HEJDÅ PÅ ETT TAG!


Nej ni, jag tar ett break från denna blogg på obestämd tid. Så aa, ta hand om er! Hej svej leverpastej! ;)


Nails done done!

Sådärja, nu är naglarna färdigmålade och torkade. Jag var nyss ute och kvällskissade vovven, så nu är det hög tid för mig att sova! Supertrött. Tanken på att jag måste ställa klockan på 06.00 imorgon gör ont i kroppen, men jag måste gå upp då för att hinna duscha, innan jag äter frukost, och innan jag går en promenix med vovven. Så varje minut jag får sova räknas, TIME FOR BED!

Hörs imorgon amigos!
PEACE AND LOVE


I want this and I want that

Har spanat en del på Modekungen.se och hittat väldans mycket fint! Kolla in detta ni:



        



SNYGGA THINGS RIGHT?  ( nu ska jag måla klart mina naglar, ching! )


Damsugning - check!

Det går ganska fort att damsuga rummet ändå, nu är det gjort! Nu ska jag gå ner och tvätta min Stadium tröja så den hinner torka tills användningen imorgon. Och förstås ringa och säga godnatt till pappa.

Later alligator


Idag är det den fjärde mars

Hello there! Alles gut? Jag mår prima idag måste jag börja med att säga. Praktiken på Stadium gick bra, alla är supertrevliga som alltid, lunchen med josse, anna, ida och camilla var trevlig. Speciellt Camillas och min "after-talk" om senaste avsnittet av Solsidan. Shitt pommes fritts! Fysjutton så vi garvade och härmade Alex och Ove. Lite pinsamt efteråt när vi nyss härmat då Alex skriker schaaaaaaaaaaaaaas Ovveee!! eftersom han som äger restaurangen heter just det , Ove.  Well, vi får hoppas på att han inte hörde så vi får mat imorgon också. He he.

Vad var det mer som var bra med dagen, hmm, jo just ja - Attis fyller 4 år idag!! Kan ni fatta, vi har haft henne i lite mindre än fyra år nu. Tiden går så förbaskat fort. M&M var nyss här på tårtkalas iaf, dom hade till och med köpt en present till vovvsingen, som hon ivrigt rev/bet/slet upp. Jag vill också fylla år, smått avis sådär..
Känner dock såhär i efterhand att det blev lite mycket "kaffebröd", skippar kvällsmat, jag är ju proppmätt! Äckligt mätt.

Nu ska jag ta och städa mitt bedorande rum som är fullt med söta dammråttor, totally fresh?! Tror inte det va. Hörs senare, slänger in ett inlägg om jag kommer på något finuliggt att skriva om.

HEJ HEJ LEVERPASTEJ


t i s d a g

Snön fortsätter som sagt att dala i eskilstuna, positivt eller negativt? Jag anser att det är hemsk, punkt slut! Nu får det fan räcka med snö, detta är sinnessjukt. För några år sedan satt vi långbord ute i solen och åt tacos på min födelsedag ( den 22:a april ) vem vet hur det blir detta år, kanske det blir att sitta i en iglo? No thanks.

Idag har jag hunnit med väldigt mycket saker må jag säga. Först praktiserade jag såklart, på Stadium till hal fem. Provade därefter ett par träningsbyxor som jag lade undan igår. Dom satt som en smäck! Nejmen, dom var kanon iallafall. Så jag köpte dom, sa hejdå till alla och sprang vidare till H&M, där shoppade jag hårfärg! Sedan gick jag några meter till kulturbokhandeln eller vad den nu heter, den bredvid forex iallafall. Där köpte jag New Moon, uppföljaren av Twilight! På engelska, självklart! Behöver utöka mitt ordförråd och förståelsen, så aa - det blir prima skinka!
Sedan vidare till bland annat apoteket och Vila där jag frågade om helgjobb, lämnade in mitt CV gjorde jag också. Så hoppas någon hör av sig. Sprang sedan vidare till elvan bussen, åkte en bit sen gick jag av och promenerade till Ica Supermarket på Gillbergaplan/Gillbergavägen? Där lämnade jag också in CV och hoppas på att få helgjobb där. Nog måste en mataffär som har öppet varje dag 8-21 behöva extrahjälp? Hoppas innerligt på det :-)



Nu sitter jag och väntar på att mamma har jobbat klart med firman så hon kan färga min utväxt! Det är sååå behövligt, shit jag skäms, att jag äns visar mig bland folk med denna ljusa utväxt är riktigt skamligt. Nu ska den bort, puss och hej leverpastej!  ♥


HEY GUYS

Min tisdag började med en härlig och snörik promenad, en mycket snörik promenad! Attis och jag fick pulsa oss fram, eller jag fick pulsa och hon hoppa, saksamma. Vi klarade oss hemmåt iallafall,  :-)




PEACE


RSS 2.0