Bara dårar rusar in

TJAA!
Äntligen hemma efter en lång dag i skolan och runt på stan, sökandes efter praktikplats. Första lektionen imorse hade vi med Henke (minns inte vad den heter, någe med ledarskap kanske?) iaf, så fick vi i uppgift att komma på en ny bollsport som ska kunna gå att genomföra.. utmaningen: vi fick tre timmar på oss att komma på sporten, skriva ner regler och info,filma allt och sedan hinna redigera - HJÄLP! För vår grupp tog det säkert två timmar att bara komma på en sport, haha räätt segtänkta yees. När vi väl filmade och höll på och fixade kommer Henke tillbaka från sitt tandläkarbesök och ser hur alla vimsar runt och ingen fattar något - "Nej vi lägger ner det här, vi struntar i allt!" säger han, och alvida jublar av lycka!
På den lilla snutt håltimme som vi fick (innan svenskan skulle dra igång), hann vi med att gå ner till H&M och sedan vidare till ICA. Svenskalektionen gick ut på att vi skulle skriva en krönika, artikel eller debatt med mera. Så vi letade runt lite på nätet för att se hur dessa ska skrivas. När jag klickar in mig på ekuriren och folket ser jag stora rubriker om "det lilla samhället Skogstorp" what what what? Det visar sig att samma tjej som blev påkörd förra veckan, nu blivit jagad av två män. Hon sprang och gömde sig i jordkällaren vid hästskon, smidig hideplace, öhm? Men det kanske var den enda "flyktvägen" vem vet. Men om jag blev jagad av två män så är det sista jag skulle göra att gömma mig i en läskig jordkällare. Där är man ju liksom helt fast om männen hittar en..

Efter skolan var mitt uppdrag att hitta en praktikplats! Först besökte jag Balanze, där fick jag en mailadress som jag ska ta och sända iväg ett mail till. jag tog sen bussen ut till Svea-plan och frågade på Hälso Studion - nej. Promenerade tillbaka till stan och gick in på Åhlens - nej. Sista chansen: Stadium. Där blev jag positivt bemött, ska nämligen på en slags intervju på fredag efter skolan. Hoppas på att få praktikplats där, vore roligt att jobba i affär tror jag, ännu roligare i en sportaffär.

Wish me luck on friday and don´t forget to keep your fingers crossed, thankyou!






PEACE  N´ LOVE

Estetisk verksamhet - foto

Tjabba!
Skriver ett snabbt inlägg eftersom jag sitter på fotolektion i skolan och fattar ingenting med stort i! Det är så sjukt svårt, med tanke på att jag aldrig vartit i kontakt med en systemkamera tidigare, bara mobilkamera och sugig digital mahaha.
Här är i alla fall ett snyggt bildkollage jag åstadkommit, titta och njut!







PEACE

"Fläsk-Doris"

 
Tjabba!
Fick nyss ett ryck och målade tånaglarna, lite inpulsivt sådär. Ska börja packa ihop träningssaker och sen ta kvart över fem bussen in till gympozz. Fan, hoppas nagelacket hinner torka? Annars blir det kladdigt i strumporna suck.
Är det något bra program på teve ikväll förresten?

Ha en fortsatt bra söndag,  pusss



Pretty much a makeover

Halloj!
Imorse sov jag ut till halv elva, gud så skönt det var ska ni veta! Man behöver sömn, är det 8 timmar som det rekommenderas att man ska sova under en natt? hursomhellst - sömn är underbart!
Tog på mig lite kläder och begav mig neråt för dagens bästa måltid: frukost!! När jag passerar vardagsrummet ser jag hur pappa river bort en stor remsa av vår gulfula tapet, haha what? Strax därefter kommer mamma hem med hunden, hon blir lika chokad hon (om inte mer) när hon ser hur vardagsrummet kläs av, det var bara att hänga på daddy och slita bort allt. Det kan vara rätt roligt att riva tapeter, eller då menar jag inte att själva rivningen är rolig, utan när den ursprungliga tapeten kommer fram. I vårat fall var denna rätt snygg, tyckte jag i alla fall. Mamma kollade på mig som om jag hade ätit en mask eller nått - "Den är gräsligt ful!!"   Bra med olika åsikter kanske, men dom som bodde här innan oss lär hållit med mig i alla fall - yeess mahaha



ursprungliga tapeten som showade upp sig under den gamla, mumms



25-26/9 09

TJA!
Kemiprovet igår gick bättre än förväntat, eller det var så det kändes som i alla fall.. Vi fick sluta tidigare, så josse följde med mig till GT där jag köpte ännu ett par svarta jeans - fast nu i en storlek mindre, eftersom dom andra töjde ut sig till max. Tog bussen hem och städade rummet och gick sedan och mötte malin som kom med bussen. Vi kollade på idol, åt oss proppmätta, kollade gamla skolkataloger, läste min gamla dagbok sen fyr-femman och därefter moffade vi glass med strössssel.
By the way; IDOL-JON ÄR GRYM!!

Idag (lördag) åkte jag in till gympozz och körde BodyAttack med jossan. Herregud vad vilse vi var i vissa moves, men men - that´s life! Jobbig var det i alla fall, riktigt jobbigt, svetten bara rann - mumms tänker ni, varför skriva om svett? Men det var så det var, grymt jobbigt. Efter passet tog jag mopeden hem, duschade och åt litegranna.
Nu ska jag fixa lite kvällsmat till migsjälv och senare bär det av till jossef med lisa, sjunga sing star - maybe baby!


jag och malin, öhm - räätt äckliga med läppstift oh allt




TJAOO EYY AMIGOS

The last words

TÄNK HUR JÄVLA FEL ALLT KAN BLI AV MISSFÖRSTÅND OCH SYMPATI?
fan; att säga saker som man ångrar direk efter är förjävligt - gash

I am totally lost!


Kemi provet på fredag kommer gå åt helvete, jag ger nästan upp nu! Plus att jag inte hittar mitt viktiga häfte där allt står.. toppenbra emelie, verkligen smidigt!!   GODNATT

atomer, molekyler och koldioxid?

Hellooo!
Sitter mitt uppe i pluggandet av kemi, atomer och bla bla bla.. Detta intresserar mig inte ett piiisss! Förstår verkligen inte hur jag ska kunna lära mig allt detta till på fredag, hjälp?! Nej jag måste verkligen försöka sätta mig in i det här nu, även om det är så otrooooooooligt tråkigt.

I kvällens avsnitt av idol tabbade sig min favorit Jon igen, gash, grabben måste rycka upp sig och lära sig sångtexterna för att komma vidare, sätter han det så kommer han gå låångt ska ni se! IDOL-JON!
Ha en trevlig kväll, mine will suck

VAD VORE LIVET UTAN MUSIK?

Hey there people!
Den egenledda idrottslektionen idag gick bättre än förväntat, vilket känns väldigt härligt. Svenska lektionen idag var också rolig (en rättså rolig dag vill säga), vi skrev bland annat romantiska dikter och kollade på en lite udda film om frankenstein. Gick därefter en kort sväng med anna på stan, hon hittade snygga höstskor och jag köpte svarta, slimmade - supersköna jeans på GT.
Fotbollsträningen ikväll var lite blandad, satte mig på sidan av i slutet pga this fuckking tåår. Tar uppehåll nu i alla fall för vad är anledningen till att spela om man inte tycker det är roligt längre? Tusen gånger roligare att bara dra ut och springa (min åsikt i nutid).  goood byee for a while

Nu ska jag ner och kolla barcelona matchen på kanal ? Det visar sig efter att jag bläddrat igenom en stund. Kommer knappast kunna hålla mig vaken hela matchen, men ska försöka första halvlek iaf, lätt som en plätt!

puss och kram

make it a better place

MORSNING KORSNING!
Sitter uppe på rummet och spelar några av michael jacksons stora hits. Har ni tänkt på en sak : När någon känd artist dött, som Michael Jackson till exempel, så skrivs det massvis med saker i tidningar och annan media - både positiva och negativa saker. Han hyllas och folk börjar lyssna på hans musik mer än vad dom kanske gjorde innan.. Jag är definitivt en av dom, jag var väl ingen storlyssnare av M.J. innan han dog. Men nu i efterhand kommer man liksom på att han gjort så sjukt mycket bra musik - han var verkligen unik!! Hans musik och han själv, det kan inte bli mer unikt! gash, peace peace peace

Jag vill gå och sätta mig vid teven och zappa mellan kanaler nu känner jag, men det jag igentligen behöver göra är att plocka fram mina anteckningar från naturkunskapen och läsa igenom lite till provet på fredag. Atomer, masstal, elektroner, neoner? Allt det där gör min lilla hjärna galen!! Känns så fullständigt onödigt att behöva lära in all den smörjan, för när kommer jag ha använding av atomkärnor mm i framtiden? NEVER; RIGHT?
GOD NATT


Här har ni några cam-bilder som garanterat ger mardrömmar, puss

  


en spaghetti, flera spaghettisar?

TJA!
Idag mår jag inge vidare, magen smärtar som aldrig förr (pms/annnnat?) Skippade att vara med på idrotten imorse, var med en stund på svenskalektionen men tog tvåbussen hem, varför sitta i skolan och ha magsmärta liksom, finns ingen mening med den pinan..  Sånej, jag åkte hem och drack oboy och tog lite ipren istället: och tänka sig - kapputt så var verken så gott som borta YES YES YES!

Hoppade över fotbollsträningen ikväll gjorde jag också. Känner verkligen inte för att försöka leka positiv till fotbollslivet, det är åt helvete med den sporten.. Förstår mig inte riktigt på mig själv, jag var så jädrans pepp på fotboll för inte allt så länge sen, men wipps - nu är gnistan helt borta och jag tycker bara det är trist att spela, ser ingen glädje i det längre. Jag tror faktiskt jag bestämt mig, jag tar ett uppehåll på obestämd tid från fotbollen, finns roligare träningssätt må jag säga. Kommer garanterat att sakna alla glada lagkamrater, alla roliga tider och alla tabbar, puss

Kollade nyss idol, och nu rullar visst "Kändisdjungeln" i högvarv på kanal4. Inget direkt höjdarprogram, rykterna går att dom inte äns befinner sig i djungeln utan i nån stor lokal som fått en rejäl djungel makeover! 
Jag går ner och dricker massvis med oboy nu så ni vet..   hejjppaa

Hur botar man träningsverk?

HEY!
Kollade nyss på det nykomna programmet på tv3 "Svenska Hollywoodfruar", vilket jäkla skämt! Totalt hjärntvättade, eller en av dom i alla fall, hon som måste klä upp sig när hon ska till gymmet.. Vad fyller det för mening att klä upp sig när man ändå ska träna hårt så svetten rinner? Nej men lite underhållande att kolla på hur dom irrar omkring runt sina rika män är det ju ändå, skrattanfall maybe baby

Tidigare ikväll tog jag mopeden in till stan och körde BodyPump med Jossan och Camilla. Har fått träningsverk från Combat passet igår, så jag antar att morgondagens träningverk inte kommer vara himmelskt, usch usch!

Nu ska jag börja avsluta och sedan gå upp och sova, eller kanske läsa ett tag innan.. Hur som helst så börjar ögonen kännas rätt tunga nu, så lite sömn är nog efterlängtat.

Här nedan är bild på tröjan jag köpte på second hand för ynka en guldtia, ett väldans kap!

 

GOD NATT OCH DRÖM SÖTT ALLESAMMANS


A Rush Of Blood To The Head

TJENIXXEN!
För drygt en timma sen kom jag hem från BodyCombat passet på Gympozz, min åsikt: det var grymt!! På alla sätt verkligen, med alla slag och sparkar.. Känner redan av att mina armar deppar inför morgondagens träningsverk, not so great maybe, men verkligen värt det. Och om du nu skulle läsa det här Camilla (vilket jag inte tror är så stor chans, men ändå) DU VAR SUVERÄNT DUKTIG SOM INSTRUKTÖR! Och vad var det för bullshit du snackade efteråt? Att du knappt pratade ngt? Knappast sant va, du snackade på och peppade alla, förklarade och var helt enkelt jätteduktig, glad för din skull <3
Nästa BodyCombat pass är på torsdag, vilket jag absolut ska pallra mig in på. Träningen där känns så positiv, alla glada människor som sprider sån härlig glad stämning omkring sig - superduperroligt!

Nej nu måste jag ta tag i mitt rum, hade tänkt hinna damma och damsuga innan jag somnar, så borde väl sätta igång med det snart..
PS. Bilderna på tröjorna jag köpte på RK blir det bilder på imorgon, nu tvättas dom för fulla muggar..

Alla munterjökar - ha en fortsatt trevlig kväll. Alla som känner sig lite depp och inte allt så pepp - ät choklad!!


LÖRDAG

Tjabba!
Idag hade Lisa och jag en ganska bekvämlig dag tillsammans. Började med att ta bussen ut till röda korset, där vi både gjorde riktigt bra fynd (lägger ut bild imorgon på´t)
Åkte sedan tillbaka in till stan och sponsrade ica genom att köpa lite risifrutti med mera, och slog oss sedan ner på en bänk och mumsade i oss. När klockan närmade sig halv tre spatserade vi bort till gympozz, peppande inför ett BodyJam pass, eller var vi det igentligen? Helt seriöst, det var alldeless för snabba steg för att jag skulle hinna med. Under salsa-dansen var jag totalt lost med alla dessa höftrörelser och skaka-rumpa-moves - what tha hell? I samband med att jag står och gör mina egna påhittade små, stela och absolut inte fräscha höft och rump steg skriker instruktören ut - "Bra nu kan ni grundstegen, nu lägger vi på mera steg"..  och mera blev det, lisa och jag hade många ögonkontakt/skratt/anfall, fast jag måste erkänna att lisa klarade av det där lite bättre än mig. Aja, nu har jag provat på det iaf, imorgon blir det BodyCombat - hoppas på att det är mer i min smak.

Mamma kom hem från Ullared ikväll också, x-antal stora/gula Gekås påsar fyllde matrumsbordet med dess innehåll. Till mig köpte hon bland annat en röd plattång och vita ankelstrumpor.
Nu ska jag nog gå upp på rummet och bura in mig i duntäcket och läsa vidare i min deckarbok "Spåren på bryggan".


simma lugnt därute

dagens coola datum - 090909

HELLLO!
Nu är jag äntligen hemma från en ganska fullspäckad dag. Morgonträning på mesta, vård och omsorgs lektion med tess, jobba på gympozz och hinna kolla sista halvlek av sverige-malta matchen. Men måste bara säga att jobbet på gympozz gick rättbra, jag visste inte ett dugg vad jag skulle göra, hur jag skulle göra och vad jag skulle säga till alla tränarmänniskor? Men efter ett tag fick man lite mer hum på saken, så ju mer tid ju mer kunskap. Kommer jobba på gympozz varje onsdag efter skolan fram till jul, då jag får lite cash och plus att jag under hela tiden får träna så mycket jag vill!! Toppenbra verkligen, satt kvar ett tag efter att jag slutat med camilla och kollade lite på body pumpen: rätt taggad man blir! Musiken, en peppande instruktör, alla glada människor - stortrivs!


Men nu ska jag ner och hjälpa min otekniska mor med att skirva ut lite foton i rätt storlekar med mera. Därefter ska jag kolla på idol!

PS. Blir superglad om ni som läser kommenterar nå nice, okey? (Y)

 

hejjppaa


"SOS - The tiger took my family"

Tjabba tjena!
Jaa josefine, bloggen går suveränt! Det finns faktiskt ingen regel för hur ofta man måste uppdatera sig ok? ha ha. Känner inte att jag haft så mycket att skriva om dom senaste dagarna, men aa, får väl använda skallen och skriva roliga historier istället kanske, uppskattas det?
Idag började dagen rätt misslyckat (fast på ett bra sätt), ca tio stycken i klassen visste inte om att vi skulle ha ledarskapslektioner idag på fortet, så utan ombyteskläder finns det inte så värst mycket att göra förutom att agera bänkvärmare. Vi fick i uppgift att analyserade ledarna istället, dom skötte sig fin fint så fanns inte så mycket att kommentera om saken. Vid halv elva gick vi och käkade lite lunch - pastagratäng, sallad, baguette och citronjuice för min del. Och eftersom våra lärare är så jädrans grymma på att planera saker och ting - så fick vi sitta och göra lite vad vi ville (lek vid datorn, massage..) i ett grupprum, i väntan på att svenskan skulle starta. När vi väl satt igång kändes det väl inte direkt som det vart något att vänta på, vi läste lite noveller, disskuterade meningen med olika färger och som grädde på tårtan fick vi sluta kvart i tre - 35 minuter tidigare än vad vi skulle, TACK LOLLO!

En tisdag som denna betyder fotbollsträning och sässongstart på idol 2009! Börjar med träningen, som vanligt var vi få men vi slog ihop oss med 93 killarna, som inte var speciellt många dom heller, och spelade lite match. Nu till idol som är ett väldigt roligt program som gör att man får lite skrattattacker då och då, men vad vore idol utan de människor som verkligen inte kan sjunga? just det - nada. Så tack till alla som bjussar på sig själva och delar med sig av sin ljuva stämma. Inte sjutton skulle jag göra något liknande i alla fall, fast jo kanske - om jag klädde ut mig till en stor-gul-fet påskkyckling, då skulle jag nog våga, vem ser vem jag är då liksom?

TJAO EVERYBODY


PS. Saknar dig Malin Qvarsell   


kvällserkännande: jag är chokladberoende

God kväll!
Klockan tickar på alldeless för fort. Jag vill att klockan ska vara halv fem, för då tar två avsnitt av Beverly Hills över på TV400. En säker julklapp denna jul blir hela Beverly Hills boxen, så nu vet ni. I skolan hade vi vår första engelska B lektion och fick en ny lärare som pratar flyyytande engelska, uppväxt med språket tydligen, hon verkar superbra iaf. Jag är dock lite skräckslagen över att det nog kommer bli mycket engelska-prat, med tanke på att hon spelar dum och låtsas inte förstå när man frågar något på svenska..
Skolfotot sög!
Hade därefter vår första mattelektion idag, och även där väntade en ny lärare - Jimmy/Jim?. Vi märkte rätt snabbt att snubben hade rätt skön dialekt med tanke på att han kom från piteå, jossan smältee - right? haha

Nej nu måste jag nog kravla mig från denna uppvärmda stol jag sitter på, ta de 17 trappstegen upp till övervåningen och bortsta tänder (+company) then sleeeeeeeeeep! För imorgon gäller det att vara morgonpigg tidigare än tuppen, nämligen jag som tar en morgonpromenix med vargen.



sweet dreams everyone, night!


And the tears come streaming down your face

HEJ!
I kvällens inlägg väntar inga roliga nyheter, detta är på fullaste seriösaste allvar - skogstorps goif damlag har dragit sig ur serien.. Mest för att vi absolut inte får ihop ett fullt lag med friska avbytare till matcherna, plus att flera är skadade och vi har helt enkelt upptäckt att fyran verkligen inte var något för oss, det är i femman vi hör hemma, säg vad ni vill but that´s true! Så nu resten av sässongen blir det träningar som vanligt, och våra mysiga fika stunder efter tisdagsträningarna såklart. Tränarna ska försöka leta upp ngn inomhuscup som vi kan anmäla oss till, för att ha något att se fram emot. Jaa, vet inte vad jag ska säga, känns bara så tråkigt, fifty fifty om vi äns kommer ha något lag till nästa sässong, i nuläget verkar det rätt kört för oss.. Så då blir den stora frågan vad fasiken man ska ta sig till? Lägga av och köra löpträning och kanske följa trenden och köpa kort på gympozz eller friskis. Men jag vet att jag skulle sakna fotbollen om jag skulle lägga av, men det kanske bara varar i en period? hur ska man kunna veta.. byta till en annan klubb kanske, men vilken vilken vilken?  

feedback thanks..




Tror kortet är taget efter en cup i torshälla. På den tiden då allt gick bra,
alla "älskade" att spela fotboll och lagkänslan var som bäst



.


TIX - MONGO

Helloo!
Sitter i skolan på svenska lektion nu och disskuterar galna kosjukan och svininfluensan , haha vilka bra argument vi har. Nu sitter galna maria och jonglerar med sina nycklar, ni hör - vi har super roligt!! På lunchen (som vi åt kvart i elva) satt jossef och jag och berättade om sista lunchen på skogstorpsskolan, då killarna bestämde sig för att ha falukorvskrig!! väldigt bekvämt för oss som satt nedanför när det flög förbi råa korvskivor..

nej nu ska vi redovisa vårat förslag angående svenska betygskriterier för resten av klassen.. har vi kommit fram till något vettigt?


hejhopp i blåbärsskogen


RSS 2.0