ris och ros på gympozz


säger bara gaaaaahhh! Efter att ha setat på gympozz i cirkus två timmar, och då typ 100000000 människor kommit och velat köpa/förnya träningskort, så blir man helt galen i bollen!

Första halvtimmen var det lugnt. Men när passen började komma igång, och det var pass som började samtidigt så blev det rättutsagt  h y s t e r i . Bildades köer med folk som ville köpa kort. Och just kortköpen är en ganska lång procedur- det ska skrivas in i datorn, i pappersblocket, ta betalt, skriva två olika kvittenser,. herregud. Även fast kajsa och jag var två så vart det körigt där ett tag. Men när Feras kom och hjälpte till flöt det på en aning bättre.

Medelpasset var inställt, och reservpasset blev bodyattack, vilket ledde till många besvikna miner bland motionärerna som ställt in sig på medelpasset. Så Kajsa och jag övertalade dessa damer och farbröder till att iallafall prova på bodyattack - "inte kan ni gå hem nu när ni redan tagit er hit", "känner ni att det blir jobbigt så ta det lite lugnare eller gå ut" och vet ni; dessa damer och farbröder ( som innan passet var rättså skeptiska till att dom skulle klara av passet rent fysiskt och tycka att det var roligt ) kom efter passet och sa att det hade varit jätteroligt, och att dom var glada att dom inte hade gått hem.

Det får en verkligen att gilla jobbet som värd på gympozz. När man lyckas puscha på människor till något som dom är osäkra på, och sedan så visar det sig att dom tyckte det var skojj!

GULDSTJÄRNOR till er lite äldre som körde attackpasset, good job!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0