jag ta och hitta på? Ingen skriver på msn, facebook är dött, H&M katalogen har jag kollat igenom x antal gånger, inget bra på tv.. Kanske ska ta och gå och sova endå, om jag inte kommer på något jag vill göra.


 

 


Paradise Hotel


IN MY HEART! ( Har verkligen blivit tok-fast i denna såpa ) Och jag vet att flera alvidor också är, förhäxade av paradise hotel, haha har jag rätt eller har jag rätt?

Sitter som ni kanske förstår och väntar på att veckans bästa dubbelavsnitt ska börja! Både pandoras ask och parcermoni. Kommer bli så sjukt hett i pandoras ask, känner det ända ner i tårna. Rami kommer ställas mot väggen, vilket jag diggar med stil!! Ut med honom. Dock så tror jag, nu när france kom tillbaka, att rami och hon kommer pakta ihop sig. Dubbelsvinen.
Aja, slut på mina teorier, allt visar sig om mindre än en kvart!

Ni sitter väl bänkade i fåtöljen och väntar med kanal 6 på?  DO IT!

 


NI MÅSTE BARA SE DETTA!


Detta klipp från youtube upptäcktes hemma hos lisa när jag var där. Vi kollade på det om och om och om igen. Tårarna rann som jävla vattenfall men vi kunde bara inte sluta garva. Killens skratt åt denna jävla get ( eller ska jag säga rådjur? ) är i alla fall helt sinnessjukt! MAHAHHAHA! 

Klippet är ca 9 minuter, men det är roligast de första minuterna. TA ER TIDEN, KLICKA PÅ LÄNKEN OCH KOLLA NUUU!! 

http://www.youtube.com/watch?v=ggB33d0BLcY


badkläderna kommer fram


På många hemsidor har dom redan börjat fått in väldigt fina bikinisar. Bland annat H&M bidrar till detta köpsug för badkläder. Men sen när det väl kommer till kritan så inser man att man inte kan köpa alla ( i varje fall inte jag ). Så den stora frågan blir ju; vilka man köper/inte köper? Vad man vill ha för modell, färg och hur man vill kombinera?! Klurigt är vad det är!
Någon som redan hunnit klicka hem nå badkläder?

Här är i alla fall mina favoriter från H&M:










T I S D A G K V Ä L L


Tjena mittbena!
Jag har haft lite bloggtorka ( två dagar utan uppdatering; 
skärpning emelie! Om jag nu ska lyckas göra denna blogg lite känd så får inte detta upprepas. För nog ska jag lyckas få upp besökssnittet per vecka,. med er hjälp såklart - kommentera!!

Imorse, innan skolan, hade jag körlektion - vilket gjorde att min väckarklocka ringde väldigt tidigt.. 05:50!! Gick till bussen fem i sju, för att vara totalt helsäker på att hinna med den. Vilket jag också gjorde.
Körlektionen gick i alla fall bra, jag fick backa ut från engströmsparkeringen tillochmed. Haha, kände mig  v ä l d i g t  stolt efter det., Sen fick jag bland annat prova på att starta i en brant backe. Tummen upp helt enkelt.

Kom på en grejj igår kväll innan jag gick och lade mig: jag har inte lagt upp bilder och visat mina tillskott i garderoben för våren. Så här kommer dom





W E L L - höres lite senare ♥



ps. glöm inte bort att gå in på våran alvida blogg - www.alvidas.blogg.se )


Hemkommen och färdigäten


Öhm, jaa om nu äns ordet "färdigäten" finns,. Saksamma, hoppas ni alla förstår vad jag menar.
Sitter i alla fall och väntar på att Johan Falk filmen ska börja, very good stuff!




Så nu sitter jag och bläddrar igenom H&M katalogen ( för hundrade gången ) hittar något snyggt varje gång, sinnessjukt så mycket fina kläder och smycken det finns! Till grymt bra priser dessutom. Så nej, när det blir lång paus för nyheterna klockan tio så ska jag skriva ner det som jag vill ha på en lapp. Sedan blir det ett samtal till H&M beställnings service imorgon!! I LOVE IT


Nu börjar filmen, får absolut inte missa början för då är man lost - goodbye for a while


dags för bodycombat


HALLOJ!
Nu är naglarna filade och målade, så den punkten kan checkas av från min "att göra lista". Klockan tickar på, så det är nog dags att jag tar och packar iordning träningsväskan och beger mig in till gympozz (tillsammans med lisa), så blir det bodycombat med camilla.

 

By the way - VÄLKOMMEN HEM JOSEFINE!! ( du har varit saknad ska du veta ♥ ) ses imorgon på bussturen in till skolan, då ska du få berätta  a l l t !  

 

peace and love

 


HAPPY MOMENT..


..THANKS TO MARIA KÄLLÈN!!

Tydligen så är det samma lösenord till skoldatorn som till skolmailen ( vilket jag inte visste )  Men nu vet jag, tur det - hade nämligen några viktiga mail att läsa,.

TACK TACK TACK MARIA!


Det svänger fort..


FRÅN BOTTEN TILL TOPPEN!
Jag kom nämligen på mitt lösenord till skoldatorn nyss, woho!! Nu gäller det bara att sätta hjärnan i högvarv så jag kommer på mitt lösen till skolmailen..

T Ä N K  E M E L I E , T Ä N K !



Guldfiskminne


NO NO NO NO!!!
Det duger inte med att jag glömt bort lösenordet till själva skoldatorn. Nej nej - nu minns jag inte lösenordet till mailen heller! GUD VAD JAG HATAR MITT MINNE! Bra jobbat Emelie, verkligen...


s ö n d a g


TJAAA!
Morgonen och förmiddagen har börjat kanon. Gick upp strax efter tio, så himlaaaa skönt med helg och sovmornar ( att ligga kvar under det varma täcket och bara slumra hur länge som hellst! )  Pappa och jag var ute och övningskörde också. Började lite lugnt i vilsta, var ju ett tag sen senast, körde sedan vidare och fick lite ärenden gjorda. Klarade mig utan motorstopp ( vilket jag blev jävligt glad för, kanoners! ) Fick dock några små utfall av panik då och då, men vad gör det - jag körde ju iallafall inte över någon människa, det måste ju vara huvudsaken,.

Sitter och "chillar" på rummet för tillfället, sitter och rådiggar till coldplay´s låt Violet Hill. Ikväll klockan 18.00 blir det BodyCombat på gympozz, be there!!


Har dock lite saker som jag måste göra innan dess;

* Storstädning av mitt rum
* Klicka hem smycken från H&M
* Fixa till naglarna
* KLURA UT LÖSENORDET TILL SKOLDATORN ( vägrar gå till IT-Danne )
* Plugga naturkunskap och matte

För att klara av allt detta så är det en självklarhet att det behövs lite gottigott, rigth?

love


kl 00:11


God kväll på er
Måste bara säga att denna dag har varit great, precis som man vill att lördagar ska vara. Att det ska hända något, jaa lördagar känns helt klart som veckans bästa dag! Right people? Min lördag var som jag sa bra, började med en solning, sedan ett attack pass, sedan sju våfflor med grädde och sylt, sedan bussen in till alma tillsammans med lisa. Toppen helt enkelt! Vi kollade förresten på robinson, åt popcorn och pratade allmänt tjejsnack, som för det mesta!


Skämtfotot i slutet av nian, klass 9B

 

 

Nu hände just en sak som man bara  m å s t e  göra någonting åt - min mage kurrade nämligen som ett lejon nyss! Och jag verkligen känner hur hungrig jag faktiskt är, så nejni; nu drar jag neråt och hämtar en tallrik med yoghurt och start! LOVE BIG TIME


puss


lördag, kl 17:37


HEY THERE!
Hinner inte skriva någe invecklat nu, ska nämligen med kvart över bussen in till alma. Ska möta lisa vid busshållsplatsen. Förövrigt har dagen varit kanon och bättre blir den ♥

Jag skriver mer när jag kommer hem från alma! Ha en toppenkväll kära läsare.

PEACE AND LOVE

kl 23:19


Nej herregud vad trött jag är, efter två fullspäckade skoldagar. Längtar som sagt redan ihjäl efter sportlovet, och därefter påsklovet, och därefter det stora sommarlovet! BIG LOVE THERE

Nej nu väntar en iskall säng, min stora räddning är mitt duntäcke..
GODNATT GOTT FOLK ♥

 


new stuff, kl 22:51


Här kommer foton på de saker som inhandlades idag:






CHIAO FOR A WHILE,

( funderar skarpt på att gå ner och göra mig en fruktsallad, gott va? )


fredag, kl 21:44


TJA KILLAR OCH TJEJOR!

Hoppas ni alla haft en bra fredag full med heta disskusioner. Det har i varje fall vissa av oss tjejer i alvida, hade nämligen sex och samlevnad idag på naturkunskapen ( en stor elouge till superläraren malin )  Det blev helt enkelt många ämnen att prata om, nåväl..

Vi fick sluta vid tretiden i alla fall så då blev det en sväng på stan. Gick bland annat in till stadium för att checka av med mina arbetstider under praktiken fem veckor kring sportlovet. Blir bra tider, så jah är nöjd - ska bli superduper roligt att praktisera där. Vad kan passa bättre än en sportaffär liksom,. nej precis ♥

Gick runt ytterligare på stan ett tag med camilla, hon fyndade lite och det gjorde även jag. Ska ta kort och lägga in ikväll, så håll er uppdaterade med min blogg kära läsare.
Nu ska jag fortsätta kika på Let´s dance, förvånandsvärt roligt program - något jag lätt kommer följa!

( Keep it real and stay with the fire )  PEACE


kl 22:55


Justja, jag glömde berätta om min fasansfulla upptäckt efter att ha kommit hem från en promenad från konsum!?

Jag gick av bussen vid konsum för att köpa smör och lepsyl, mötte sedan upp mamma och vi gick med hunden hemmåt. Jag hade på mig mina gråa cheap monday ( det vill säga slimmade jeans ) När jag kom hem åker dom och stickade tröjan av och istället åker mjukisarna på. Men innan jag drar på mjukisbrallorna, så ser jag hur illröda mina lår är. Plötsligt känner jag hur det kliar på lårens utsida, hemskt! Så vad skulle jag göra, det var bara att klösa på. Sakta började det uppstå som pepplor där jag kliade, och huden blev röd/krit-vit flammig. JAG BLEV LIVRÄDD! Dunsade nerför trappen till mamma och visade, hon antydde på att det som hänt mina lår var köldskakor. Jag har köldskadat mina lår! OH LORD

Nu mår dom bättre, mina mysiga lår. Kan bero på att jag har dubbla pants på mig, eller så.. jaa - dom mår helt enkelt bra nu!    KYSS

kl 22:05




GULA GUMMIHANDSKAR IN MY HEART!!
Nej inte riktigt, även fast jag tvättade händerna x antal gånger efter att jag tagit av dom, så luktade ändå mina händer gummihandskar,. snyft

Såhär såg det ut häromdagen när jag följde med till verkstaden och tjänade ihop lite extra money. GOOD JOB EMELIE, GOD JOB!   - thanks


peace and love


torsdag, kl 21:43


HEY THERE!
Nu var det ett tag sen senast ( and I´m sorry for that ) fick höra lite klagomål från Camilla idag om att jag var dålig på att uppdatera, tss - ska komma från rätt käft? Du är ganska varierande i ditt skrivande du också - aja, saksamma.

 

Första skoldagen idag då, ja vad ska man säga - jag längtar helt seriöst redan till sportlovet! Efter första skoldagen, shame.. Dålig blev sömnen inatt också, iochmed att jag drömde om att jag skulle missa bussen och vaknade kl 03 av att jag var rättså varm. Somnade om som tur var. Dagen blev ganska tuff, för att vara en "mjukstart". Hela sex timmar lektionstid, för att vara första dagen så är det ju hemskt! GE MIG SOMMARLOV ♥

 

Kl 18.00 var det värdmöte på gympozz, en härlig skara med människor må jag säga. Många alvidor ( påtal om alvidor; idag på lunchrasten kom johanna på att vi skulle göra en alvida blogg. Så lägg till denna superduper blogg till era favoriter så är ni underbara - www.alvidas.blogg.se  )


HÖRS SENARE, PUSS OCH KRAM


kl 22:17


DUBBELAVSNITT AV PARADISE HOTEL!! Det gillar vi allihopa ellerhur?



kl 17:08


TJA IGEN!
Väntar egentligen på att få resten av nyårsbilderna från jonna, men - whattahell, jag kan lika gärna lägga upp  dom jag redan har. Det räcker nog för att visa att vi hade det skojj, väldigt skojj!! 

Så här har ni bildspelet; nyårsafton -09 / -10.

ENJOY BABES



























HÄRMED ÄR ÅR 2010 VÄLKOMMET!  TAKE CARE






tisdag , kl 16:56


HEJ! Segt med uppdateringar från min sida, får jag be om ursäkt för. Men aa som man säger - bättre sent än aldrig. yeah

Skulle kunna skriva om vad jag gör nu (som jag brukar) men grejjen är att jag inte gör så väldans mycket nu, är i full gång med att förstå mig på facebook (det tar ett tag!)..

Så vad gjorde jag igår?
Då åkte nämligen jag, alma och lisa ut till tuna park. Shoppade lite gott och blandat och gick (efter mycket krångel från min sida) till waynés för en fika/pratstund. Vet inte hur länge vi satt där, men det kändes som läänge. Personer kom och gick, men vi satt där vi satt - fullt igång med att prata om alla tider förr. Vi gick igenom första sminkperioden i fyrfemman ( grön och röd ögonskugga - remember? ), sågarsvedet, mellanstadiet ( hur sjukt det var att vi tjejer i vår klass frågade om man kunde vara och hålla ihop i skolan under dagen. Sen blev man sur när den personen man "bestämt att vara med" gick iväg med någon annan ) och självklart hur vår klass i slutet av nian, kom varandra närmare än någonsinn. Förutom gamla minnen så blev det även "H  U N K" snack! Vi alla tre kom överräns om att en kille som ser ut som "Robert Pattinson - Brolle Jr - Carlingskillen och Jude Law" är en kille att dö för! OH LORD så snygg han skulle vara. Ni måste ju bara hålla med, right?





Idag blev den ännu en tripp ut till tuna, där jag mötte upp Lisa. Jag fyndade två träningslinnen för endast 150 kronor och även ett par träningsskor till gympozz passen. Inomhusfotbollsskorna håller inte i längden..  Hittade även en skitläcker gigantisk svart ring, och ett par guldiga örhängen.

Hörs senare, chiao ♥

 


kvälls-snack


HEJ KÄRA UNDERBARINGAR!

Först och främst måste jag meddela er att jag, emelie grönlund, har skaffat facebook! ( h a h a )  VÄLDIGT sent ute, men vad gör man inte för att få vara delaktig i viss information, och vännernas liv..  Dock så känner jag mig väldigt bortkommen och fattar nada!

 

Malin och jag var och fikade på nattcafét idag. Sedan tog vi bussen hit hem till mig, kollade lite på tv och sen hjälpte hon mig med fb dårå. TACK HONEY!  Nu ska jag snart ta och sova tror jag, känner att det skulle vara väldigt behövligt. G o d n a t t ♥

 

 

 


söndagsbussarna


HEJ PÅ ER!
Måste få skriva av mig om min ilska mot söndagsbussarna, att dom går FÖR sällan. En gång i timman på söndagar är ju för i helvete katastrofalt! Uselt!

Okej, anledningen till min nuvarande ilska mot bussarna från skogstorp denna dag var att jag skulle med 14.15 bussen in till malin. Jag planerade tiden kanon, och gick till bussen med bra tidsmarginal. MEN när jag gått en bit kommer jag på att jag glömt lite viktiga prylar (p.m.s. - stuff!) var bara tvungen att vända hem igen, vill inte direkt förvånas av en blodfläck på mina gråa jeans, fy så äckligt! Nej så nu sitter jag här och frustar, måste vänta tills 15.15 bussen. Det var det.


JAG KOMMER SNART MALIN!



Bilden är tagen i dalarna, sommaren -09


saturday night, 23:31


HEY DARLINGS!

Hoppas ni haft en späckad dag med roligheter, nu när kroppen hunnit återhämta sig lite smått och sådära haha.
Min dag har varit kanon, har tillexempel varit och tränat attack och nu ikväll så var jag hemma hos anna med ellen och hanna. Mycket trevligt! Även fast annas hund snarkar som en galning. Vi kollade en stund på filmen Barnhemmet, och då när det blev tyst i filmen så hörde vi som susningar, väldigt mystiska sådana. Vi trodde direkt att det var i filmen ( s å  k l a r t ) men nejdå, lugn - det var bara lilla undis som drömde om kaniner, som ellen beskrev händelsen. KNAS.

Nu sitter jag hemma iallafall, och O.B.S. - jag har inte glömt bort alla nyårsbilder, hade tänkt lägga ut några på bloggen snart, men har inte fått riktigt alla (väntar på jonnas pics) sen ni läsare, då blir det en bildspecial som aldrig förr! Ni längtar va, haha, här får ni tre små smakprov:






Nu ska jag gå ner och hämta yoghurt och start, sedan ska jag kika några avsnitt av The City. 

C H I A O


00:11




Glömde nämna att Lisa kom över hit tidigare ikväll. Pratade om gårdagen, åt vanilj glass och hallon och så kollade vi på Ensam Hemma igen. Svingullig liten unge, den där alex.

 

Nu ska jag nog ta och stänga ner här och tänka på andra refrängen
( s l e e p t i m e )

TAKE CARE PEOPLE,

 

 


dagen efter allt


öhm, hej antar jag

Mitt nyår blev händelserikt, kan ha vart för att jag spenderade kvällen med underbara alvidor och company. Orkar inte direkt gå in på detaljer (för mitt huvud spränger fortfarande rätt skapligt..) Vi var iaf i marias systers lägenhet, trevligt ställe. Sen begav vi oss ner till city och mittenrondellen vid tolvslaget. Då snurrade min skalle som den aldrig gjort förut. Och ja, det jag nyss skrev får duga som en ursäkt för mitt knasiga beteende. O H   L O R D !
Folk som inte känner mitt riktiga jag måste trott att jag var psykad, lidandes av fjortis-dricka-sjukan. Jag skäms, vill inte äns spekulera i allas åsikter mer. Gårdagskvällens händelser går inte att få ogjorda..

Men saksamma, om jag skulle sammanfatta kvällen så skulle jag sammanfatta den med ett ord - galetskoj!

 

Tack tjejer för allt under kvällen, ni har en plats i mitt hjärta  ♥

 


RSS 2.0