14:55


Ska ta och äta lite "nyårsmiddag" nu, kyckling och potatisgratäng och en god sallad. Sedan bär det av in till stan, förfix hos johanna. Tror nog att jag slinker in på åhlens och köper ett par lösögonfransar innan jag går dit. Hoppas bara att någon hos johanna vet hur man sätter på sådana dära lösfransar, gosh.

Kommer förmodligen inte hinna uppdatera någe mer innan det bär av ner till stan, så ja - GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLESAMMANS!

Nu är det dags för mig att leka kock. Ha en underbar och fartfylld kväll gott folk,  peace and love

N Y å R S A F T O N , 13:41


HEJ PÅ ER!
Blev dåligt med uppdatering igår, blev ingen tid för det dock. Jag och moa åkte in till stan för att bättra på "nyårs-brännan", sen gick jag bort till gympozz och jobbade dryga timmen och följde sedan med mamma och handlade. Bland annat frysta hallon, hawaiii läsk och en citron tills ikväll.


Idag då, nyårsafton -09. Snart inleder vi det annorlunda årtalet -10, känns väldigt skumt. Fatta dom som föds detta år, superknasigt. Min åldersgrupp är ju 92:or, jag är alltså en 92:a. Men hur säger som som föds år 2010? Vi är tio:r och jag är en tia? haha, aa ni hör ju , gosh!  slutspekulerat

Jag har nyligen duschat och även haft i godluktande mousse i håret, så nu ska jag låta det självtorka. Vet fortfarande inte om jag ska locka håret (korkskruvar) eller om jag ska ha det som det är, platta luggen endast?
H E L P   M E   S O M E B O D Y
Nu ska jag gå över till nagelfronten, fila - smörja - måla - måla igen! Blir nog genomskinligt lack, lite fast för den looken. 


LYCKA TILL MED FÖRFIXET BOYS AND GIRLS - PEACE



10:33


Pepparkakor är rättså gott ändå (på tal om ingenting) Visst att man äter mycket nu vid julen och att man borde tröttna på det, men sanningen är nog att man inte kan tröttna - det är himmelskt! Speciellt tjocka och ljusa pepparkakor, det är dom absolut bästa! Jag stoppar just nu in en sådan perfekt pepparkaka i munnen, mums!
(känner att jag skriver ganska mycket om ätbara saker. Ajaa, jag gillar sånt höhö)

Nu ska jag fortsätta kolla på The City (The Hills är nämligen färdigkollat, väntar bara på att sässong 6 ska komma ut)


 P E A C E

09:49


BY THE WAY - Är det någon som vet vart man kan hitta guldiga partyhattar? Eller partyhattar i huvudtaget?

 

( s v a r   u p p s k a t t a s )   thankyou


t i s d a g , 09:46


GOD MORGON KÄRA MEDMÄNNISKOR!

Idag var det kallare än vanligt ute, över 20 minusgrader stod våran temp på när jag skulle ut med hunden tidigare imorse. Kylan gör så att näsan klibbar sådär jobbigt, näsväggarna är som kardborrsband, aa på ett ungefär..

 

För tillfället sitter jag i ett ljummet fotbad (värmen i vattnet försvann för sisådär tio minuter sen, lyckat!) Hatar mina tår, att dom ska vara ett sånt jäklans problem för mig. Står ju i kö hos en "kirurg" som ska kolla på nagel-läget (för det är en fräck nageltrång jag lider av, dock). Så vi får väl se vart detta kommer sluta, i sommar kanske jag besöker stranden utan stortånaglar., Vet att det låter sjuuuuukt snuskigt, men i mitt läge skulle det vara  SKÖNT  att kunna ha vanliga skor utan att få ont. Alla har vi våra problem.,


00:00


HEY THERE!

Fy fabian så kallt det är ute nu, hela 18 minusgrader. j e s u s !  Extra konstigt kändes det att sitta i en 80 grader varm bastu tidigare under kvällen. Nog för att det var väldigt skönt och ett bra tillfälle att ha hårinpackningen i en bra stund - men skumt hur det ena sekunden kan vara så kallt och sedan väldigt väldigt varmt! Saksamma.,

Nyss kockade jag en hel bunke med nyponsoppa. Så ljuvligt gott! Inte många som gillar det, men nog gör jag det. Lagom varm och lagom tjock är det bästa.

Idag har jag: köpt en ny mobiltelefon, umgåtts med malin hela dagen, jobbat på gympozz och även gjort om paljettvästen som jag ville ha den. Jag är skapligt nöjd med min dag, yes yes.

Imorgon blir det att åka in till stan (igen) men denna gång med moa. Vi ska bättra på brännan och jag måste även gå på jakt efter guldiga och glittriga partyhattar! Ett  m å s t e  till nyår, min åsikt sådär. Så vi får väl se om vi hittar några, johanna skulle också springa runt och leta - må vi hitta några johanna!

Nehepp, nu bär det av uppåt i huset för en skön placering i sängen med alla kuddar, datorn i knät och The Hills på hög volym. TAKE CARE

 


22:22


YES! Jag lyckades pricka in detta inlägg till detta coola klockslag! GOOD JOB!

Attacken på gympozz med lisa gick kanon. Tror vi båda två kände av träningspasset igår (bodycombat), så våra kroppar var ganska så möra. Men vi kämpade på trots det, svettiga och med ett stort smile på läpparna. Kom hem strax efter nio och då passade jag på att göra en god toast till mig själv. Med salami, röd paprika, ost, smör, oregano och gräddfil. Till detta skrovmål drack jag en utomordentligt god saft (stark såklart) svag saft är nog bland det värsta som finns att dricka, efter kaffe dårå.. 

Nu ska jag ta och skriva lite anteckningar i min nya kalender som jag fick i julklapp. I nuläget skriver jag in ALLT viktigt i mobilen. Inte så väldans klyftigt med tanke på att den efter för många anteckningar säger att jag måste radera några.. Så det är vad jag ska göra nu. Sen senare blir det väl att somna med datorn i knät till några avsnitt av The Hills ♥

 

peace and love


18:07


NÄMEN HEJ IGEN!

Nyss kolat på television - The City maraton. Kanon serie det också. Skrattretande med tanken att det känns som jag är ett STORT tv-fan !?  Så är inte situationen, observera  i n t e. SAKSAMMA


Nu ska jag ta och packa träningsväskan för ikväll blir det ett hårt träningspass (bodyattack) lisa följer med också, kanon med some company. Blir hemkomst ganska sent, nackdelen med träningspass inne i stan är just att matcha in det med bussarna. Lisa och jag får speeda på med duschningen för en kvart efter att passet slutat går bussen - timing! Men men - det grejjar vi lätt tjejen,.



By the way så  ä l s k a r  jag min nyinköpta flanell skjorta från monki. Kommer användas flitigt!


TAKE CARE PEOPLE



m å n d a g , 10:00


GODMORGON!

Har nyss tagit tag i mina naglar och målat om dom, plus att jag limmade ena nageln som gått av i kanten med superlim (vägrar att klippa av en till roten !)

Nu ska jag bara vänta på att nagelacket ska torka sen ska jag tvinga med mig lillebror ut i snön med mig och hunden.
Lek och bus, som när man var liten  k i n d  o f .
Efter det ska jag höra av mig till lisa, blir en tripp in till city idag igen, eller om det blir tuna - inte bestämt ännu.

Höres senare,  c h i a o   a m i g o s

00:51


S Å D Ä R J A - nu har jag kikat på ännu 5 The Hills avsnitt, så nu är det dags för sleeptime. Men först måste jag gå hela vägen nerför trappan och stänga av de där jäkla modemen..

peace and love, godnatt

 


22:15


J A G   F Å R   K R U P P !


Denna samsung har jag velat köpa nu i några veckor, men det svider att betala 3000 spänn - faktiskt.
Men vad får jag se idag då när jag klickar mig in på elgigantens hemsida - jo att den nu kostar 2000! Alltså nedsatt med hela 1000 kronor. O h   l o r d !

Efter att ha sett det gav jag ifrån mig ett litet tjut av frustation.. Lillebror undrar vad det är, jag berättar att mobilen är nedsatt bla bla jag har inga pengar till att köpa mobil nu bla bla.. "Du kan få låna 1500 av mig om du vill" säger min bror. Hmmm - öhm ja tack svarar ja. Så får väl se, om det blir en tripp till giganten snart!  Hoppas hoppas.

 

L A T E R


s ö n d a g , 13:25


GO`DAGENS GOTT FOLK!
Lagade nyss mina skinnvantar eftersom sömmen till fodret släppt, redan - väldigt dålig kvalité tyvär.. Men mina skills för att sy sattes på prov iallafall, just great.

Dagens att göra lista:

- Åka in till stan och sola med anna
- Gå till Clas Ohlson och byta locktången till en annan
- Gå till Monki och köpa den snygga jackan på rean
- Träna med Lisa på gympozz
- Äta en god kvällsmat
(nu får det vara nog med de goda resterna..)
- Sy om min paljettväst
- Kolla på The Hills


GOOD LUCK CHUCK !"   p e a c e


GODNATT



godnatt och sov gott - det är  e x a k t  vad jag ska göra nu medésamma! 
kiss and hugs

A F R A I D ?




hahaha, jovars vad tycks?

Denna choklad ansiktsmask som jag gjorde nyss var himmelsk, den luktade så mycket choklad så att endast doften bedövade mitt chokladbehov. Väldigt imponerande må jag säga. Detta måste repeteras, ooooh jaa!


Nu ska jag ta och se lite avsnitt av The Hills, innan jag slocknar för kvällen. HEJS SVEJS

mellandagsfynd


HALLOJ I STUGAN!

Som sagt så var Lisa och jag nere på mellandagsrean imorse, tidigt som attans kändes det som. Men vad gör man inte för att vara bland dom första, haha jaa vi må vara galna men vi är det med stil!
Vi fick skjuts av lisas mamma in till stan så vi var nere på h&m vid klockan nio (endast för att h&m öppnade en timma tidigare än övriga affärer bara för medlemmarna)

Tre minuter över tio, det vill säga tre minuter efter att monki och resten av stan öppnat, bokstavligt småsprang vi över till vår favourite-store. Där blev det julafton på nytt, kind of  l i k e   p a r a d i s e !
Vi fyndade rejält, kläder mössor accesoarer etc. Så himla glad att ha lisa som kompis, speciellt under rea tider och så, underbart bruden! Tack för att du är du

En affär som jag vill smådissa är ginatricot..?  Så tråkigt med hela grejen att om man köper ett plagg där så är man ju inte direkt ensam om det. Oftast är det så att halva etuna går omkring i samma plagg - not okey! Nej, att se ut som alla andra är en fet diss. Plus att idag var det sinnessjukt mycket folk därinne! Johanna och Bettan hade tillexempel fått köa där i hela 40 minuter, duktiga flickor som orkade dock!

Här kommer i alla fall lite foton på det jag inhandlade:








Nu ska jag gå och ta bort sminket och lägga på en choklad ansiktsmask! How lovely isn´t that?! ♥ 
t a k e   c a r e


foooodtime


Ska ta och gå ner till köket och hjälpa mamma med maten. Blir rester idag, (igen haha, men det har jag ingenting emot - julmat är höjdens!) janssons frestelse och godaste prinskorven - I LIKE!




Höres senare snyggingar

b y t e


Nu blir det tv byte och program byte för min del. För ni missar väl inte att "Tomten är far till alla barnen" visas på fyran just nuu. BÄSTA JULFILMEN GENOM TIDERNA, RIGHT?

Shrek den tredje


TJABBA TJENA AMIGOS!

Sitter och kikar på Shrek den tredje, haha jag är förälskad i tecknade filmer! 
B I G   T I M E


 

(by the way så var lisa och jag på mellandagsrean idag -såklart, kommer inlägg senare om köpen och allt annat som fanns i  tankarna)

CHIAO


more and more..


Jag fortsätter att kolla på The Hills dårå, är på avsnitt sju. Har en liten önskan om popcorn, ska nog gå ner och se om vi har några sådana, sedan blir det mer the hills - I love it!

seg som en deg


Nu halvligger jag i soffan med fyra kuddar uppbullade bakom ryggen och runt om, superskönt ska ni veta! Pyjamas-outfiten åkte på för x antal timmar sen och sitter kvar på. Någon som kör på samma underbara stil?

På datorskärmen visas just nu mtv.com hemsidan.
Ska leta fram sässong 5 av The Hills och kolla tills det blir kväll.


PUSS LOVERS


SNOW WALK


Kom nyligen ut ur duschen, djupfryssen efter att ha varit ute i skog och mark på familje-promenad i över en och en halv timma.. Tårna och lårna (haha) var helt sjukt kalla, kunde inte äns böja tårna bakåt, weirdooo!
Har även hunnit dricka lite varm glögg sen vi kom hem - otroligt mumsigt!

Nu ska jag ta tag i mitt rum ( i g e n ) men det ligger saker exakt överallt, ingen koll på alla klappar jag fick igår.
Idag är ju endå dagen man vill vara hemma och bara sega sig igenom alla julklappar, kolla på film och bara vila med familjen. Så då kan jag lika gärna dona lite på rummet. Eller så gör man som josssee och åker till Thailand i hela två veckor!!! Galna unge vad du kommer vara brun när du kommer hem.. take care <3

Någon som vet vilken kanal "Tomten är far till alla barnen" går på imorgon?


Här kommer lite bilder från gårdagen:  ♥







PEACE

hey hoo let´s goo


Åt nyligen tre stycken hårdmackor (frukostmackor) med julskinka och senap. Det smakade ljuvligt ska jag få be att tala om. Men nu börjar denna sena kväll lida mot sitt slut. Sovdags för mig nu känner jag.  GODNATT

christmas is ended


HEY THERE!

Jag och my familia är nyligen hemkomna från västerås firandet. Har varit en lång men en absolut toppendag. Förmiddagen spenderades hemma hos m&m med mammas släkt. Efter Kalle Anka (som man i detta fall kan utantill efter alla år men kollar på ändå) bar det av till västerås till pappas släkt och farmor och farfar.
Självklart kom jultomten på besök (rättare sagt farfar - eller var han och köpte tidningen må tro?) PERFEKT JUL! Många fina klappar blev det också, bland annat presentkort och en urläcker klocka;  thanks ♥

Hoppas ni alla haft en tokmysig jul. Hoppas även att ni smällt i er mängder med julmat och candy (det har jag!) Så nu blir det godisförbud på obestämd tid, usch usch emelie! popcorn framöver, smarrrrigt

 

LOVE


j u l r i m


Hur svårt ska det vara? G a s h - har setat nu hur länge som helst och försökt knåpat ihop lite roliga rim till julklappar. Bland annat två smörknivar, en dvd-film och en väckarklocka. Udda saker, och jag kan då säga er att rimmen blir allt annat än normala haha.

Ska fortsätta med att pyssla ihop detta nu..
Men jag vill önska er alla en riktigt god jul!


Hoppas ni får en toppendag med massvis med härliga stunder -
p e a c e   a n d   l o v e


kvällsmacka med skinka


JULSKINKA! I LOVE IT!
Vet - det är synd om grisarna, men dom är ju redan slaktade för länge sen, stackarna dock.

Men det ändrar inte på smaken, underbart.


JULAFTON OM NÅGRA TIMMAR,
känns verkligen inte som det - men men, alltid trevligt att träffa släkten, äta ljuvligt god mat, tjocka i sig mängder med gottesaker och naturligtvis få och ge julklappar  ♥

delikatesss


mandariner - satsumas - clementiner: same shit, så otroligt gott!

Julstädningen är i full gång, mitt rum blir skinande rent + en härlig doft av ovanstående täcker hela luften. Har ätit två än så länge men det finns mååånga kvar - som bara väntar på att bli uppätna (av mig!)




Musiken är på topp, lyssnar nämligen på : "I want you back" med Jackson 5. OTROLIGA! Helt underbar låt, man blir så himlans lycklig och vill bara dansa runt såfort man hör den. Klicka på länken och häng med i dans och sång,.
http://www.youtube.com/watch?v=fsGK89DF0Qw&feature=related

Det är HELTSJUKTJÄVLAENASTÅENDE hur grym Michael var! THE KING OF POP  ♥


Nej, för att inte hamna i någon Michael Jackson svacka och sorg, så måste jag fortsätta med städningen..

X O X O


10:17


GOD MORGON
Hoppas alla mår toppen och att ni varit snälla (julafton imorgon för sjuttsingen!!)

Just för tillfället håller jag på och städar rummet. I stort sett bara damsugningen kvar, the funniest part  om man nu kan kalla det så.. Sen ska jag ner och käka en brak-frukost med mackor, choklad och yoghurt. Därefter bär det av in till stan för en fikastund med lisa, alma, josse och madde. Det var "tokmys" (som alma uttryckte det) förra gången vi samlades för fika så jaa det är skoj att hålla kontakten med gamla klassen, some friendship never ends,.?

Nejmen- hinner inte sitta här och pladdra så mycket längre, ska hinna fixa mig och äta frulls.  CHIAO

s å d ä r j a


Äntligen klar med inslagningen av paket. Eller nej inte riktigt klar (två paket kvar, men det tar jag imorgon) Ett av dom är inte äns köpta än så.. lite klurigt.
Med Last Christmas på hög nivå, ett flertal knäckisar och ensam hemma - så var jag redo för inslagning!

Att ha en hund som bara  ä l s k a r  att bita julklappspapper i småbitar, gör inte direkt inslagningen enklare. Men jag gjorde småpaket åt henne under tiden jag slog in. Tyvärr så var det inget i mina små paketbollar, så hon började ge sig på mina redan färdig inslagna paket - där gick gränsen!


Funderar på att knåpa ihop roliga rim till varje julklapp, något som beskriver vad det är på ett roligt och klurigt sätt. Får se hur det blir med den saken, hoppas det finns tid för lite julerim imorgon, skoj va?












GOODBYE FOR A WHILE


två dagar kvar


T J O L L A H O P P !
Kom hem för någon timme sen från en heldag på stan med lisa. Denna dag var så bra! Hittade nyårstop (lämnade tillbaka den jag köpte förra veckan..) så nu behöver jag bara fixa om en gammal paljettväst till en riktig väst: sen är det sooo on! Köpte även ett armband och ett dåligt lukt lepsyl, sämst verkligen. Dåligt köp.

 

Nu sitter jag  på övervåningen, väntar på att mamma och pappa ska åka och storhandla inför julen. Såfort dörren stängts bakom dom så ska jag ta fram och slå in julklappar. (som än så länge ligger gömda på ett stensäkert ställe,.)

Nu åker dom, dags för julklappsinslagning!  CHIAO


10:12


HELLOO!
Har setat och tupplurat i soffan med datorn i knät sedan klockan åtta, så nu har jag endast två program kvar av sässong fyra (The Hills). Underbar serie! Klockan börjar närma sig halv elva ser jag nu; dags att ta en till sväng med hunden. Men eftersom det är så förbaskat kallt ute blir det inga långpromenader, hiss eller diss -. no idea.

Men om man tänker tillbaka i tiden, så var det betydligt kallare ute då, helt annorlunda. Minns att vi brukade skotta bort all snö från "tennisplanen" vi har utanför, spruta på lite vatten: och wipps så förvandlades det till den perfekta isen. Kommer så väl ihåg alla timmar som spenderades där hhaha, bland annat att Emma och jag ofta åkte skridskor där.. 

The good and old days right?




PEACE AND LOVE


ombytta roller


INGE PARADISE HOTEL!! WHAT!? När ska man få se kvällens avsnitt då, nätet?


Då blir det ännu mer The Hills istället, hehe - plan B här kommer jag!

television in má heart


Setat och kollat på The Hills nu i över en timme, superduperbra - älskar serien!
Och nu ska jag ner och kolla på paradise hotel, spännande som attans. Vet att flera ska kolla, så hörs efteråt

CHIAO

flåsigt emelie


HEJ!
Nu är jag hemma från m&m, efter mycket om och men.
Började med att jag höll på att missa elvan från måndalsvägen, så fick springa en gata. När jag hoppade av bussen (där alla stålforsbarn går av och går genväg..?) går över gatan, för att se när borsökna bussen kommer - så har självklart något gangster gäng varit där och tagit hem busslistan över alla tider.. CLEVER! Så med ingen vetskap om när tvåan skulle dyka upp så började jag gå till nästa busshållsplats, och nästa (vid lidl) där jag stannade jag väntade. Pjuh, väl sittandes på tvåanbussen så försöker jag klura ut vart jag ska av. Kom jag på vart jag skulle av? Åkte jag ända upp till vändhållsplatsen? Började busschauffören skratta åt mig när jag berättade my story? JA JA och åter JA!

Vi kom överräns om att om jag satte mig längst fram i bussen så skulle han säga till när jag skulle gå av. (det funkade) Kruxet var att mormor ringde mig när jag satt på bussen för ca tjugo minuter sen - att hon skulle gå ut och möta mig vid busshållsplatsen.. Men när jag väl stigit av vid den rätta busshållsplatsen, så hade hon börjat gått hemmåt igen. Så vad gjorde jag - jo jag började springa: fort  som tusan gick det. Efter en bit skymtade jag mormor längre fram, så jag skrek -  M O R M O R!!! Men när personen vände på sig så var det j u l t o m t e n; i egen hög person!, fick värsta chocken för jag trodde verkligen inte att han fanns..



öhm okej, min humor är sämst (någon som skrattade?) Det var mormor, SÅKLART

Bjöds på the och kaffebröd när jag kom. Nybakat som alltid, lovely!
Mormor och morfar ni är dom bästa ♥


4:e advent (fyra dagar till julafton)


TJABBA!
Söndag  idag, fjärde advent och endast  F Y R A  dagar kvar till julafton! Hur skumt känns inte det? Skumt men ändå så otroligt härligt. I LIKE.

Har nyss ätit lite lunch, duschat och sitter nu med spotify på. Väntar på att håret ska självtorka (ingen vill ha slitet hår! Eller jo, vissa småungar som tupperar håret som ganingar, blä!) Saksamma, sen ska jag i alla fall ta bussen ut till m&m. Känner dåligt samvete sen dom flyttade, besöker dom inte alls lika mycket som förut.. Då kunde jag gå över när jag var ute med hunden eller liknande. Nu krävs lite mer planering, bussresa/bil etc. Ringde dom nyss iallafall, för att checka av att dom var hemma, morfar som svarade. Man hörde på rösten att han blev glad när jag sa att jag möjligtvis planerat att ta bussen ut till dom - men möjligvis menar jag att jag kommer snart. <3


Det är otroligt hur mycket ni ställer upp.  K Ä R L E K  ♥


F E E L I N G S


Ni som vill känna lite extra julkänsla - sök på "Wham" - Last Christmas. Underbart med juletiderna, bara man lyckas hålla sams med lillebror så. Det ska väl gå vägen denna jul också, någon mer än jag som ibland känner av "irriterande småsyskon"?
*s y s k o n  k ä r l e k* DRA MIG BAKLÄNGES ATT DET ÄR VAD DET ÄR! , haha


 


hemkommen och hungrig


TJA!
Nyligen hemkommen från en kall promenad från busshållsplatsen. Att bära converse i denna kyla är något jag inte gör om igen, herre lord vad det var kallt! Isbitar till fötter   kind of.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar (super hungrig, som alltid efter ett träningspass) potatisgratäng med kassler blir det, mums - klart ca tjugo över så inte så långt kvar. Sen ska jag ta på mig mega tjocka kläder och på något vis ta mig bort till lisas place. Där kommer kvällen spenderas med film, knäck och annat mys med bästis.

 

TAKE CARE PEOPLE,  PEACE AND LOVE


Yoghurt och start


Alla tiders: nu när humöret blev på topppp så ska ta och käka lite yoghurt och start med skogsbär - mumsigt! Sen blir det bussen in till stan och köra ett attack pass, alltid lika skoj.



By the way, det är mer än svin kallt ute! GRIS KALLT
Tjocka vantar och en mysig mössa är ett absolut  m å s t e!

GREAT GREAT GREAT!!


YES YES MEGA YES!
Äntligen har vi fixat snabbare bredband! Fysjutton så bra det  går nu. Det går att kolla på youtube utan att det buffrar sönder efter någon sekund. PLUS att nu kan jag följa "The Hills" på mtv. TOPPENBRA! GASH VAD JAG ÄR GLAA`!

WIHOOOOO

ghost?


mhaha, ser ut som ett jäkla spöke på bilden må jag säga, roligt när man kan mixtra om med bilder, gash:



Nu ska jag i varje fall gå och lägga mig. Ska  pröva att sova med inpackning under natten, har bara hört positiva saker om det så - varför inte prova då liksom! God natt på er rumpnisssar. LOVERS

kvällsmys med friend



väldigt väldigt gammal bild på lisa och mig

Yepp, så var läget denna fredagskväll. Lisa kom över (ganska sent för att det tog ett tag för henne att klä på sig alla vinterkläder-16 minusgrader ute vafan) Men tillsist kom hon iaf, vi kollade på en film som gick på teve - matte söker husse, eller om der var tvärtom; whatever. Den var bra i vilket fall som helst, romantisk komedi typ, we like.

Nu gick hon nyligen hem, eller snarare småjoggade (jag såg dig allt i fönstret Lisa- när du svischade förbi hahahhahah) Såå vad gör jag nu då, jo jag sitter med datorn i knät som värmer lagom mycket, och kollar på "Little people". En väldigt rolig  familj må jag säga.

CHIAO

What about now


Westlifes nya låt är grym! Och inte bara den låten utan de flesta av låtarna på deras nykomna album Where we are. Se till att gå in på spotify och sök nu


Lisa och jag var inne i stan
och shoppade idag, blev både det ena och det andra (allt från en hamburgare på corner till två tidningar med korsord till farmor och farfar - ganska bred variation..)
nu har jag endast två julklappar kvar att köpa, känns för himla bra ska jag säga er. Små handdukar till m&m och sedan en pip tygleksak till atlanta.

Vi tog oss även i kragen och promenerade ut till R.K, lisa och jag, det ute vid parken zoo. Eller okej jag erkänner; det var mest för att lisa glömt sitt busskort hemma och bussbiljetter hit och dit blir en del kosing.. Men till en liten del så ville vi vara duktiga - faktiskt! Men vår anledning till att gå spelade ingen roll för Herre min lord vad kallt det var - kändes som mina tajta jeans skavde bort alla hår på benen. Vilket i och för sig skulle vara något positivt, men ändå : det var obehagligt kallt!  Hursomhellst, därute på R.K fyndade både lisa och jag rejält. Jag köpte denna väska, med stor plats för exempelvis laptopen. Och även en röd/vit randig stor och lång skjorta, som jag tänkte göra om lite (bland annat sy dit andra knappar och sy om ärmarna) sen ska den bäras till converse eller gladiator skorna i sommar. Ett perfekt plagg att bara slänga på sig i sin iver påväg till stranden, I  l i k e  b i g  t i m e!!


PS.  b ä g g e  f ö r   f e m t o n   k r o n o r


LATER ALLEGATOR


Burberry blue eyes


Har börjat lyssna på denna grupp - Razorlight - vissa låtar är bra, vissa mindre men så är det väl för alla artister typ. Aja, ni som har spotify bör söka på dom och lyssna. Bra musik, speciellt rubriken gillar jag (burberry blue eyes)

Nu ska jag börja göra mig iordning, switcha om från pyjamas till jeans och någon varm stickad tröja. Sen tar jag bussen in till stan och möter upp Lisa, så ska vi gå runt och julklappsshoppa, besöka några av eskilstunas second hand stores, och annat smått och gått. Ha en fortsatt bra förmiddag gott folk.  PEACE AND LOVE

EMELIE SäGER GOD NATT


PUSS OCH KRAM,   (S E A N  B A N A N)

NEW YEAR, HELL YEAH


JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!! GE MIG NYÅR NU. ELLER TJEJOR : VI FÅR TA OCH SES SÅ VI KAN BESTÄMMA VART VI SKA HÅLLA HUS I BÖRJAN AV KVÄLLEN?
VAD SÄGER NI?


PARTY THE HOLE NIGHT, ONLY WITH THE BEST -
LOVE LOVE AND A LOT OF LOVE

jävla tokstolle!


JAG SNACKAR OM PARADISE HOTEL; OM RAMI!
Precis innan parcermonin när cimon och rami satt och pratade så började jag tro och få för mig att rami skulle välja jackie, och att patrik skulle lämna. Visst Patrik är en skön lirare, men jag ser hellre att han åker ut istället för cimon eller Andreas. Men helst hade jag sett att Rami gick och ställde sig bredvid Stefan (äcklig biff som tror att han bara behöver gå runt för att få allas blickar - sorry polarn men det funkar inte så!!)

Men icke sa nicke picke, inga av mina förslag/önskemål uppfylldes och det slutade med att Catjas lover Andreas fick packa sina väskor och lämna hotellet istället..

Vad tycker vi om det? Vad tycker vi om Rami?
  *BLÄÄ*

rouge-kinder?


Ja, hur roligt är det - när jag kommer hem och kollar mig i spegeln så är mina kinder illröda. Ser ut som om jag är nybörjare med smink, vet inte hur jag ska lägga rougen så jag lägger den på hela kinden för att vara på den säkra sidan : nått i den stilen haha!
Men som tur är så är det lika kallt för alla, och förmodligen så lider alla av samma problem som jag.

W h a t e v e r ; this is no big deal.


super k y l i g t


Herregud, det är verkligen december vinter nu - 7 minusgrader hela dagen typ. SVINA KALLT! Anna och jag frös ihjäl när vi promenerade bort mot munktell, det blåste så himlans kallt så nej usch. Men vi överlevde. Strosade först runt på stan, sedan tog vi bussen ut till tunapark. Och vet ni vad - jag har hittat en överdel till nyårsoutfiten!! Jag är överlycklig! Tänker dock inte säga hur den ser ut, mer än att den är svart. Så nu är det nederdelen som jag ska hitta någe till; står mellan guldiga leggings, paljettleggings eller plommon färgade sammet leggings. Guld eller silver med paljetter vore tuffast - med tanke på att det är nyår.


Anna provade en fin sammetklänning inne på MQ, så jag passade på att leka av mig.,

   

Nu ska jag klä på mig långkalsonger och massor med kläder (inklusive tjock mössa och vantar) och ta en sväng med hunden.

HEJ SÅ LÄNGE


Good morning


HALLOJ I STUGAN
Fyfabian vad kallt det är ute!!! Hela 7,7 minusgrader när jag gick mini rundan med vovven imorse. Då snackar vi kyliga vindar, kalla och frostiga kinder och rinn-snor i näsan! Yack.

Städade nyss mitt rum, hade fått lite sällskap av några dammråttor - så det var väl på tiden att damsuga lite hah "/  
NU SKA jag börja göra mig iordning för ännu en stadsrunda, men med Anna. Ska främst pröva tightsen från bikbok och kolla hur dom sitter, sitter dom bra slår jag till. Sen gäller det bara att hitta en överdel - vilket inte är det lättaste -
(men något med paljetter och krims krams till nyår vore bra)


Anna (när vi alvida brudar firade hennes 17-årsdag)






C H I A O   A M I G O S


sleep and cheap time


Jahapp nehepp, nu är det nog dags att krypa till kojs. Blir jag som får ta mini morgonrundan med hunden imorgon också, bad. Men då får jag ju chans att hälsa på alla goa och glada grannar haha-.

God natt gott folk, dröm om får och sov gott


R E P L A C E


För er vetenskap - bytte ut gröten mot en varm kopp oboy och två mörka smörgåsar med ost och prickig korv. Gröten skulle ta för lång tid och´jag var hungrig nu med detsamma. <3    PEACE

nice neighbors


Börjar med att säga TJABBA TJENA!
Hoppas ni alla mår bra, trots att det kommit nå grymt med snö - ni är väl inte insnöade?
På fullaste allvar så skulle jag vilja bli det, jaa insnöad alltså. Vore det inte rätt mysigt, bara sådär någon dag (och att man har fullt med mat och så i kyl och frys såklart) sitta framför brasan och läsa böcker och sådant sunt. Eller vad sägs?

 

Nyduschad nu iaf, efter en ganska lång dag med start klockan sju tyvär. Mini promenad med hunden, hälsade på alla grannar på gatan som var ute och skottade bort vallarna som bildats efter plogbilens nattbesök. Tänkte på en sak efter att ha sagt hej till två av grannarna; alla blir så pratglada nu vid juletid, frågar hur man mår, om man slutat skolan och till och med vilken skola man går på, dom avancerar helt enkelt: Keep on going neighbors!

Efter allt morgongöra så tog jag och jossef bussen in till stan och gick runt. Bland annat så shoppade vi julklappar på clas ohlsson (jag köpte två oranga smörknivar - s u p e r   t u f f a). Jobbade på gympozz mellan halv fyra till halv sju, gick och bytte om - och körde sedan bodyattack. Riktigtjäklaskönt! Träning gör en gott, det går verkligen inte att förneka.

NU; ska jag gå ner och kocka mig lite havregrynsgröt, för jag är lagom sugen på det - med hallonsylt (som på dagis)  PUSS LOVERS


pink and blue


Dessa godingar ska jag också ingå i min dröm; favvo godiset som nu är borttaget från godisland..
Vart tog dom smarriga gelé-valarna vägen kan man ju fråga sig? Somebody who knows?




Hur som helst -  G O D   N A T T

money x 3


Har ni tänkt på en sak; det mesta här i världen har med pengar att göra. Utan pengar är man så gott som död (om man tänker matmässigt etc.) Shit, det gör mig deprimerad. Man skulle vara chanslös om man var helt pank, vad i sjuttsingen gör man då? Bor på gatan och lever på duvornas brödsmulor? Usch för det, vill inte äns veta..

Min dröm
är hursomhelst att vinna massa stålar på lotto; köpa en fin lägenhet i stockholm, och ett hus i spanien som jag besöker vid de rätta säsongerna. Sedan skulle jag göra en jorden runt resa, till utvalda platser som jag vill besöka - t.ex. antarktis, galapagos öarna, australien.. listan är oändlig. Give me some cash huh!!  Att lämna detta bo vore underbart, att ha ett eget place och starta ett eget liv. Äta vad man vill, handla hem vad man vill. Inte ha någon jäkla vardagsrums klocka som tjuter vid varje halv och heltimme. Det är vad  jag vill. Och det ska jag lyckas med - om några år - när jag fått ett jobb och tjänar egna pengar.

Nog om detta tråkiga pengarprat, ska istället kolla klart på jon and kate plus eight. Därefter ska jag sova och drömma om hur jag ska inreda min drömtvåa till lägenhet när jag flyttat. Take care , love


JB FÅR J U L L O V


Hur jävla fucking svårt ska detta vara? Jag pratar om att hitta ett helgjobb! Jag har tappat räkningen på hur många affärer jag varit runt i och gett ut mitt cv till. Men ingen hör av sig, känns ju väldigt peppande för att fortsätta. Men inte tänker jag sluta med att leta iallafall; jag  s k a  hitta ett helgjobb så är det bara. Ska nog skriva ut några till ex av mitt cv och åka in med bussen och  söka runt. Senare ska även jossan gripen och jag köra bodyjam på gympozz. LYCKA TILL SÄGER VI!

Nej, dags  att röra på påkarna - jag ska försöka hinna med kvart i bussen tänkte jag,.
Skriver mer när jag kommer hem ikväll. Kan vara uppe extra länge om kvällarna nu för JB har slutat skolan!! WHOHO FÖR JULLOV.




PEACE AND LOVE

enormous snowflakes


HEY KÄRA LÄSARE ♥
Ja vad ska man säga, trodde aldrig att det skulle komma såhär mycket snö pang bom! Det är ljuvligt, right? Det enda som jag vill smådissa är att det inte behöver snöa så hårt, utan mer med mjuka, lätta och fina snöflingor. Men men, man ska väl inte klaga. Hellre vitt på backen än svart, like

Var hur som hellst nyss ute på en promenix med hunden (som förövrigt fått för sig att hennes mun är någon jäkla snöplog,. hon gillar snö) jag gick i mina såkallade uggs (jag kallar dom samekängor), ett par skor med zero fäste i sulorna. Helt platt under hela skon, vilket gör att vartannat steg jag tar gör att jag efterliknar bambi på hal is., Not so nice. Nej, ett par rejäla kängor med bra fäste och med märken på sulorna skulle vara något för mig. Får ta och snacka lite med my parents.


SEE YAH

a w s o m e


Sitter här och taggar upp inför paradise hotel, hahaha smått geeeky jag vet. Strunt samma. Det är väl i dagens avsnitt som han den där nya killen anländer, jäkla matcho snubbe.,

Aja, nu ska jag gå ner och lassa upp med lite glass med oboy pulver. Det är super gott och jag är super sugen - klick!

PEACE AND LOVE  PEOPLE

the girl who played with the fire


SÅDÄRJA
Nu har jag äntligen kollat på "Flickan som lekte med elden". Och jag säger bara shit, den var sjukt bra! Spännande rakt igenom, rå och ibland för läskig. Men OM man måste se den sista filmen nu; Luftslottet som sprängdes. Denna triologi är grym!


Någon som sett den tjedje och sista filmen?


breakfast; and breakfast only


Mm, jag har bara ätit frukost idag! Varför slarvar jag alltid med lunchen när mamma och pappa inte är hemma. Gash, måste bli ändring på detta. Hur i hellskotta ska jag annars klara mig när jag flyttar hemifrån om några år? Snabbmat dissar jag totalt sååå,. Good luck chuck  helt enkelt

För er som inte varit ute idag kan jag meddela att här i skogstorp så är marken täckt med vit snö! Det är hur underbart som helst.
(Men att promenera i snö-blåst-väder är ingen höjdare, right lisa?)

Nu ska jag kocka mig lite makaroner, mummmmmmmmms vad smarrigt..


22 08 09




        



FÖRMODLIGEN DEN ABSOLUT  B Ä S T A  DAGEN I MITT LIV


we´re walking in skogstorp


 

Ska strax ut på en promenad med denna brud. Oj, klockan är redan halv - måste ner och hämta kläderna och switcha om.

PUSS LOVERS


JUL OCH NYåR


Hur ligger ni till med julklappsköpen egentligen?
Visst; det är ändå ett tag kvar till julafton, men vadå -. det gäller att tänka ut smarta paket att ge. Absolut inget sista minuten paket helt utan fantasi
(s u p e r t r å k i g t)! Här är en liten lista på vad jag än så länge köpt:

* Väckarklocka till lillebrorsan (har tröttnat på att agera en varje morgon..)
* DVD-film med allt från 2009 med Robert Gustavsson till pappa (pappa skrattar ihjäl sig åt snubben)

 

Detta har jag kvar att köpa:

* Två kaffe muggar till farmor och farfar
* Två marinblå handdukar till mormor och morfar
* Present kort på Kappahl + massage (av mig) till mamma
* Tygleksak med pipljud till Atlanta

FÖRUTOM ALLT DETTA SÅ MÅSTE JAG ÄVEN KÖPA EN NYÅRSKLÄNNING!
någon av er som läser som redan hittat nyårsblåsa? Hur ser den ut? Från vilken affär?


13:e december



JA; HUR HÄRLIGT ÄR DET INTE MED JULSTÄMNING, GLAD LUCIA OCKSÅ (?)

Gårdagskvällens fikastund inne på nattfiket var supertrevligt! Fanns en del saker att prata om, haha om allt och ingenting. Om busstiderna ändå hade varit mer flexibla så hade vi setat där en stund till.., Det är som vi säger - att vi ses alldeles för sällan. Men nu när det blir jullov snart så kommer tid finnas till för mer härliga pratstunder och annat skoj - wonderful like hell!


Kvällsfika


TJABBA!
Musiken dånar för fullt i rummet, naglarna är lackade, sminket (det lilla som är på) - I am finished! För vadå undrar ni; fika på nattcafét med lisa, alma och madde! SUPERMYS

Hörs kanske ikväll när jag anländer till hemmet. Kvällen är ljuv, (snön gör mig lycklig) PUSS PÅ ER

SUNES JUL









Glömde ju helt att berätta vad jag och ida gjort idag. Eller ja ni  kanske inte är speciellt intresserade, men skit i åh  läs isånnafall, för jag har lust med att skriva. Efter skolan mötte jag upp henne nere på Kappahl där hon och fia kollade på bedårande barnkläder till fias lillesyster (hon köpte en jättesöt lila klänning med spets). Fia åkte sedan hem och ida&jag strosade runt för att julshoppa klappar. Hon hittade delar av det hon sökte, och så gjorde även jag,- julklapp till pappa och bror är check! Nu återstår julklapp till mamma, m&m, farmor och farfar och så lilla voffsingen såklart. Det jobbiga är att jag endast har cirkus 400 kronor kvar på kontot! Hur i sjuttsingen ska jag få ihop detta. Måste klara´t. Denna lilla budget ska även räcka till en nyårs outfit. Herregud det kommer aldrig gå detta hära! Jag är körd om jag inte vinner på lotto eller köper yberbilliga julklappar..,

Efter en lång stadsrunda tog vi bussen ut till coop. Köpte snacks och jag köpte även hårfärg. Promenerade sedan hem till ida där vi kikade Sunes Jul, åt mat och sen kollade idol-finalen! CALLE ÄR BÄST

Nu halvsitter jag i sängen och är väldigt väldigt sömnig, ska nog därför ta bort maket, borsta tänderna och sedan sova för natten. God natt på er alla goa läsare.


PEACE AND LOVE


Utväxt i mina braxor


Det värsta som finns är när man färgat håret och den hemska utväxten kommer som en flodvåg-det är förskräckligt! Jag har gått runt med min utväxt rättjäkla lång tid, endast för jag inte vill färga det för ofta vilket kommer leda till håravfall, vilket i sin tur ger tunnare hår, snyft! Men nu äntligen, äntligen har jag köpt ett paket med hårfärg, så imorgon blir det färgning! LOVELY!


Imorgon är det lördag japp, farmor och farfar från västerås kommer på besök (det får inte glömmas bort). Hoppas dom kommer på förmiddagen vid tolvtiden bara, med tanke på att jag sticker iväg till stan och tränar vid tre. Någon som har lust att följa med på bodyattack imorgon kl tre till fyra?


ME LIKE CALLE


Ja herregud för idolfinalen! Kunde inte bli mer spännande, men ärligt talat så är jag nöjd med att Erik vann. Calle känns för unik och speciell för att vinna titeln "idol 2009".
Calle kommer man få höra såå mycket mer av,- just wait and you will see!


Någon mer som delar min åsikt? Att det faktiskt var rätt som vann idol, för visst kollade ni? (s v a r a) 
PUSS


school fight


Bråkade nyss lite granna med camilla och michaela, men aa dom är inte så normala (camilla snodde min mobil i si sådär 1000 minuter.. rolig huh) Men jag gillar dom, jag gillar klassen, jag gillar skolan, jag gillar maten, jag gillar inte trapporna.
Vad ska ni tuffingar göra ikväll?
Själv ska jag hem till ida och äta och kolla idol, HEJA CALLE!

PUSS OCH KRAM

Nail polish


TJA!
Nu har avsnittet med parcermonin (såklart paradise hotel jag snackar om) ägt rum. Ärligt talat så var det bra att francee åkte ut, men mindre bra var att hon fick tillfälle att banka in massa bullshit i den nya killens skalle, det var väldigt mysko. Men det är ett spel trots allt, det är en viktig detalj som inte får glömmas bort!
Lilla Malin hann jag med att träffa idag också, alla tummar upp. Vi åt ganska mycket smörgåsar och yoghurt och drack ganska mycket saft när vi kom hem, vilket kändes bra. Senare kollade vi på sista avsnittet med Bobby och mammas pojkar, fail för Bobby - fastän stackarn försökte så kom inga tårar. Inget program jag följer/följde (men malin gör/gjorde)., PH är så mer grymmare.

 

Nu hade jag tänkt mig att måla mina naglar, känns tomt utan någonting, bara glans eller färg har ingen roll - något av det ska på! Sedan ska jag sova som en stock. Sista riktiga skoldagen imorgon, gött! PEACE AND LOVE


23:03:58



Nu börjar jag bli ruggigt trött. Sitter här i köket för att titta igenom matten tills imorgon, men det känns inte så värst givande när det framkallas gäspningar var sekund. Sängen är nog den bästa platsen för mig nu, med mitt dunistäcke! Sov gott gullungar, peace and love


GREAT!


EVERYBODY - A RECORD HAS BEEN DONE!
Gårdagens ilskna inlägg drog till sig med läsare (d e t  g i l l a s  s t a r k t)
30 stycken! Jag säger bara wooohohohoohoh; keep on doing it! läs läs läs och kommentera, jag blir glad ända in i själen för guttsingen.

På tal om helt andra bullar; hoppas att alla kollade på paradise hotel ikväll, pandoras ask - äckeltjejen france.. är galen! Fast ändå, en lite udda men speciell del i paradise trots allt. Livat och fest dag ut!


HÖRES AMIGOS, CHIAO


mumsfillibabba




Vart ska denna fight sluta? Vem ska vinna? Se till att hålla er uppdaterade med både min och tjejen ovans blogg. Saker kommer gå hett till, gash vad värmen kommer spira hahahhaha ..,

LOVE

what about mickis?


Herregud vad kvinnan lackar sönder? eller vad säger ni 17 älskade läsare som jag i snitt har i veckan,. Kvinnan tigger stryk, och vet ni vad -
det ska K V I N N A N  få, stryk stryk stryk! HEJA HEJA EMELIE. SUG SUG DINA SVINTUTTAR MICKIS. (puss och lycka till..)   MAHAHAHHAHAHAHHA

michaelaangelicaas.blogg.se  (gå in där för mer förståelse)

BLOG - FIGHT


MICKIS ÄR GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY OCH HAR MAT SOM FASTNAT I HENNES BRÖSTKORG!!

michaelaangelicaas.blogg.se


shower power


HAEY!
Hur mår ni allihopa? En tråkig och regnig och allmänt dyster/värdelös måndag som denna., Ärligt talat så hade jag lika gärna kunnat stanna hemma och sovit idag, tagit tre timmars sovmorgon (med andra ord skippat fotolektionen) och åka in lagom till idrottslektionen. Körde core och efter eget schema idag, helt okej men smått segt. Aja, denna tid på året är alltid segt, syftar på dagarna innan jullovet, känns inte så meningsfullt he he he.

När jag kom hem från skolan idag så åt jag min specialitet (yoghurt med musli) och drog sedan på joggingkläder och tog mig ut på en joggingrunda.
I regnet,- jag vet, men det var rättså härligt ska ni veta. Att sedan få ställa sig i en varm dusch och tvätta håret + inpackning är så bäst!
Tog nyss rollen som den hjälpsamma dottern och har hjälp till att städa lite granna, inklusive mitt rum ofcourse(horse)!"
Så nu tänkte jag vara snäll mot mig själv och snygga till ögonfransarna litegranna. Utväxten skrämmer mig, så det är verkligen dags!
Kanske måla naglarna i någon piffig färg? Who knows.,

tjenixxxen så länge -

Paradise Hotel


Sitter här ivrig som ett litet barn i väntan på godis, kind of. Men jag väntar på något helt annat dock. Egentligen förstår jag inte hur man kan bli fast i en teve serie som paradise hotel, största samtalsämnet bland oss flicks i klassen är det också. Hursomhelst så följer jag detta program som en blodigel, hur härligt lät inte det? Ordet blodigel är äckligt, sniglar gör mig illamående. Gillar du sniglar eller?

Ska ta och fylla ett glas med apelsin juice nu, fick som ett blixtsnabbt sug efter lite syrlig dryck. Eller så var det bara ett rop på hjälp för att krossa mina tankar om äckliga sniglar.

PEACE

Andra advent today


JA HÖRRNI, NU ÄR DET INTE LÅNGT TILLS TOMTEN KOMMER MED KLAPPAR, SKAPARE SÅ MYSIGT! CHOKLADKALENDERNS ALLA LUCKOR ÄR EFTERLÄNGTADE.
jag älskar choklad, men vem gör liksom inte det......

IDA -, vi får ta och bestämma en julklappsköpardag snart, börjar få panik! När kan du?


Helgens godheter


Sådärja, hemma från rundan med mor&hund. Sitter vid köksbordet med fötterna i ett balja med lagom varmt vatten, härligt är vad det är. Mina tår är ju som sagt allt annat än härligt, så detta behövs. Men detta inlägg var inte menat att handla om mina fötter, utan om vad jag har gjort i helgen; för gash så rolig den har vart! Tar det i tur och ordning, så för er som tycker att "nej vem fasiken orkar läsa om vad någon random emelie gjort i helgen" strunta i det. Och för er som tänker "undrar vad hon gjort i helgen, skoj" jaa här har ni min helg:

FREDAG KVÄLL
Tog mammas röda cykel (eftersom min stod kvar vid busshållsplatsen) över till jossef och dennis. Vi lagade ordning en urgod middag, tacos tacos tacos! Och måste för sjuttsingen fråga en sak:
Hör svamparna till grönsakerna? Eller är svampar liksom en kategori för sig? Josefine är envis och alla vill nog ha ett slut på kampen om svampen haha.
När vi hade ätit oss mätta som grisar, satte vi oss vid teven och kollade det spännande avsnittet av idol. Fick en chock när Erik hängde löst, var helt hundra på att han var en av finalisterna. Men vad ska man säga, årets top 5 var sjuktmagisktjävlagrymma! Så allt kan verkligen hända.


LÖRDAG I STHLM
Halv nio kom en blå liten bil bestående av fam. J och hämtade upp mig och mamma. Bilfärden slutade vid teatern inne i city, där vi bytte platser till en grå buss - påväg mot stockholmiaaa for  b i g  shopping! Vi kom överrens om att den första affären vi borde besöka var weekday (stockholms bästa affär for real) Där inne var det mycket människor som alltid. Frida, Lisa och jag plockade på oss hela armen hängandes med jeans och började jeanskampen i provhytterna. Annika och mamma sprang som galningar efter mindre storlekar, större storlekar, andra färger, med dragkedja, hög midja - ja allt ni kan tänka er! Hör och häpna så lyckades vi alla tre hitta jeans som gillades. Därefter började lisas och min fight mot klockan (bussen hem skulle nämligen ge sig av kl 4) klockan började närma sig halv ett och vi rusade runt för att hitta en subway för att få lite mat i magen, för att sedan bara kunna ägna timmarna åt det vi båda gillar mest - shopping! Kändes som vi sprang runt som vildar för att hinna med alla de affärer vi så gärna ville kolla in i. Tyvär så var souk gallerian stängd, så där sprack en del affärsplaner - Beyond Retro och Top Shop med mera.
Halv fyra mötte vi upp de övriga tre utanför Åhlens, vi stannade till på seveneleven för att köpa lite smått&gott till hemresan, och steg sedan på bussen hem till ähskilstuna.
Att ta av sig skorna, ta av sig jeansen och istället byta om till mjukiskläder är en för underbar känsla. Kvällen spenderades hemma hos lisa där vi kollade på robinson, åt ananas och kollade på en gammal men bra beckfilm.
Lisa är min bästa kompis.

Här kommer en litet fotografi på mina dagsfynd


Jeansen och linnet är från Weekday och paljettopen från H&M


Right back


Tjenare mittbenor!
Ska ut på en snabbpromenad med hund och mor nu. När jag kommer hem igen ska jag berätta lite om min  f a n t a s t i s k a  helg.

Tills dess, peace and love (take care hun´s)


G O D N A T T


Fantasin flödar med bilder och photoshop., Men blir det bättre kvalité på det jag gör - tss, knappast! Så nej, nu ska jag nog ta och gå upp och soooova. Drömma om chokladbiten jag kommer få äta imorgon (lucka nummer två) YES! I LOVE IT



p e a c e

kungligt sickan


HÖR OCH HÄPNA; jag börjar bli lite kunnigare inom området photoshop. Eller ja, ivarje fall mot vad jag var innan, men ändå bättre. 
Bläddra ner lite granna (till inlägget-idolkväll hos jossef) så får ni se en redigerad liten rackarbild, mums

inlägg; john bauer


HEY THERE!
Nu sitter jag på svenska lektion, har gjort klart dagens uppgift som var lite luddig dock, men mmm that´s life. Idag är det första december, det glömmer man knappast bort eftersom idag är dagen då första luckan i chokladkalendern ska öppnas (för en sådan har väl alla, stor som liten?)
Så mina tankar har kretsat runt juletiden hela dagen, jultomtar, julklappar, JULMAT OCH JULGODIS! Ja det finns såå mycket bra med julen så man spricker nästan av lycka. Bara för att jag har så in i norden med julkänsla, så har jag setat och fixat ihop en julbild, en väldigt fin julhälsning kan man säga.,



Visst är den för bedårande, right? Det bara skriker jul kul om den.


RSS 2.0