Put your hands up


Halloj!
Sitter här i sängen med en blodig navel (underskattade rakhyvelns vassa förmåga..) och datorn tätt framför mig. Spotify susar högt i rummet, för tillfället Single Ladies med grymma Beyoncé. Funderar över vilken färg jag vill måla naglarna med - en matt blå färg eller rött? Ska i alla fall snart ner och ta något enkelt att äta, blir troligtvis yoghurt och flingor, sen stryka en vit blus som ska bäras när vi ska ut och äta med damlaget på Ming kl 18. Jag vet redan vad jag ska äta, det blir samma rätt som jag alltid äter när det är Ming-time, nämligen kyckling och ananas i sötsur sås, jummmmy.

Nejmen, ska väl ner och börja sätt planerna i verket kanske, så tills vidare -  simma lugnt!

now i know how i feel about you + pandora


Vi har varit i tuna park och vi skulle försöka införskaffa oss något nytt till garderben, men "rika" som vi är denna dag blev det absolut inget inhandlad. varm choklad, men hur långt kommer man på det?!!
Uppträdanden i köpcentret denna afton, jajaja! Pandora, vem fan är pandora?, eller hur jag fattar inte, en 60 talist som tycker hon är sexig, skin kjol, och läder jacka, jajaja, UNDERBART? nonono! Med sina patetiska försök att få igång den lilla publiken hon nu hade... HAHAHA, galet, ja va ska man te? Publiken, var män över 50 som bara stirrade i urringningen, jajaja, vi menar det, mindre trevligt! galet måste jag på stå, galet! men jag menar då det, kärlek kärlek kärlek! Det var inte alls meningen att vi nu skulle se på pandora, men vem kan låta bli? en som gör total bort sig på scen är ju inte helt fel precis....

Men Pem och jag tog bussen vidare till stan bara för att ta ännu en buss som skulle föra oss hem till kärleken skogstorp, där vi nyss åt hambörgare med pommes bollar! ja.a! vi sitter nu med en skräckis framför oss som lockar fram barnet i oss. Emelie sitter med händerna framför ansiktet hon stönar och hoppar till så fort något händer, men vem gör inte de? 
Men snart slutar filmen och då, då då då blir det chokladbolls smet med extra mycket pärlsocker, SPY, det kan du ge dig på! sen ska jag nog ge mig hem i natten! 
JAPP JAPP JAPP!


Sen kör vi Pems avslutning,
Peace n Love

hej och hå lill tå!

MOA 






naken i sängen med nya skor

nu ligger jag här i pem's säng, byrån ger en ganska rustik känsla! UNDERBART!
vädret är si så där, pem älskar det. ¨
vi har solat, hääärligt, jajaja! röda rumpor YeS!!!
hunden har meens! mindre bra, det löser dig som sakt!
vi ska checka in kattungarna sen! jag säger bara NORBERT! jaajaja!

Emelie älskar sina skor! jajaja det gör hon!

Vi ska till tuna parkkk sen fast först ska vi hem till mig för som sakt så måste jag klä på mig!


vi hörs senare antar jag.....

puss och snork, älskar SORK!



Ett extra till lägg,
don't forget your penis cream!

jaajaja!'

MOA!

 

 


Prison Break-fantast


TJA!
Sitter och kollar på Prison Break på ZTV, Lisa åkte hem för en timme sen kanske, älskar våra underliga samtalsämnen, ni vill inte veta. Jag gjorde i alla fall nyss en liten fruktsallad bestående av ett grönt äpple, en banan och en satsumas, och som grädde på moset slirade jag även på lite chokladsås - suveränt gott!!
Nej nu börjar PB igen, see yaah!

PEACE AND LOVE

Klockan är 17:58 och 25 hundradelar?


HEJSAN SVEJSAN!
Hela två minuter kvar tills klockan är 18:00, då ska jag gå upp och byta om till träningskläder för ikväll blir det body attack på gympozz. Är det någonting bra på television ikväll eller, någon som vet?  Ha det gött, peace

By the way -


Någon som har hunnit smaka Marabous nyhet? 
Gör inte det, vinter heter den och smakar snusk! Smaken av pepparkaka och de dära svarta pluttarna som man sticker in i apelsinerna under juletider,  exakt så smakar det! Thumbs down


It´s never too late


TJENA!
Sitter här och är lite bekymrad, skrev nämligen nyss klart mitt cv och personliga brev, men vet inte om jag fick med det som borde vara med, så nedrans svårt. Anledningen till att jag sitter och skriver cv för fulla muggar är för att jag var runt och frågade efter extra jobb i massvis av butiker idag, varav sex butiker vill att jag kommer in med cv imorgon och två att jag ska söka genom deras hemsida. Plus att jag var inne på apoteket där tjejen i kassan tog mitt namn och mitt mobil nummer, kanske kanske. Känner väl inte direkt att ett jobb på apoteket är så frestande, men om mina planer (london, USA) ska kunna genomföras så behöver jag some money.

En (av alla som finns) jäkligt dålig sak här i eskilstuna är busstiderna. Är det inte meningen att man ska vara inne i city på söndagar eller? Bussarna går ju mongotider, en gång i timman! Av ren irritation började jag gå hem från drottninggatan när jag såg att jag skulle få vänta på bussen i 50 minuter!. Jag hann ända fram till fröslunda vårdcentralen (nästan vid skogaholm) innan jag blev upplockad av familjen och vi åkte hem. Dom hade varit på brors innebandy matcher i ellfolk, torsk båda för er som är intresserade av mini bollsport. 

Här kommer dom coola bilderna lisa och jag tog igår när vi upptäckte den coola tunneln,  look and enjoy,.

 

   

 



PEACE  N´ LOVE


EASY TIGER


Morsning korsning!
Idag har varit en dag då jag gjort saker jag planerat länge på att göra, skriver mer senare + att jag lägger in bilderna från gårdagen med lisa, so hold on people. Nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten så det går fortare, jag är vråål hungrig!!

En "lost" dag med liisi, lovely


Jaa, vart ska man börja berätta - finns nämligen rätt mycket att uttala sig om idag haha, kör en sammanfattning. Lisa och jag tog bussen ut till en second hand affär imorse. kollade lite där och begav oss sedan vidare ut mot slagsta för där hade lisa hört att pingstkyrkan skulle ligga. Men det var inte för kyrkans skulle vi åkte dit, knappast, hon hade även hört att det skulle ligga en second hand butik där intill kyrkan. Jahap, det stället var helt enkelt vi tvunga att kolla upp. När vi går runt där som vilsna höns, ser vi en jättecool tunnel med massvis av graffiti inuti. Så där blev vi kvar en stund och fulade oss med våra mobilkameror (bilderna kommer upp imorgon, väntar på att redigeras) Kom en farbror förbi cyklande, så vi stannade honom och frågade om han visste åt vilket håll pingstkyrkan låg. Han fattade inte vad vi gjorde här ute om vi letade efter pingstkyrkan, enligt han låg den mitt inne i centrum. (what?) Så vårat försök till att utforska misslyckades, but we had a great time anyway - as always!!

Lisa tog bussen hemåt och jag begav mig till gympozz för ett hårt attack pass, stolt över att jag klarade mig igenom hela, yey emelie! okej det där lät väl endå liiiiite töntigt, aja..
Nu har jag nyss ätit kebab, sallad, paprika, pommes-bollar och en egengjord sås som blev rätt god. Ska plocka undan allt och sen höra med lisa och jossef om dom är klara för att hitta på nåå. På återseende, PEACE



Summering av idol


HEY!
Kan man ångra saker man sagt? ja det kan man, man måste kunna. I mitt förra inlägg "dissade" jag Rabih lite smått med tanke på att hans sångröst inte går att få så stark. Vet ni, jag tar tillbaka lite av det dära. I kvällens idol (rocktema) trodde jag verkligen att han var körd, totally! Men inslaget om honom innan han skulle sjunga gjorde att jag tyckte synd om honom, när han säger att rock verkligen inte är hans sak, att det kommer bli tufft.. När han sedan sjöng låten tyckte jag faktiskt inte att det var så illa, tyckte han klarade sig rätt fint ändå det charmtrollet.
Men det var jävligt (att svära är fult, förlåt) synd att Hocker åkte ut, han förtjänade att vara med i idol! Min åsikt om vem som borde lämnat idol ikväll - Erica, hon börjar bli alltför booooooring!

Nej nu ska jag stänga av här och dra till kojjs,  peace and love

A free day is always nice


TJA!
Denna lediga dag började med en härlig sovmorgon till tio - helt underbart! Åt en okej frukost, dammsög hela huset och åkte sedan iväg med mamma och handlade. Nu sitter jag som alltid i köket, iklädd mjukiskläder och brills. Ska snart gå upp och göra mig iordning och sedan åka över till ida, blir idoltittande och tacos där ikväll. Rock tema på idol också - spännande! Extra spännande kommer det bli att se om Rabih överlever kvällen.? Killen kan verkligen bara waila sig igenom ballader och krams. Blev en liten Rabih diss nu, hoppas jag inte får arga hot mail av alla puttinuttiga småbrudar som avgudar honom! nej, HEJA TOVE OCH CALLE!

PEACE  N´ LOVE

GOOD NIGHT ZOMBIES


Nu är jag äntligen klar med uppgiften haha, det tog mig vääääldigt lång tid ska jag be att få tala om för er. Men nu är den noggrant igenomläst och inlagd i mappen på fronter - yey! Så nu återstår bara sömn sömn sömn, tanken på att få sova ut imorgon är gudomlig! Härmed, tack vare att jag hann klart med uppgiften, har jag fått höstlov! Ska tänka på er andra stackare när ni beger er mot ännu en skoldag, när jag ligger varmt instoppad i mitt duntäcke he he he.

PEACE  N` LOVE

extremely beautiful shirt


 

Grymmaste och snyggaste t-tröjan i min garderob!!  L.O.V.E.!!
Kommer aldrig glömma den 22/8-09! Så otroligt grymt och älskvärt, det är kärlek så det brinner om det.

Nu är jag nästan klar med uppgiften iallafall, har bara upg två kvar, men den får mamma hjälpa mig lite med för jag kommer inte på några ord att skriva. Åt nyss makaroner och ketchup - ingen höjdarmat, men imorgon är jag ledig och då ska mamma och jag göra iordning lax, klyftpotatis, broccoli och supersås!! Nu blev ni frestade va?

PEACE

äntligen höstlov! eller?


HEY!
Torsdag är lika med engelska B och matte B, vilket brukar vara väldigt tuffa dagar! Men idag var ett undantag, väldigt skön, rolig och slapp dag. På engelskan började vi med att samlas i ring (självklart, det är så vi gör på JB förstår ni) men sen så delades vi in i lag om fyra personer och körde en lek. Gick ut på att tre av personerna stod med ryggen mot tavlan medan den fjärde personen stod mot tavlan (alltså mitt emot). Alicia hade sin dator kopplad till projektorn, så på tavlan kom det upp ett namn på någon känd karaktär, till exempel Brittan Spears. Då gällde det för den personen som stod rätt mot tavlan att försöka få personen mitt emot att säga Brittan Spears - på engelska förstås eftersom det var engelska lektion. Låter väldigt roooligt va? haha kanske inte - men det var funny fun iallafall! Matten efter lunchen var skapligt "chill" eftersom vi fick sluta kvart i två istället för tjugo över tre! JIPPIYEY!

Hursomhellst, nu måste jag skriva klart uppgiften i Natur och friluftsliv (jag har inte äns börjat..) Men grejjen i det hela är att om jag skriver klart uppgiften och lämnar in på fronter idag så är jag helt ledig imorgon - no school!!  Men om jag inte hinner klart tills ikväll så är jag tvungen att gå upp tidigt som alltid och åka in till skolan.. Så nu ska här skrivas, hörs om några timmar..

PEACE


b u t t e r f l y


TJA!
Sitter i köket med datorn, käkade kvällsmat för cirkus 45 minuter sen, kom nämligen hem rätt sent från attacken på gympozz. Passet slutade fem över halv nio, så då duschade jag och ställde in mig på att ta bussen kvart över. Kommer till busshållsplatsen i tid, går fram till tabell tavlan och vad ser jag - går ingen buss kvart över som jag trodde, nej nej - kvart i tio!! Ringer camilla och får komma upp till hennes kompis lägenhet där vi sätter oss vid teven. På vägen hem med bussen sen så somnade jag till några gånger, sömnbrist som in i fanken - därför är det nog tid för mig att ta mig till sängen och mitt duntäcke, underbara skapelser!  natti natt

PEACE  N´ LOVE

förlåt alvida!


Vill börja detta inlägg med att be om ursäkt till alvida haha, men mest till jossan och fisk för att jag påhoppade er och anklagade er för att drivit med mig!: sorry. För nu vet jag faktiskt sanningen bakom de underliga kommentarerna - akrobaten Shaze finns nämligen på riktigt!! Då vet ni det, alltså ingen i alvida som tjorvar runt.

För tillfället sitter jag på lektion i skolan, vård och omsorg, håller på med en inlämningsuppgift om downs syndrom. Men det går lite segt, så kommer behöva skriva klart på lovet, suck..  Aja, ska fortsätta nu - PEACE

PS. Gullig unge med downs syndrom, just so you know





who are you?


haha okej jag går rakt på sak; vem/vilka i alvida är det som "tjorvar" sig? Utger sig för att vara en viss shaze och skickade två kommentarer till mitt senaste inlägg om akrobatiken på tuna vallen i eftermiddags? Är det du jossan gripen så kommer jag fläta ditt hår så du aldrig mer kommer kunna kamma ut det - någonsinn, så dé så! hhahaa
Kände att det blev ett litet påhopp på dig nu jossan, du var den första jag kom att tänka på, sorrry hunn <3

Det som är så himla skumt är att min blogg är pytteliten, nästan inga besökare.. inte igenkänd liksom. Hur skulle någon kunna hitta den bara hux flux? haha, alvida - yttra er!


HEY THERE


Kände bara att jag var tvungen att slå på datorn för att dela med mig om min viktiga information - jag fryser om fötterna! Anledning: satt på tuna vallen i cirkus två timmar för att kolla på när JB laget får storpisk av ett myyycket bättre lag! (Bortalaget hade tillochmed en kille som säkerligen var akrobatisk, han voltade tre volter tätt inpå varann efter att han gjort mål) supercoolt.

Nu ska jag upp och packa iordning saker, byta kläder och sätta upp my bad hair - ska nämligen på bio ikväll med lisiiis och elin. Ha det superduper, hejjppa

PEACE  N´ LOVE


Kungsörs alá royalties!!


GOD KVÄLL ALLA KÄRA BLOGGNÖRDAR!
Sitter nu i sängen med kuddar uppradade som ryggstöd - sköönt! Känner mig ganska trött, kom nämligen nyss hem från kungsör där det harf varit fördelsedagspartajj för fulla muggar!! Väldigt väldigt väldigt trevligt må jag säga ; tack jossan och fia för att ni är de kungsörligaste festprissarna som finns, loveyou loveyou loveyou

Nu måste jag nog ändå pallra mig de fem stegen till badrummet - tvätta bort allt de så kallade sminket i my face och därefter sleeeeep like a cheeeeeap."!


good night amigos,
PEACE  N´ LOVE


12 oktober, måndag

HEY!
Sitter nere i köket och åt nyss upp sista smulorna av en god ballerinakaka, mummaa. Skoldagen var ganska seg och allmänt trist, foto och sedan fot-tråk-boll. En sak till jag är säker på tilld det nya året - jag byter över till allmänna gruppen efter jul - yeey.
Oj klockan är redan över elva, jag kommer vara sååå död imorgon bitti när väckaruret ringer, om jag inte går och lägger mig snarast. En sista sak innan jag går till sängs - skolfoton suger åsnerumpa!! Nästa år är jag definitivt bortrest över denna jävulska fotodag, ilska ilska ilska.. Men mycket kärlek till att nästa gång det är dags för skolfoto så är det inte långt kvar till studenten, vilket betyder inte långt kvar till frihet, vilket betyder att jag åker iväg till USA ett år som au pair..

Nu ska jag opp och borsta gaddarna så himla vita så jag kommer blända folk om jag ler. Eller inte mahaha, sorry for dissapointing you guys! Aja hursomhellst, GODNATT




PEACE  N` LOVE


Estetisk verksamet - foto

Ja då sitter man här igen, i ett klassrum med datorn framför sig med photoshop öppet. Har varit ute och fotat lite ansiktsnärbilder som vi sedan ska ändra lite effekter på. Vill ni se mitt fina kollage? Hörde jag ett stort JA! Saksamma, ni har inget val - här kommer mitt mästerverk






PEACE N´ LOVE


söndag sunday sonntag

GODKVÄLL!
Söndagar är verkligen en slöa och slappa, det är i alla fall så jag vill att dom ska vara. Vaknade runt tio imorse, väldigt skönt att sova lite längre än i veckorna. Åt frukost framför teven - Miami ink. Efter den långa frukosten satte jag mig och skrev en krönika om olika stressfaktorer, ska vara klart tills på tisdag så det känns skönt. Med krönikan färdigskriven gjorde jag iordning makaroner och köttbullar. Senare tog jag bussen in till stan och körde combat på gympozz, duschade och begav mig till fristadstorget i väntan på bussen hem. Medans jag sitter på den där kalla träbänken och huttrar, hör jag plötsligt hur några småstora killar ställer sig och skriker en massa mitt på torget. Då har man verkligen brist på saker att göra, vem fan ställer sig på torget och börjar gorma ut en massa i stil med h-ungar? Verkligen som plommon i augusti - väldigt ikke mogna..

Nog om det, kom hem precis i lagom stund till kvällsmaten - plankstek! Hur gott är inte det på en skala ett till tio; ten score!
Imorgon är det måndag (väldigt logiskt) och en ny skoldag. Får se om jag går eller stannar hemma, känner mig väldigt snuvig och tjock över näsan - sounds like a cold, suck


PEACE AND GOOD NIGHT

the old jeansjacket by daddy

Denna goding hittade jag längst in i hallgarderoben, sicket fynd va. Fördelen med denna är att den är en aning för stor, vilket gör att det finns gott om plats för tjocka myströjor.



Strawberry swing

TJA!
Har nyss ätit godaste maten som finns - grillat, klyftpotatis och bea-sås! Medans jag mumsade i mig kom jag underfund med en sak - jag skulle inte klara av att vara vegetarian! Det skulle spricka efter en vecka. Låter hemskt men nygrillat (kött) är väldigt gott, någon som inte håller med mig?

Nu ska jag i alla fall ta och föna håret litegranna, det är fortfarande vått sen duschen för någon timme sen. Därefter ska jag ta cykeln och möta lisa i korsningen och sedan fara vidare till jossef, där alma, malin och madde också kommer befinna sig. Ska bli urkul att träffas och prata igenom lite, var ju ändå ett tag sen nu.
Aja nog med skriveri, dags att sätta fart med hårfönen. Eller säger man hårtork? Saksamma, hejjppa



Hallelujah -

GOD KVÄLL PEOPLE!
Livet rullar på som det gjort mestadels av mitt liv - bästa livshändelsen förblir livekonserten med Coldplay den 22 augusti sommaren 09! Gash, den kvällen var allt så jäkla bääst!
Men men, för att återgå till nuläget. Imorse tog vi med oss lite frukost och hade ett mysigt frukost/klassråd, vilket var väldigt trevligt. Inpå dagen drog naturkunskapslektionen igång; gick igenom kemiprovet, labbrapporter och påbörjade nytt kapitel - biologi. Förstod inte så mycket av det vi gick igenom, känns inte som att jag gjort det på länge när det gäller skolan - förstått så mycket. Allt är så himla svårt och ibland helt onödigt: matte B host host. Känns ju himlans lyckat när man klarar av att göra två tal på en tre timmars lektion - woho I´m a mastermind!  Tankarna går i huvudet om man ska hoppa av matte B, men hur blir det med framtida jobb då - är man chanslös?

 

Efter skolan väntade jag in att klockan skulle bli tjugo i fyra, för då skulle jag på intervju på Stadium för praktik. Hade värsta nervositet-klumpen i magen när jag tog steget över tröskeln till Stadium. Men efter att ha haft en kort och trevlig intervju så förstår jag inte varför. Det gick hur bra som helst - vilket betyder att jag fick praktik där i hela fem veckor! Ser verkligen fram emot det, att jobba i affär har alltid varit något jag tyckt verkar roligt. Att det är en sportaffär gör det ännu roligare!

Keep on walking, just keep on walking





PEACE



RSS 2.0