slutet är nära


mm så är det faktiskt; det är endast två veckor och två dagar kvar i skolan!! Eller ja, iallafall för oss lyckliga skitar som går JB. WOOHO

Nu sitter jag på min vanliga plats i tevesoffan, myyyys kanske. Kollar på nå skräp på mtv, eller skräp och skräp - det är dugligt. Skulle behöva skriva klart fotouppgiften, men känner inte att jag har så stor lussst idag, men innan veckan är slut ska den vara inlämnad och det  s k a  vara vg-kvalité! Väntar på att paradise hotel ska börja, är det 21 det drar igång ikväll? hmm.,

puss och kram och klapp i skjjjärten (?)

julkänsla till 1000000


hahah, för alla er som vill ha lite spicig julkänska - slå på kanal 4+ för där visas Tomten är far till alla barnen.
finns ingen bätte julfilm och kommer aldrig att finnas heller!!

emelie med kompis


Idag var jag och klippte mig faktiskt, efter mycket om och men så bestämde jag att nu var det dags., Var nog säkert sju åtta månader sen sist, gash. Nu känns det så fräsch jämfört med innan, det blev ingen större wow makeover, tog en bit på längden. I´m happy.

Lisa kom in till stan och mötte mig, och vi begav oss iväg på jakt efter folkhögskolan, som ingen av oss visste vart den låg. Där skulle det nämligen vara "klädbytardag"; man tar med sig ett klädesplagg, lämnar in det, får ett kvitto, ta ett annat klädesplagg. Smidigt tänkte både lisa och jag. Men vi fick en lite besvikelseshock när vi insåg att utbudet sög åsna. Lisa fann i alla fall en söt liten blus och jag en paljett topp som jag ska fixa om till en väst så småningom. Väl tillbaka i city strosade vi runt, jag köpte min efterlängtade mössa, en bra och även ett par svarta converse. Nyårsklänning tror jag faktiskt att jag hittat också, en svart innen på bikbok med puffärm; jättefin! Sen svarta conversen till det - mmmmums.



Nu ska jag kolla robinson, chiao amigos


idolkväll hos jossef


Inge mera kolor. Inge mera socker. Nu ska jag ner och äta kycklingfilé och potatismos (går det äns att äta ihop? dags att pröva) Sen bär det av till jossef för en idolkväll. Hon har ju fått en liten kattunge också, minns inte vad den heter, frasse? Saksamma, den ska jag iallafall försöka bli tjenis med; biter den mig så biter jag tillbaka., Har hört att det är så man skaffar sig respekt hos djur, galet äckligt- men det kan vara sant?

Någon annan som ska göra annat än att kolla idol ikväll?

PUSS LOVERS; PEACE


äntligen fredag!!


TJA ALLA GLADA!
Hur härligt är det inte med fredagar, dagen som alla verkligen gillar! Kan ju börja med att sägta att jag trodde helt fel om inlines - det är ju försjuttsingen megasvårt! Det går inte att stanna, så man blir tvungen att slänga sig ner på rumpan varje gång (big pain in tha as!!) plus att när man väl sitter ner så är det inte direkt det lättaste att ta sig upp på hjulen.. Vi överlevde i alla fall, med mycket smärta i händer, rumpa och knän.
Lunch på fortet vid elvatiden, och sedan upp till skolan för att frakta 29 kakburkar i två stora flakkartonger till gympozz. Jag, som tror jag är stark, sa att jag tar båda på en gång; easy cake. Så Anna och Camilla tog varsinn av camillas kartonger. Väl ute från vår skola märkte jag hur jävla tungt det var, två stora biffkartonger fulla med kakor. Så varje lykstolpe jag passerade stannade jag vid och tryckte mig mot för att få lite avlastningspauser. Camilla och Anna gick framför mig, och när vi kom fram till ett övergångsställe så fann jag två handtag i kartongerna. Åh tänkte jag, smartare att bära i dessa. Icke sa nicke! Tre steg senare brast den undre kartongen och alla kakor föll till marken med en duns. Panik som jag fick (eftersom det var bilar som stannat och väntat på att jag skulle gå över) tog jag hjälp av mina fötter och sköt burkarna in mot sidan. När jag kollar upp ser jag hur Anna och Camilla står och garvar, mmm snälla polare.  Hursomhellst, kakorna är hemma nu och jag sitter för tillfället och moffar i mig kolorna ur Lillebrors Bästa kolablandning. Högen med papper bredvid bara växer, det går inte att rå för att dom är så goda.


LATER ALLIGATER

Criminal minds


mmm lite läskigt äre, men är man tuff så är man right?
Lisa du kolla va?

imorgon ska jag pallra mig iväg till skolan, längtar smått faktiskt. Ingen vanlig skoldag imorgon heller, på förmiddagen ska vi nämligen hålla till i skjulsta där det blir inlines och skateboard. På eftermiddagen bär det av ut mot bollhuset där vi ska klättra. GO ALVIDA!

GOOD NIGHT; LOVE

Nagelkonst


Sitter framför tv:n, soffan börjar forma sig efter min rumpa, så ofta sitter jag här. Kollar i alla fall på SOS-gute, härlig dialekt dessa gotlänningar har, mums. Men nu vart det reklam, så kanske ska ta och göra en insats med mina naglar. Köpte ett fransk manikyr set från depend för x antal månader sen, så det är nog dags för användning nu nu nu!! SEE YAAH


Volvo rockarna


Sitter och kollar igenom gamla biler på datorn (som sagt så har jag inte så mycket att göra) när jag plötsligt hittar en hel mapp med fynd. Sommarjobbet på eem 2008, min första jobb-sommar och jag hamnade med dessa bruttor. Såhär nu i efterhand kunde det knappast blitt bättre, vi fick fem veckor att swischa förbi i raketfart, verkligen!


Michelele, Sophiie och Sarie

  
Sophiie gav målarhandskarna en rejäl makeover. Det hade vi kul åt läänge


PEACE AND LOVE



Congratulations


WOOOHHOO; detta är mitt nr100 inlägg!!
tack tack tack

 


Fjärde dagen


Det är skumt det här med att var sjuk & hemma från skolan.. Första dagen kan det vara rätt skönt, som en återuppladdningsdag kind of. Men efter ett par dagar hemma, sjuk och eländig - så är det tamejfan inte roligt, saknar alla buddies i skolan jue. Idag har vi engelska i skolan, och just denna lektion ska vi ha debbat. Hade det varit för några månader sen så hade jag varit överlycklig att jag missade detta, att prata engelska inför andra är inte min specialitet. Men i nuläget (med alla mina planer på att åka till USA som au pair efter studenten) så vill jag verkligen vara med på debbaten, ett supertillfälle att träna upp talandet.. Men är jag i skolan - neej, för jag är hemma och hostar!
it sucks


Storleks problem; big time!


GASH; hur lätt är det på en skala att veta vad man har för storlek på brallor? Det är ju olika hela tiden beroende på hur modellen på själva byxorna är right? Har kollat på ett par tights rätt länge nu från H&M som jag vill ha, julafton maybe. Kruxet är att dom endast finns på nätet, inte i affären! Vill ha vill ha vill ha. Men vad sjutton ska man ta för storlek? I värsta fall får jag beställa hem två par (ett par 38 och ett par 40) och sedan skicka tillbaka det par som inte är bra.,  Here is the pretty pants;

LOVE AND PEACE


veckans ungefärliga mittendag


HEY!
Ingen vidare härlig morgon för min del, halsen gör ont som sjutton och jag hostar hejdlöst. När ska det ta och sluta? Är hemma från skolan idag också. På onsdagar mellan fyra till halv sju sitter jag ju vanligtvis som värd på gympozz, men idag får jag nog skippa det - ska snart sända iväg ett mess till lotta. Känns inte så fräscht att sitta där och hosta/nysa/må piss. Förhoppningsvis så blir jag bättre tills imorgon och kan gå till skolan, vill inte missa engelskalektionen,..

Igår beställdes det  prylar från H&M, men tack vare att en av ringarna inte kommer in förrän mitten av december, så komer hela paketet komma då., lite småsugit! Här är sakerna jag beställde:
 

 

Alvida brudar; hur var brottningen i hallen vars golv är täckt av svarta hårstrån?


Well; hey there




Gillar verkligen att det är sååå många som kommenterar..
hoppas ni hörde ironin i det hela.

Nu ska jag kolla mitt favvoprogram som jag verkligen älskar, sen sova som en mumie. Simma lugnt!

Klarre klartt!


Äntligen klar med vårdarbetet, lämnade nyss in dokumentet på fronter. Gash så skönt det känns, nu ska jag bara ta tag i foto uppgiften och slutföra den,. men det är en annan femma huh?
För att fira detta (att jag är klar med en uppgift alltså) ska jag nog ta och spela lite coldplay, mumsfllibabba for life <3



PEACE AND LOVE LOVE LOVE

Home alone


Sitter i soffan och slappar framför teven, halsen gör ondare idag än igår och rinnsnuvan bara fortsätter, I hate this. Ska nog gå ner och göra iordning lite the, med honung kanske..
nej men vänta, woooow nu började Jon and Kate plus eight!!! Yes, my favourite program

see you later, peace

Paradise Hotel


Ingen missade väl avsnittet av Paradise Hotel, huh. Att båda systrarna fick stanna var något jag hade på känn redan innan programmet, nöjd när det också blev så! mahahah. Heja blodinen dock!
Vissa av killarna är helt klart tio-poängare! Exempelvis nummerrooo 5!! Men nummer två tycker jag har en cool attityd/stil i programmet, så lite fifty fifty där. Vem anser du vara den hetaste mannen av dessa sex?



Nej klockan tickar på, känns som jag dör snart av alla nysattacker/hostattacker, det äcklar mig. Jag äcklar mig. Nogsnackat om den saken, det är äckligt att vara sjuk. Godnatt, peace and love

Julshoppingslista


TJA!
Sitter och knåpar ihop en såkallad julshoppingslista, ska ju upp till huvudstaden och julshoppa den 5:e december; ska bli riktigt roligt. Det klurigaste med det hela är att få fram vad alla önskar sig, absolut svårast är det med mormor och morfar/farmor och farfar, samma gamla replik varje år: "Nej gud, inte ska ni köpa någonting till oss! Att vi har er är bra nog",. bla bla bla. Det gör det ju inte direkt saken lättare precis, vad sjutton ska man ta och hitta på? Till farmor och farfar blir det nog en sån där röd alladin-chokladask och några fiffiga trisslotter. Men till m&m får det bli nå annat eftersom mormor gärna inte ska äta söta saker (diabetes). Behöver lite tips, ni som läser detta kanske har några sekunder till övers för att klicka fram en kommentar: Vad skulle ni köpa?

Trots att det kan vara småklurigt med julklappsköpen, så är ändå julen så himla bäst! Hela julstämningen är så härlig, plus allt det goda ätbara ofcourse!! Men det hör väl till julen att gå upp några extrakilon. All god choklad från chokladaskarna, all god mat, knäck kvällen innan - listan är lång på allt man trycker i sig. Men vem tänker på att man kommer må illa när det bara handlar om en enda liten ynka chokladbit,. Sällan att det bara blir en dock, blir tvungen att sluta när man ätit slut på det översta lagret - att börja på det undre känns inte rätt.
Vilket julinspirerat inlägg det här blev då, men vem gillar inte julen?


PEACE

Emelie tipsar


Ni vet den där reklamen om en en man som har rinnig snuva? Han är hela tiden omgiven av pappersnäsdukar, i bilen, på jobbet och i hemmet. Exakt så känner jag! Måste verkligen be mamma köpa sådan där spray som täpper igen mot rinn-snuva. Men tills sprayen är köpt så kör jag med mitt smarta(?) knep - nämligen att knöla ihop en liten bomullspad och stoppa den i näsan, klockren valrosss-style! Inte speciellt vackert, men fungerar det: oohjaa!

Nog om detta, nu ska jag gå utanför vid tennisplanen och rasta hunden, någon längre promenix orkar jag inte med., sorry dogggyy


H&M beställning på gång


HELLO!
Sitter som en hösäck i tevesoffan, hostar, nyser och snorar vartannat - det är hemskt! Funderar på att gå och lägga mig och sova ett tag, känner mig helt slut i hela kroppen även fast jag inte gjort ett dugg, blir även andfådd bara av att gå uppför trappan -. illla!!

Innan jag tar en tupplur ska jag ta och klicka hem två ringar och en lite längre top från H&M.
Ta hand om er, peace and love

Amerikanerna utvecklar


Justja, glömde berätta om den syn som chockade mamma och mig när vi var på ekängen idag och småhandlade. Vi var påväg mot kassorna, och passerade just läsk/dricka avdelningen, bredvid massvis av coca cola burkar
såg jag några konstiga burkar, färgen stämde inte in fastän det stod just coca cola. Det visade sig att ekängen tagit in coca cola-inspirerade burkar från USA, med vaniljsmak, körsbärssmak och även en burk där det stod World of warcraft med stor tydlig text. Blev helt paff; vad fasiken är detta liksom., Det förvånade mig inte direkt att Amerikanerna kommit på denna brilljanta idé, om den nu var så brilljant. Vi köpte iaf dessa tre smaker. Öppnade dom nyss och smakade, gash: vaniljcolan smakade verkligen vanilj och körsbärscolan verkligen körsbär. Men smaken av original colan fanns ändå kvar - hur i hela friden då? Aja, det var värt att köpa dom iaf, gör det du också!

 

PEACE AND LOVE

Sjukling


Ja men väldigt roligt att vara sjuk då, genomförkyld (snorar, ont i halsen, hostar, nyser etc.) Det är verkligen hemskt, min näsa är helt igentäppt men jag vägrar att ta nässpray eftersom det verkar vara beroende framkallande,. Josefine är ett levande bevis haha

Nu sitter jag och kollar på mtv; The city. Hade planerat innan att jag skulle göra klart vissa skoluppgifter idag, men vem sjutton orkar det när man känner sig som en hängig kosssa? Nobody right? Så istället blir denna söndag en riktig slappisdag, förmodligen blir det så imorgon också - blir nog ingen skola för min del, inte imorgon iaf. PEACE

Godnatt


God dag/kväll/natt alla kära bloggläsare!
Nyss hemkommen från Almas place inne i stan, Maddes supersnälla boyfriend skjutsade hem mig och josse - tack! Slapp vi ta en kall och jobbig buss i alla fall,. Hemma hos alma hade vi det trevligt, tog en sväng till godisland (ett måste en lördagskväll) satt  och pratade en del, kollade lite robinsson och även en bit av "Sex and the city-the movie". Mums med pudding, eller? Se filmen, den är värd det haha. Nej men, sammanfattar kvällen som mycket bra, vi ses alltför sällan dock - skärpning skärpning , love

Nej nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen, borsta tänderna och ta bort lite make först. Simma lugnt - PEACE N´LOVE

37 dagar kvar till julafton


mm, stämmer på pricken - 37 dagar kvar till julafton och 28 dagar kvar till jullov!! (iallafall för oss som går på JB, då blir det jullov den 15:e, wiihooo)

Skoldag med hälsa och därefter svenska, helt okej antar jag. Efter skolan gick jag till H&M där jag lagt undan en jacka, roffade åt mig två andra svarta*fake*skinnjackor och begav mig i riktning mot provhytterna. Lisa kom sen och vi strosade runt lite på stan, monki bland annat där jag såg en snygg tröja som skulle vara en snygg del av jul/nyår outfiten.. Blir till att önska sig den i julklapp tror jag, ska även önska mig en urläcker klocka från ur&penn (inte den oranga) detta är en vanlig urtavla, rätt stor, med mellanbrunt band, loved it!
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 22.40 för då börjar favorit programmet på travel and living, nämligen - Jon and Kate plus eight. Så lär väl det programmet hålla på ett tag,.  mm nej men vad är sömn?

justja, jag köpte jackan (nedsatt/grymtbra/pris) nu måste jag bara komma på bra anledningar och övertyga mammi om att den svarta midje*skinn*jackan verkligen behövs.,



PEACE AND LOVE

Alvida


Morsning korsning!
Sitter på lektion i skolan, eller jaa vi gör inte så mycket nu - förbereder oss för att bedöma lillklassen på idrottsskador. Johanna och jag ska fräscha upp minnet med tejpning av fötter, we rules! Without any doubt!

Nu ska jag klicka mig in på fortets hemsida och kolla vad det blir för mat idag. Allt kan bli bättre än gårdagens uppvärmda kycklinggryta från last week, äckelpäckel!!
Dagens fråga: Någon som ska göra något inplanerat och funny i sommar?
Lisa och jag ska till London!! Slå det om ni kan,.


Butterfly


Fick nyss en snille idé. Jag har tänkt ett tag på att jag vill tatuera mig, men vet inte vad jag vill göra och framför allt inte vart jag vill ha den. Nu vet jag vad jag vill göra, garanterat! Jag vill göra konturerna av en fjäril, eller en fjäril med mönster - lite tveksam där fortfarande, men en fjäril iallafall!! Och lyssna nu, för detta har en baktanke (i vanliga fall så är jag rädd för fjärilar så, dom är lömska) Min tatuerade fjäril ska symbolisera Coldplay konserten, den bästa kvällen i mitt liv! Det var ju så att i slutet av konserten så sprutades det ut flera ton med små pappersfjärilar över oss i publiken. Jag fångade en av dom. En orange, som jag har haft innanför mobilskalet sedan dess. Lite rädd att den ska brännas upp när jag pratat länge i phonen och den blir överhettad, my lovely butterfly how do you do.,  Lovar - går den sönder så ska jag tejpa den med kärlek, så mycket kärlek så den blir hel igen. Gash, now you know! 

Det jag inte vet är vart jag vill ha denna symbol - bakom örat (som Kenza har sin tatuering, väldigt läckert), på vristen eller på handleden..,  Tyck till nu med era åsikter, snyggaste och bästa stället av dessa nämnda?

PEACE AND LOT OF LOVE

"Horse-tail"


Ringde nyss lisa så vi ska snart ut och jogga en sväng. Min listtta på saker jag skulle göra idag har ju gått prima skinka: övningaskört check och skriva klart engelska summeringen check! Combaten på gympozz byts ut mot en joggingrunda istället, för mycket onödig busstid som jag inte orkar med just idag. Plus att jag måste skriva på vårdarbetet ikväll,. bläochfy

Nu ska jag dra på mig joggingkläder och sätta upp håret i en så kallad "horse-tail" mahaha - PEACE  N´ LOVE

39 dagar kvar till julafton


HEY!
Ja, kan ni tänka er - det är bara 39 dagar kvar till julafton och tomten är här. Har redan en massa saker jag ska önska mig och hoppas på att få (svarta converse, orange klocka and money money ofc) Är nog snart dags att ta reda på vad familjen önskar sig av mig. Julklapp till brorsan blir lätt som en plätt; en väckarklocka! Min röst börjar bli sliten av alla mornar jag fått skrika på honom att det är hans tur att gå ut med hunden och bla bla.. Fiffig idé huh?

Har precis slagit på skoldatorn, så ska tillbringa några timmar till att pluggga (help!!) Har även en del andra saker jag vill hinna med en söndag som denna.:

* Övningsköra
* Skriva klart engelska summering
* Body Combat på gympozz (lisa ska du med?)
* Beställa smycken från H&M shop
* Sy upp min sammets-klänning

Bäst att jag sätter fart;  PEACE AND LOVE


Miami Ink


TJA!
Sitter i soffan på övervåningen och kollar på Miami Ink; vilket gör att jag blir supersugen på att tatuera mig., kruxet är att jag inte har någon aning vad jag vill tatuera., Födelsedatumet på handledan är fräckt, men även något nere vid vristen är läckert. Gash, jag vill jag vill jag vill!
Några förslag på snygga tatueringar och ställen? Någon som vet var det finns tatuerare i etuna city, och om dom är bra/säkra?

Mormor och morfar firade guld-bröllopsdag idag (50 år), blev gudomligt god mat på akropolis för att fira. Vi i släkten gav dom ett foto (eller egentligen tre, men i samma ram) där det var en bild på oss alla, en bild av deras barn (dvs mamma, stefan och micke) och så till sist en bild av oss barnbarn. När mormor öppnade det guldinslagna paketet, och såg vad det var så kom tårarna, hon blev så glad och rörd. Även i morfars ögon kunde man se att det blänkte till lite. JAG ÄLSKAR ER! Det går inte att förklara hur bra ni egentligen är, att bara komma till er: ta en fika, spela spel, lösa korsord eller bara prata strunt, det betyder så mycket. Plus att denna present som dom fick, visar att det faktiskt inte behöver vara svindyra gåvor, det är själva idén bakom som är det vackra och betydelsefulla.

Nu börjar snart Jon and Kate plus eight - mitt favoritprogram!!  peace and love

f a i l


BIG BROTHER REPRIS PÅ KANAL 400!  BIG BIG FAIL

Hursomhellst, nu ska jag sova - duntäcket ropar efter mig, plus att mina brillor gör jätteont på näsan, måste gå och fixa om storleken, pain.
God natt på er, PEACE

Vinterns snyggaste


Jaa, det handlar sååklart om min mössa! Den är tre saker på s - snygg, skön och sprallig. Klockren helt enkelt.






LOVE, xoxo


I wish I was a punkrocker


HEY!
Alla sitter väl och kollar idol nu? Om inte, gå och sätt er i teve soffan på direkten! Erik, Calle, Reza och Tove - alla var toppenbra! Fick som rysningar i hela kroppen när reza och tove sjöng, mmmmmm lovely. Nu är det reklam och jag funderar lite över jordens undergång, jorå sånna tankar har jag. Nej men ärligt, tänk om jorden verkligen går under, kommer någe kometliknande och slår ner och allt/alla utplånas. Vad tror ni? Borde man vara orolig eller, borde man oroa sig för sina barns barns barns barn.., ? invecklat.

Nej nu ska jag gå ner och bryta sönder en chokladkaka i bitar, lägga allt i en skål och återvända till denna sköna sittplats. puss och hejj

PEACE AND LOVE


SIMMA LUGNT!

na na na na na


YES!
Äntligen klar med kompletteringsuppgiften (krångligt ord) i Natur och friluftsliv, hoppas på mvg nurå. Ska packa väskan smått inför morgondagen, som i stort sett bara består av träning.. På förmiddagen ska vi köra core på Forever och på eftermiddagen ska vi köra fystester i munktell, bland annat cooper - jag kommer spy! Men jag orkar inte bekymra mig över det nu, spyr jag så spyr jag - so what? Det är väl ändå rätt mänskligt? Fast om jag skulle spy så skulle kanske alla tro att jag hade svin-flensan, fail. Kommer drömma om den stackars tjej som tog vaccin som fick en biverkning som gjorde att hon endast kunde gå baklänges - fail.

Jahap, har inte så värst mycket mer att tillägga; GOD NATT VÄRLDEN

Broken strings


TJENA MITTBENA!

      

Sitter och sörjer över att mina favorit jeans har gått sönder, knappen har lossnat! Dom är väldigt slimmade, vilket jag tycker är snyggt, men att laga dom med en röd hårsnodd kommer inte vara en lösning, funkar inte. Så jag antar att jag är illa tvungen att slänga dom i soptunnan, fastän det kommer vara hjärtslitande, snyft. Men ändå, dom har hållit sig i några år så det kanske är dags att gå vidare utan dom.
Nog om mina favorit jeans, nu ska jag komplettera med en uppgift i friluftsliv och hälsa, hoppas på högsta betyg.  PEACE N´ LOVE


James Morrison


HEY!
Sitter i skolan, som alltid vid denna tid på dagen (om det inte är looov förstås). Nu har vi nyss avslutat vård lektionen, det gick ganska bra idag. Jag skrev klart fakta delen om själva nedsättningen Downs syndrom, och tog även kontakt med en kunnig person som ska hjälpa mig litegranna, perfekt!
Nu sitter vi och väntar på att Louise ska komma och svenskan ska sätta igång, fast mest väntar vi väl på att den ska sluta. Längtar ihjäl mig till jullovet!!

För er som också sitter i skolan, för er som har spotify och som vill ha någe bra åh lyssna på, pröva skriv in James Morrison i sökrutan, och jag lovar er - inga besvikna miner! He is awsome,.

PEACE


Sweetest thing


Gosh, klickade in mig på mappen med atlanta bilder. Alla valpbilderna, både från uppfödaren och som vi själva tagit, bedorande! Så liten och ynklig då, tvära motsatsen nu må jag säga - men kärleken är evig <3










Nej, nog om tillbakablickande bilder. Nu är det nu och klockan är långt över elva, sova sova sova., PEACE AND LOVE



"Glass Of Water"


TJA!
Sitter instängd på rummet med min uppskattade bärbara i knät och har spofity på (coldplay), det gör mig lycklig - grym musik! Musik som man känner att man rycks med in i och som man kan koppla sig själv till. Det som gör mig arg är att familjen börjar klaga mer och mer på mig och mitt yoghurt ätande. "Du lever på yoghurt flingor och banan, du äter det till frukost, till mellanmål och även som kvällsmål" (händer de kvällar då jag kommer hem sent från träningen, vem sjutton är sugen på ett mastigt mål mat när klockan närmar sig tio?)

Dagens händelse var såhär: klockan är strax efter fyra, jag sitter vid köksbordet och äter limpsmörgås och dricker the. Telefonen ringer (mamma), pratade smått och hon ansåg att det var bäst om jag åt riktig mat innan träningen ikväll (19.30-20.30) istället för smörgåsar, eftersom jag ändå inte kommer vilja ha kvällsmat när jag kommer hem sent ikväll.. mm, nej så jag går och värmer en jäkla korvstoganoff matlåda och följde hennes råd. Men mådde jag bra efter att ha ätit upp den eller; vem mår egentligen bra efter att ha tryckt i sig två limpsmörgåsar (två av dom största i mitten) och som grädde på kalaset även en matlåda med ris alá korvstroganoff?  Nobody right? Kände att det gick såå bra på attacken också med en stor, uppsvälld mage bestående av två limpisar och en ofrivillig portion med korvstroganoff - fy&blä! Blir så sur och arg bara, jag kan väl få bestämma hur mycket jag vill äta själv? Är fullt medveten om att man inte kan skippa måltider hur som helst, men det gör jag ju inte, inte logiskt iallefall. Jag vet faktiskt att det är viktigt att äta rätt och efter hur mycket man tränar. Inte direkt så att jag fått för mig att banta genom att skippa måltider, no way in hell! Det är jag för smart för, plus att jag kollat för mycket på Anna Skipper - sötsaker och fettbomber är de stora bovarna i dramat, inte riktig mat! Förresten så vet nog ni som känner mig att jag älskar mat, utan mat vore vi döda allihopa; länge leve krubbet!

Jädrar i mina fjädrar va långt detta blev nurå, men jag har fått ut det jag ville iallafall - jag styr själv över mina matvanor, sådeså!  PEACE


Ensam mamma söker


HEY!
Då var säsongens Ensam mamma söker avklarat då, supernöjd med blonda helenas och ulrikas beslut. Men vad gjorde madelene? Fick värsta chocken när hon inte valde någon, var ganska inställd på trygg-anders, men ville ändå smått att hon skulle välja snygga martin, hans dialekt är att dö för!! Men men, kände hon inte att hon ville ha dom så var det väl rätt val. Men minns jag fel om jag säger att förra säsongen visade dom ytterligare ett program efter valet, där man fick se hur dom hade det i nutid, tillsammans eller ej. Är det så? hoppas till tusen, man vill ju se hur det gått, haha värsta insatt men programmet är ju toppengreat!

Ikväll åkte jag, mamma och pappa till mormor och morfar ute på Malvavägen, för att fira morfar på fars dag. Gissa vem som körde dit fastän det var mörkt och ganska dimmigt? Yepp - jag jag jag! Första gången jag körde mörkerkörning, lite läskigt men jag grejjaderäää fint.

Just ja, jag glömde att lägga in en bild på min snygga
fakepälsmössa nyinköpt från h&m. So here it comes;



trubbel eller inte , .


Sitter och försöker knåpa ihop en bra engelska summering av en text, låter kanske inte så svårt och invecklat - men det är precis vad det är! Texten handlar om hur långt en människa är kapabel till att skada någon annan bara för att lyda order, med elchocker och sådant trams., Men jaa hörrni - är det någon alvidis som vet när engelska uppgiften ska vara klar? Hur ligger ni till helt enkelt,?

Goodbye for a while


s u n d a y


MORSSNING!
Blev väckt rättså tidigt idag, på grund av att vi skulle hinna fira pappa på fars dag innan rickard stack iväg på innebandymatch. Nu sitter jag framför teven i vår supersköna soffa, åt nyss lite choklad också. Jag tror jag skaffat mig ett nytt favoritprogram på Discovery Channel (travel and living) - Jon and Kate plus 8. Dom har åtta barn, ett tvillingpar och sexlingar: alla så sjukt söta och roliga!! Värt att se jag lovar
Ska kolla klart detta nu (slutar fem över ett) sen ska jag sätta fart och skriva engelska artikel/uppsats.

simma lugnt



COLDPLAY




Saknar den 22/9 så sjukt mycket,.
Det bästa som hänt mig någonsin!!



Idol kväll hemma med friends


TJA!
Jahap, då var även denna fredag avklarad, veckorna går bara fortare och fortare känns det som, vilket betyder att julen närmar sig med stormsteg. Den 5 december (tror jag det var, lisa?) åker jag, mamma och lisa med kompani till Stockholm för en dags julshopping. Ska åka bussresa dit så har bokat biljetter - allt är klarrt, ska bli väldigt skojj, som alltid med bästa vännen,. Det stora kruxet är att jag måste försöka skriva en inhandlingslista på saker som jag ska handla, mest julklappar vill säga. Men hoppas det blir jeansköp också, måste passa på när man besöker Weekday<3

Hanna och Ellen var här en stund ikväll, vi kollade idol och åt glass, marränger, chokladsås och polkaströssel. Men pågrund av att skogstorp är ett litet samhälle med ganska få busstider, så var dom tvugna att gå tidigt till bussen. Men en rolig kväll med mycket skratt hann det bli hursomhellst. Svårt att undgå att skratta med tvillingarna svärd i sin omgivning - lovely lovely! PS. visst är idol Eddie rätt het het het? Snarare åt det sexigare och hunkigare hållet? Gash, han har typ exploderat och blommat ut till en snygg man, det gillas skarpt!

Idol eftersnacket är slut och nu visas visst gamla Big Brother avsnitt, inte så värt att se, alldeless för mycket tjorrv. Nej jag ska nog ta och sova nu, men först gå ner och dricka 2 liter vatten, det är väl rimligt?
PUSS OCH HEJJ LEVERPASTEJJ


UPPTAGEN


Kollar på Poseidon på kanal5, grym film, slutet nu så måste kolla. Jag återkommer efter slutet, peace

Sleep time


HEYY!
Sitter här helt hängig och trött, förstår inte riktigt varför jag inte bara stänger ner här och går till sängs. Håller på och kollar lite på hm.com, massor med fina kläder, smycken och handskar. Jag är väldigt sugen på att köpa ett par sånnadära fin handskar, svarta i skinn som slimmar sig efter fingrarna. Men vet inte om det skulle vara riktigt jag. Men vem bryr sig om det inte är my style, finns det folk som kan gå med leggings som åker in i rump-vecket så kan nog jag bära sånna där handskar - dom är ju försjuttsingen snygga så vad är det jag tjafsar om..
Angående hm förresten så var jag inne där efter skolan och köpte en "pälsmössa". Den var ljuvligt varm och go! Kommer sitta finfint under de kyliga vinterdagarna som väntar. Även fast de kommande vinterdagarna kan vara riktigt kalla, så längtar jag dit, till juletiderna och allt det mysiga som har med julen att göra. Mer tända ljus inomhus, tomtar i varje vrå (förra året hade vi mer än 60 tomtar bara i vardagsrummet! Det måste ju slå något slags tomterekord iallefall) julsånger spelas för fullt, pepparkakor, julskinka, wurtbröd och sist men inte minst - julklappar och julafton. Jaa, det gäller att man börjar ladda i god tid, jag har redan börjat ladda inför julen, lyssnade nämligen på en svängig jullåt idag på bussen in till träningen - All I want  for christmas is you. Kom på mig själv med att sitta och smånynna och röra huvvet i små rörelser. Som tur var så satt jag själv i främre delen av bussen, hade folket sätt mig hade dom väl trott att jag hade någon slags ryckskada i huvudet,. synd!"

Jaa men just ja, massage prov imorgon - borde kanske läsa igenom dokumentet där musklernas namn står med? För attt kunna lite mer, eller så struntar jag i det och sover istället, det skulle vara välbehövligt just nu. God natt på er ni som är vakna

PEACE AND LOVE




Första snön är kommen


HEY!
Hur myysigt är det inte med den första snön? Noterade denna händelse när jag klev av skogstorp bussen för att byta till ekängen bussen på torget. Väl därute fick vi reda på att vi var en aning tidiga, så vi blev ganska irriterande på våra lärare som sagt en tid som inte sämde, bläochfy. Ganska roliga syner blev det iallafall när vi spelade fotboll med hela klassen, johanna var nog den som impade mest hahhaha - en dold fotbollstalang, verkligen! Klantig som man är, så lyckas jag småsträcka den senan som sitter precis vid knävecket - smärta på bärta! Turligt nog så fanns Bettan där, så hon tejpade några varv och då kändes det toppen och jag återgick till spelet. Alla borde ha en Bettan i sin klass, for real!

En sak alla mer borde ha nära till hands är en ICA affär, där finns allt för hungriga och chokladsugna andraårselever. Direkt efter fotbollsträningen i hallen blev det ICA, där inhandlade jag tre risifrutti och en japp - the perfect match!
Nu måste jag läsa på till ledarskapsprovet imorgon, seee yaah 
PEACE AND LOVE


mina hjärnceller dör!


FINNS DET NÅGON NYTTA ATT LÄRA SIG HUR MAN RÄKNR UT JÄVLA HYPOTENUSA UR SKITTRIANGLAR?
JAG FÅR KRUPPPP, EXTRA HJÄLP - JA TACK!
SKA STARTA FANCLUB; ALLA SOM TYCKER MATTE ÄR SVÅRT & ONÖDIGT SKRIVER TUPPENJA!
(det räcker väl med att man kan plus, minus och gånger..)

Nu lägger jag mattesakerna i källarn, nej just snyggt det-vi har ju ingen källare., Ska iallafall upp och öva massagen på mummi.
På återseende, peace maybebaby

den röda tråden


MORRSS!
Sitter i ett konferensrum i munktell och arbetar med projektarbete, eller jobbar och jobbar - leka med en röd tråd som johanna och camilla gör kanske? Är man lättroad så är man, det är väl kanske inte deras fel. Nu sk vi börja med PT projektet, sen får vi förhoppningsvis sluta innan tre, tummarna är hållna. Nu blir det genomgång, hej hoppp.

PEACE


John Blund is alive


HEY!
Sitter här på min uppvärmda stol i köket, allt är mörkt omkring för alla har gått och lagt sig, bara jag och attlatnis som är vakna. Drack nyss upp min mugg med oboy, så nu vore nog en bra tid för att sussilussa, första skoldagen tar ganska hårt på en andraårselev, just for your knowledge..
Ledarskapsprovsgrejjsimojset på torsdag får vi helt enkelt se hur det slutar, man kan väl det mesta om man tänker till ordentligt, eller är jag helt fel ute? aja, saksamma,. nu ska jag och hunden gå upp och sova, hon står här nedanför mig och grymtar som en griseknoe (jag förstår henne, hon har ju mens, vem efterliknar inte en gris då?)  nämen peace and love på er



GRIIIISEEE KNOOOOEEE IN MY HEART!

brödrulle med moos


HEJSAN SVEJSAN LILLEBROR

combaten var rolig så det gick bra. Risifruttin efteråt var god. Det kalla vattnet på bussen hem kluckade fint i magen. Tunnbrödsrulle med mos smakade bra när man kom hem. Ensam mamma söker är ett roligt tvprogram. Jag är trött så nu ska jag gå upp och sova. Imorgon är det skoldags igen, inget att jubla över. Drömmar är till för att drömmas, iallafall dom bra drömmarna. Med det sagt - godnatt

PEACE  N´ LOVE

söndags trubbel


MM HEJ!
Imorse blev det släktträff i rosenforsparken, nej inte riktigt - vi var där av en anledning men kan inte säga vad för det är en överraskning för m&m, mormor är ibland aktiv med att kolla min blogg så, mer kan inte avslöjas.

Har en del saker som jag måste hinna göra nu på förmiddagen, eller ja innan jag tar bussen runt fem in till stan för ett träningspass, combat med camilla yes yess! Nej gash, min lista på sakerna jag måste hinna med är rätt lång, hum - borde nog sätta igång så det minskar. Men först ska jag gå och borsta tänderna! Eftersmaken av taco är inte den ljuvligaste., or what do you think?
PEACE AND LOVE


RSS 2.0