My head is just spinning me around

Usch vilken huvudverk jag har, vet inte om det har att göra med att jag inte varit ute i friska luften så mycket idag, eller om det helt enkelt är för att jag vet att jag MÅSTE skriva klart naturkunskaps uppgiften idag.. Troligast. Sen får jag typ panikattacker för att jag så gärna vill göra om min header, men bara det kommer ta år och dar för mig. Så njae, finns ingen tid till den idag.

Ännu mera kris får jag när jag kommer att tänka på att jag verkligen måste hitta ett jobb!!!! Det är inte roligt nu. Fyfan. Jag vill ha kläder, färga håret, spara undan pengar till stockholm, spara pengar till london, fika med vänner, gå på bio, köpa skor, köpa en ny klocka, köpa böcker, sola, köpa en kamera, träningskläder   bla bla bla.. Ni hör ju - jag kommer bokstavligen gå under snart om jag inte hittar ett jobb! Dear lord! Imorgon, om jag hinner, så ska jag iallafall åka in till en mataffär och prata med chefen där om helgjobb, lämna in cv förhoppningsvis. Sedan någon dag denna vecka ska jag ta en stadsrunda och fråga helgjobb i varenda lilla mini affär.  I NEED A JOB AND THAT´S  IT!


Men nu ; dags för mig att starta skoldatorn och skriva klart mitt dokument om fetma. Guuuud så intressant..

PUSS HEJ LEVERPASTEJ



I better make this quick


HALLOJ!
Har nyss ätit jättegod potatisgratäng, kött och mini tomater. Så nu är min mage jättemätt och glad. Nu ska jag springa upp på mitt rum och fixa mig litesmått och sedan ta bussen in till stan tillsammans med lisa. Där möter vi upp josse och alma för en lååång fikastund inne på natt cafét! ME LIKE A LOT ♥

Nej jäklar, jag måste leta fram ett paraply också!! Ett litet och smidigt, vart sjutton har vi lagt dom nurå, aaa. Gäller ju att vara förberedd på det jävliga vädret som sverige har att erbjuda. Usch och fy.

Later alligator


klockan är 13:33

Tänk att man aldrig klarar av en dag utan lite klantighet, eller aa mycket klantighet kanske man ska säga.. Dagens klanthändelse var att jag spillde ut gulaschsoppa över delar av köksmattan! Dock blev det bara några små skvättar här och var, men ändå. Wiihey!

Blev superglad över samtalet jag fick av lisa nyligen, som sa att hon följer med in och tränar! Känns så mycket att träna med någon med sig. Visst, det är fullt med människor på passet, men aa en kompis är ändå en kompis! :-)
Ska ta kvart över två bussen, så jag ska väl ta och packa iordning väskan nu.
See you guys later!



t a k e   c a r e ,

 


Good morning people

Sitter ni precis som jag vid teven och äter en god och stadig frukost? Får la hoppas på det, för ni vet väl att frukosten är den viktigaste måltiden på dagen? Utan frukost - hur ska du då klara av dagen? Nej precis.

Aja, vad står på schemat idag då? För min del blir det Bodyattack på gympozz klockan tre, men därinnan så måste jag diska och ta in posten. Blir så när man är själv hemma., But that´s okay :-)  Ikväll vet jag inte riktigt vad som ska ske,. Får höra runt litegranna bland kompiskretsen I guess.

Nu ska jag pallra mig upp från denna sköna fåtölj och få lite saker gjorda. Höres senare - PEACE


With the sun in my mind


Jahapp, nu gick lisa nyligen hemmåt så nu sitter jag och kikar på curling (?) på kanal 1, OS kanalen vill säga. Sitter och funderar och grämer mig mycket över denna slaskiga tid som nu faktiskt väntar, jag gillar det inte alls! Önskar så innerligt att man bara kunde hoppa fram ett kapitel, det vill säga till våren och därefter sommaren! Att kunna vara ute mera och gilla läget, njuta av dagarna kind of. Har redan införskaffat en bikini, och mer ska det bli såklart, och nu har jag även spanat in ett par urläckra skor till den varma våren eller sommaren. Den enda nackdelen är att dom kanskekanske är för smala för mina breda trollfötter.. Skulle göra mig mycket ledsen om jag inte kan ha dessa, för jag gillar dom starkt! Grejjen är att på den första bilden, som är från scoretts hemsida, så ser dom vita ut. Och är det något jag ogillar mest av allt så är det just vita pumps/klackskor/stövlar. Whatever, jag gillar det bara inte. MEN på den andra bilden så ser dom mer naturfärgade ut, vilket jag gillar. Så njaee, ska ta och leta upp dom i affären och utgå därifrån. Är dom vita, så blir det ett par svarta istället! :D




(bilden är lånad av denna blogg www.jennysv.blogg.se)


Tänk er dessa godingar till brunbrända ben (förhoppningsvis lite bruna iaf) och sen,. jaa vad som helst! Allt skulle passa! Kanske inte mjukisdress, men aa ni fattar min poäng - förhoppningsvis..

Nu ger jag mig för idag, godnatt mina små läsare vi hörs igen om några timmar! ♥

 

PEACE AND LOVE


Keeping the fire going


Hello on you all! Ni mår väl bra får man hoppas, om inte - gör er lite kladdkaka så mår ni bättre. Kanske.

 

Just nu sitter jag i vardagsrummet och eldvaktar. Samtidigt som jag sitter vid datorn och kikar på Let´s Dance. Aa jag kan göra ganska många saker samtidigt, nemas problemas! Det jag tyvärr inte kan göra är att trolla hit lisa. Även fast jag gärna skulle vilja att hon var här nu nu nu. Men nej, hon måste äta först och sen skulle hon springa hit sa hon. Jag sitter och håller utkik ut mot gatan, men ser jag någon lisa komma springande - n e j !  Spurta på nu bruden ;)

 


Godnatt Pemmelie!

Nehe jaha, nu slocknar snart mina ögon känner jag. Så nu är det nog dags att krypa till sängs. Åhh, nu slog mig tanken på att jag ju bäddade rent idag, älskar känslan av nybäddad säng. Det tillsammans med nyrakade ben, aa det är härligt det, right girls?

Nog om det, godnatt på er! Sov sött och dröm likaså.



( jag vet vad jag ska drömma om, vet ni? )


Hemmakväll med OS


Idag är det redan torsdag, kan ni tänka er att sportlovet och alla andra lov alltid går alldeless för fort! Orkar inte dra vad jag gjort denna dag, för det är ganska så tråkigt och opeppande. Kan ju säga att jag borde ha pluggat idag och skrivit klart en uppgift. Men gjorde jag det? NEJ. Vad gjorde jag istället? Tog en promenad och sedan en lång dusch. Much better!

Under kvällen har jag även kollat en del på OS, vilket jag faktiskt fått upp ögonen för och tycker är väldigt intressant! Inte för att jag är så insatt dårå, men jag hejar på ändå. Ikväll åkte sveriges damer längdskidor, 5 km, det gick inte så bra, var tydligen många reserver, så laget var inte i toppskick. Men jäklar så dom kämpade ändå, speciellt Kalla och hon den sista, eller vafasen - alla kämpade som tusan! Herrarnas lopp häromdagen gjorde mig mycket glad, dom tog ju guld! woho. Lille hellner, och resten.

Till tv tittandet så knaprade jag på digistive kex, lika gott som det alltid varit, och till det drack jag ett stort glas med vatten och is. Tyvärr inte lika gott som vattnet uppe i fjällen, men man kan inte begära för mycket tror jag..

Samtidigt som jag satt och knaprade på mina digistive kex så knäppte jag lite kort. På teven, på brasan som jag hållt igång hela dagen ( guldstjärna där ) och på facebook startsidan, och migsjälv. Ovesäntliga saker. Saksamma :-)








Ganska tuff trots allt


Som hund så har man inte så mycket att säga till om, det gäller attis också. Fast ärligt så tror jag hon kände sig rätt tuff när vi satte dit brorsans skidbrillor på henne, för hon satt verkligen stilla och posade, snygghund!


Tisdag i tandådalen


I tisdags var vädret bättre med små solgrimtar ibland, vilket var suveränt härligt! Malin och jag åkte i backarna hela dagen, med pauser för mat och värmning såklart ;-)   Stötte även på ett smått roligt grabbgäng i liftkön, eller vad säger du malin? he he. "Men prata med dom då!!!" aa vad ska man säga, lite synd att vi inte satt i den andra stolsliften kanske.

På kvällen i stugan så åt vi farmors goda pannbiffar, mumsfillibabba! En timme efter maten cirkus, så plockade jag fram min godispåse ( risen ) Det är så knasigt där uppe i fjällen, för även fast man ätit sig helt proppmätt så går det ändå att trycka i sig så himla mycket gottigott. Jag blir äcklad av mig själv, nästintill. Aja, man rör ju på sig hela dagarna med skidåkning och promenader så det är väl inget större problem, men ändock!

Just ja, jag läste ut Twilight boken i tisdags kväll också! Tillsammans med en halv risen påse, mums right. Satt där i min underslaf av våningssängen och läste slutet av boken, superspännande, och åt risen - jag hade det bra! Kruxet är att nu MÅSTE jag ner så snart som möjligt till någon bokaffär och köpa uppföljarböckerna. Blev helt inne i denna första bok, så jaa - måste helt enkelt ha de andra också.

Här kommer två bilder som jag tog i liften upp till "hopp-backen". Det är Malin och hennes lille kusin Albin i ankaret framför.





By the way, liftkillen till denna lift sa hey, tja och tjena och var trevlig, och  s n y g g !


I´m home and alive!


Hey på er ♥

Hoppas ni inte gett upp hoppet här på mrmelwin bloggen, det ska bli skärpning jag lovar! Ska även ta tag i min design för nu vet jag nästan nästan hur jag vill ha den..

 

I söndags morse bar det av till tandådalen för familjen och mig. Bilen var, haha, helt fullsmockad med packning. Fattar inte hur det kan bli mer och mer för varje år, är det mer mat eller whattafuck? Kändes som den där familjen ur Ullareds serien, där dom hade packning upp till taket i bilen. Usch nej, man satt ganska så klämd. Efter att ha åkt cirkus en timme släpps bomben som gjorde den annars sköna och långa bilturen till en dålig biltur - mamma kom på att hon glömt alla våra goda smörgåsar hemma! Som vi skulle äta vid rastplatsen i fagersta. Fytusan, mina smörgåsar, ja ni skulle ha sett dom. Underbart goda skulle dom vart, med massa pålägg och allt. Nej så vi fick stanna vid en mack och köpa äckelbaguetter gjorda av vitt äckelbröd och knappt nå grönsaker eller smör. Blä! Aja, min mage överlevde den långa bilturen ändå.

När vi kom till stugen så packade vi upp alla saker och bara tog det chill me dill hela kvällen. På måndagen var det dags för skidåkning! Eller?  Termometern visade 22 minusgrader plus att det blåste kyliga vindar. Aaa men perfekt.. Mötte iallafall upp malin vid liften och efter att ha åkt ett åk så blev min näsa förfryst. Min fräkniga nos blev full av vita köld prickar. Så malin och jag sa hejdå till skidbacken för dagen och åkte istället med Johan och Louise till ett stort "centrum" - Experium. Där fanns det allt möjligt, som t.ex. badhus, bowling, jättestort fik med gigantisk öppen brasa, well you named it. Malin och jag gick och köpte oss varsinn varm choklad med grädde, efter att ha småchattat lite med den manlige, skånske servitören så satte vi oss vid ett bord och vara degade ett tag,





Gulleplutt, är glad att jag hade dig att åka med på fjället! :-)

 

 


Min näsa gör ont!


Har som sagt åkt på en rejäl förkylning! Helsämst timing må jag säga, fan! Blir borta från praktiken imorgon, plus att sen på söndag så åker vi till fjällen. Hoppas verkligen det gått över tills dess. Pallar inte att vara snorig i skidbacken, no way!  Fast å andra sidan, om man ska se det positivt. Så är det ju bättre att jag är förkyld nu med tanke på mina tår som inte vill läka. Så jag är ändå tvungen att stå över från träningen en hel vecka. Så jaa, lite sisådär är det väl.

 

 

Nejni, nu ska jag ta ut min skål med gulaschsoppa ur mikron. Det ska bli gott, jag är rättså hungrig.

 

CIAO

 


Well, hello on you!


Hoppas ni inte gett upp hoppet med min blogg? Menar, jag har ju varit rättså kass på att skriva den sista tiden. Har inte direkt någon att skylla på.. Det skulle vara ont om tid och roliga saker isånnafall då, men vadå - i min blogg skrivs det ju oftast om oviktiga saker såå.. Saksamma.
Min praktik på Stadium går kanonbra, tycker jag själv iallafall. Igår kväll var vi ute och käkade hela gänget, inklusive jag! Jättesnällt av dom och bjuda med mig; har trots allt bara varit där en vecka. Vi käkade ljuvligt god mat på Hå;Pes ( eller hur det stavas, men det som ligger tvärsemot spicy hot iallafall ). Tog sedan bussen hem kvart i elva. Somnade x antal gånger på bussen, gosh vad jag var trött..

 

Idag då, torsdag - vaknade med huvudverk, kände mig varm och förkyld. Men jag åkte iväg till praktiken ändå. Stannade fram till lunch då jag kände mig helt veck, helt slut i huvvet. Så jag sa hej för mig, blir hemma imorgon också och sen är det ju sportlov. Så är tillbaka på Stadium vecka 9, längtar  :-D


Just nu sitter jag och äter vindruvor och mums så gott det är!




Some pictures


HEY!
Kollade nyss klart på "Dirty Dancing", som enligt mig är den bästa filmen som någonsinn gjorts!! Helt magiskt bra, jag måste helt enkelt köpa den på film/dvd. För att spara och se om och om igen. I just love it!

Nu tänkte jag att jag skulle slänga in lite bilder från gårdagens kväll/natt. Så här kommer en bildbomb:

 









































PEACE AND LOVE


"Just idag är jag stark, just idag mår jag bra"


Jaa, idag mår man som man förtjänar - right? Gårkvällen/natten vart väldigt lyckad!
( om man bortser från den sista timmen ) Måste säga att födelsedagspinglorna hade lyckats nå grymt bra med att fixa ordning alltsammans! Stort tack! ♥


Idag är det söndag och alla hjärtans dag, mm vilket firande! Efter att ha tömt magen på det mesta två gånger så gjorde jag ett försök till att äta litegranna. Vilket lyckades. Jag åt skorpor med ost och marmelad och till det en kopp the med två sockerbitar. Mumsfillibabba!
Nu ska jag ta en ipren till. Gå upp och röja lite på rummet, om jag orkar. Ska iallafall bädda rent i sängen. Sen ska jag ta något mer att äta, och sedan höra av mig till lisa så ska vi ta en promenad i det härliga vårvädret! Solen skiner och det är blå himmel, nu börjar våren närma sig mina vänner.

Later alligator

(
PS. Aldrig mer vin!! )


Lördag klockan 12:30

GODMORGON!
Nu sitter jag med fötterna i fotbad och ska just sätta igång med att måla naglarna. Blir ett rättså genomskinligt lack, känns smidigast. Jaa, ikväll - PARTY PARTY! Johanna, Lis, Bettan och Jonna ska tillsammans fira sina 18 årsdagar, med en brakfest! Ska bli så nedrans skojj, många från klassen kommer; plus mycket annat folk. LIKE LIKE LIKE!

Anna och Josse kommer till mig vid tvåtiden, för lite förfix. Hår ska lockas/plattas, kläder ska tas på, ögon ska sminkas och jaa, everything else! :-P  

Later alligator


SLEEPTIME


Nu ska jag tvätta bort allt make i fejjan. Burra upp med kuddar i min säng och läsa twilight. Sen sussa gott!

G O D N A T T  ♥

 


Fredag 12/2-10

Hey på er!
Fredag idag igen, gosh vad dagarna går fort när man har roligt! Jag har det supertrevligt på stadium! Alla är som en mini familj, allmänt trevliga/härliga människor. Thanks for that.

Efter att jag slutat praktiken idag så gick moa och jag en stund på stan, utförde lite av mina ärenden. Som var: att köpa ett rött läppstift och köpa de undanlagda strumpbyxorna på lindex. När det var klarrt så begav jag mig hemmåt, åt litegranna och tog sedan bussen tillsammans med jossef in till stan. Mötte upp Hanna och Ellen vid drottninggatan, gick in till godisland ( såklart! ) och jaa, köpte godis; what a big surprise huh?! :-P   Därefter gick vi till sporthallen och kollade på derbyt mellan Göksten och Eskil. Måste bara säga att handboll är en riktigt jävla hets sport. Man måste typ ha lite damp för att klara av att spela.. Jag menar, har ni sett hur alla sliter i varandra eller? Rent ut sagt klöser varandra i ansiktet och  sliter i tröjor och shorts. Nästan så man själv fick lite hetsattacker däruppe på läktaren, bara för att stämningen under en handbollsmatch är så.. hetsig! haha. Nog om det - det var en rättså jämn match, men det slutade med att Göksten vann med en boll. Tur det. Nu kommer festen imorgon bli ÄNNU bättre, humören kommer vara på topp! Allt och alla kommer vara taggade, och jaa - JAG LÄNGTAR!

Här kommer lite snygga bilder från matchen. Maria, Fia och Denise var också där, alvidapower!





PEACE


Kvällssnack

Hann väldigt långt på klänningen ikväll, så det enda som är kvar att göra imorgon är att sy in ärmarna litegranna. Det ser ljust ut! ME LIKE

Men nu är det dags för mig att sova, efter en hel dag som denna är jag grymt trött. Skriver mer imorgon om alltmöjligt. Nu ska jag lägga mig och drömma om får, eller något liknande..

God natt gott folk

( maria och jag på nyårsafton )


ONSDAG 10/2-10


HEY HEY LEVERPASTEY!

Hej ni trogna läsare, hoppas allt är kanonfint med er, för jag mår som fisken i vattnet. Idag var det min tredje dag på Stadium, och ni ska bara veta hur vänliga och snälla alla är där, gosh. Det är underbart! Jag stormtrivs att jobba i butik. Visst; det är lite krångligt i början när folk frågar någonting och man inte vet ett skvatt om något. Men man lär sig, alla  glada människor förgyller dagen som tusan! Idag tillexempel, så kom det fram en man till mig och ville ha hjälp med atty välja överdragsbyxor som stod emot vatten och vind. Så då hjälpte jag honom till att köpa ett par lite tjockare vindbyxor från nike. Att hjälpa människor får mig att känna mig behövd, det är en galet härlig känsla må ni veta!! :-)

Idag praktiserade jag till halv fem ( som jag kommer göra varje dag framöver ) sedan skyndade jag iväg till gympozz för att "värda" där tillsammans med jossan, som fick vara kajsar inhoppare idag. Thankyou babe
Nu sitter jag hemma vid köksbordet, mitt emot sitter mamma och syr min klänning. Hittills ser det bra ut, och jag hoppas innerligt på att resultatet blir som jag hoppats på. Isånnafall ska den bäras på lördagens 18-års partyyy!  :-D

PEACE AND CIAO

 

 


Dags för Twilight


Klockan tickar på lika fort som vanligt. Dags att kura ner sig bland kuddar och läsa litegranna. Imorgon är det första dagen på praktiken på stadium, ser verkligen fram emot de kommande fem veckorna där! Plus sportlov insmetat i allt, vilket betyder att det är hur många veckor som helst borta från skolan. SKÖNT! Nog för att vi har sjukligt mycket hemuppgifter, meeen fortfarande ingen skola! chill me dill.

Nej, dags för tandborstning nu. Sedan vi pratade om tänder och munvård i skolan för någon vecka sen, så har jag börjat borsta längre och nogrannare. Det behövs, om man vill ha fina och välvårdade tänder.
Hursomhelst, godnatt på er och sov så gott.


Wallander and no dress


Nehepp, hon skulle kolla wallander som började vid nio, så blev det mycket gjort på min dress eller? NOPE! "Vi gör mer imorgon"  Grejjen är att varken hon eller jag är så nedrans bra på att sy. Men detta ska lyckas, det måste det göra! Gosh.

Nej men den här Wallander filmen verkade rättså spännande, överväger att kika ändå. Får se om jag ser klart hela, vill ju läsa Twilight också! Bästa boken på länge må jag säga.


PUSS OCH KRAM

SAY YES TO THE DRESS!


Nu äntligen ska jag och mamma sy lite på min klänning!! Det var på tiden, den måste ju bli klar!

See you later alligator


Finne på läppen?


Är det sant eller är det sant? Yepp, upptäckte nyss en äcklig finne på min läpp! Usch&blä, fram med acnemedlet på direkten. Det är så skumt det där; man kan verkligen få finnar överallt,.

Kom nyss in från en kvällspromenad med mamma och hunden. Till en stor besvikelse så måste jag meddela att det börjar bli kallare ute igen! :-(  Fredag och lördag har det ju varit plusgrader, men nej nu vänder det igen. Vad jag har hört så ska det komma ännu mer snö veckan som kommer. HEMSKT!  Sommar, sommar och sol - yes please!!



Vore inte helt fel att ligga och lata sig på stranden eller vid poolen i några veckor.. Få en hygglig bränna och bara njuta av livets alla möjligheter! Efter studenten så blir detta möjligt, då blir det utomlandsresor OH YES!


coldplay + svenskaplugg = sant




Jaa, nu är det hög tid att sätta igång med svenska uppgifterna, gosh vad den här söndagen har gått fort. Om ändå klockan vore två eller nå..  Saksamma, bara att sätta fart med skrivandet om August Strindberg nudå. Vad får detta att gå fortare och bli en aning roligare, om inte musik. Bra musik. C O L D P L A Y  <3

TAKECARE ,



70% färdigt


YES, en liten förändring har det la blivit här på mrmelwin bloggen. Hoppas ni lägger märke till det? haha, har hursomhellst ändrat lite teckensnitt och rubrik bla bla.. I like it this way. Men det som återstår är att jag vill rama in bloggen, att det ska vara svart på sidorna runt om inläggen.. Så snälla - är det någon som vet hur man gör, så skriv det i en kommentar? thankyou.  Sen ska jag även ta tag i min header, vill göra en ny. Men grejjen är att jag inte riktigt vet vad jag vill ha med; coldplay, migsjälv, vänner.. ? Eller en jäkla remix av allt kanske? 

N å g r a   f ö r s l a g ?

kram


Ändrade planer


Bestämde mig i sista stund för att stanna hemma istället, så nu är det bara jag och atlantis hemma, myspys! Vi var nyss ute och gick en sväng, och vet ni vad - det är blå himmel och solen kikar sig fram! Jättehärligt, blev liksom varm inombords när jag såg solen. Nu äntligen kanske våren och sommaren är påväg :-)

Vad ska jag ta och hitta på nu då medans alla familjemedlemmar är på innebandymatch? Först ska jag fixa min blogg design, sen skriva lite svenska uppgifter, och sedan rensa lite i min garderob.. Låter sisådär lagom skoj. När mamma kommer hem sen så ska vi fortsätta sy på min sammetklänning. Målet är att få den så gott som klar idag, well - we´ll see about that later..

Nu ska jag fixa om i mina stilmallar;  HEJ SVEJS

What have you done?


mahaha, mm men syns det att jag äns har färgat fransarna eller? NEJ.  Jag är riktigt dålig på sånt hära.. Nog för att färgen bara satt på i ungefär 10 minuter ( och det ska sitta i minst 20 ) men vad ska jag göra när det känns som att ögonen fräter sönder liksom? Då åker färgen bort medesamma. Ahja, får göra ett till försök ikväll. Bättre lycka nästa gång, am I right?

Nu ska jag börja göra mig iorning litegranna, ska nämligen följa med och kika på brors innebandymatch. Får se om han är så tuff som det sägs, tvivlar smått. Nej men, det ska bli kul åh se.
Hörs senare; PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ


Hej kära läsare!


Måste bara säga att jag blev väldigt glad när jag loggade in för någon minut sen och såg att det avr sex nya kommentarer!! Nästan så jag skrek av glädje, haha - men bara  n ä s t a n ! Blev hursomhelst glad, och mer glad när jag såg att det var 25 stycken som varit inne igår. Härligt att se att det faktiskt är några som läser denna lantis blogg. TACK ♥

Nu sitter jag med massa färg runt ögonen. Meningen är väl att det bara ska sitta på fransarna, men jag lyckas aldrig träffa bara dom, tyvär. Ser ut som en panda, kind of. Känner att det börjar sticka i ögonen nu, aj aj aj! Nu fräter det, gosh. Ska gå och tvätta bort denna smörja nu. CIAOOOOO!


Kvällen smyger inpå


HEY SUNSHINES!
Nu sitter jag hemma med dresscode mjukiskläder! Det är det bästa som finns att ha på sig hemma, that´s it! Mamma och pappa har börjat med maten; det blir grillat! mumsfillibabba.
Måste bara ge en dagens ros till min bäste och trogne vän lisa johansson! För att hon ställer upp på mig i ur och skur, i förkylningstider och i friska tider. Tack gumman! Hon följde nämligen med mig in till stan idag, vi hoppade av vid tågstationen för att köpa sthlm biljetter till henne, men självklart så var shopen stängd för dagen, sicken osis!  Så vi vandrade neråt staden, kikade lite kläder och smycken. På tal om kläder, shiittt vad mycket snyggt det har kommit in! JAG DÖR! vill ha vill ha vill ha, men för att kunna köpa så måste man ha pengar, och där sprack det för mitt shoppingbegär. Måste verkligen hitta mig ett deltidsjobb, annars kommer jag gå i bankrutt, eller nå..

När vi besökte skoaffären nilson så hittade jag mina vår och sommarskor, den saken är sååå säker! Först såg jag ett par svarta, gladiator skor med öppen tå och snörning, kind of. Går inte att beskriva så bra men dom var gudomliga! Sen fastnade min blick på ursnygga vår/sommar skor - nämligen gröna låga converse! "Snorgrön" tänker ni säkert nu, absolut inte - långt därifrån! Färgen var vanlig grön, mer åt det mörka hållet! Så grymt snygga!
Jag blev kär direkt!

It´s Saturday guys


Morsning korsning, hoppas ni sovit ut riktigt ordentligt idag, sååå skönt att inte höra väckarklockan ringa 06.00. Big love!

Har nyss torkat mina fötter ( satt nyss fotbad ), mina stortånaglar varar och är äckliga. Så idag blir det ingen bodyattack för min del. Efter att ha kört box med ellen igårkväll, så kändes det av i tårna, vilket inte var så bra. Så jag vilar idag och imorgon, och hoppas på att det känns bättre på måndag, isånnafall blir det attack då.
Nu ska jag börja göra mig iordning, sitter nämligen fortfarande i mysdress :-)  Förhoppningsvis så hinner jag med kvart i två bussen in till stan. Ska besöka en ica affär och fråga efter deltidsjobb, och sedan besöka någon optiker som kan förstora mina glasögon över näsan ( dom sitter alldeles för hårt, aj aj )


Take care, vi höres mer mot kvällen!


Friday, and the last day in school


T J A B B A

Varit lite slö när det gäller uppdateringen här på bloggen. Skyller på att det inte alltid händer nå skoj här i livet. Har helt enkelt inte haft ett dugg att skriva om., Det är så det är ibland, right? :-P
Fredag idag, vilket betyder sista skoldagen för oss i alvida, vi går nämligen ut på praktik nu i fem veckor. Så det blir två veckors praktik, sen sportlov, sen tre veckors praktik, sen två veckor i skolan och sedan påsklov. Det kan  i n t e  bli bättre!

 

Idag var vi med Natur och friluftslivs gruppen ute i skjulsta och hade en utedag med lunch. Man fick välja om man ville pimpel-fiska, åka längdskidor eller bada isvak. Var lite sugen på att bada isvak igen, eftersom förra gången var en rejält cool upplevelse. Men det hade blivit för kallt, så jag avstod. Valde istället att pimpel-fiska. Synd bara att ingen av oss alla som valde att pimpla gjorde det.. Haha, vi höll oss mest vid grillplatsen och åt våran matsäck. Så det blev en ätardag ute kan man säga. Jag åt två supergoda egen gjorda kyckling baguetter med grönsaker, och drack varm choklad till. Sen så hade jag självklart min specialitet med mig; nämligen chokladbollssmet och pärlsocker!! Mums mums mums, till en början iallafall..

Med tanke på att det var skapligt kallt ute, så hade jag massvis med kläder på mig; dubbelt upp med underställ, termobrallor, skidjacka, tjocka vantar, fleeströja, halsduk och mössa. På fötterna satt det strumpor, raggsockor och ett par väldigt hala uggs, vilket jag fick uppleva när jag skulle dansa lite med fia på en stock.. I´m okey!

Här kommer iallafall lite sköna och snöiga bilder från dagen. Måste bara tillägga att jag är nedrans glad att kameran på mobilen är så bra som den är, skönt att slippa släpa runt på digitalkameran mer.


















Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina kuddar och läsa twilight. Har helt kärat ner mig i boken, gaaash vad den är bra!

PEACE AND LOVE


I AM ALIVE


Jag lever, har inte gått in i väggen av allt matte pluggande.. Kändes jäkligt bra att jag klarade av att göra några uppgifter som jag först inte klarade av. Men genom att sitta och nöta så fick jag in det, stolt! Men provet imorgon kommer gå långt ifrån bra, det är så mycket annat som jag inte är så haj på. Aja, good luch chuck tomorrow!

Nu sitter jag och kikar på utrösningen i So you think you can dance, ett favoritprogram helt klart! Sen ska jag lägga om bandagen runt tårna över natten, så det får lufta litegranna :-)


TAKE CARE AND GOOD NIGHT


Dags för matte plugg


Imorgon är det matteprov och jag kan inte ett smack! Måste säga att det känns ju jäkligt lyckat, nej fy! Ska försöka sätta mig  och repetera lite nu, och då menar jag verkligen försöka!

Har jag inte uppdaterat om några timmar så har jag gått in i väggen av matte talen,

LATER ALLIGATOR


Pain like hell


Gosh, nu är det äntligen gjort, nu är äntligen insidorna av stortånaglarna borttagna!! Känns såå himla bra såhär i efterhand, att slippa problemet med nageltrång och smärta efter varje träning etc. Men när mamma och jag satt i rummet och väntade på läkaren, så kändes det som jag hade massa stenar i magen. Den största magklumpen någonsinn, hemskt var det! Sen när dörren öppnas och FYRA läkare kommer in får jag ännu mer panik, fyra stycken? Det är ju bara delar av naglarna som ska bort, whattaaa..  Men alla var trevliga så det gick väl. Sen var det dags för den värsta delen, den delen som gjorde att jag grät som ett litet barn! Bedövningssprutorna!! Tre stycken på den vänstra tån och två på den andra, grät som tusan. Men det var inte själva sticket som gjorde ont, nej nej, det var när dom liksom sprutade in innehållet. Det kändes som det dom sprutade in var så tjockt så att blodet i tån sprängdes. Som reklamen för listerin. Hemskt verkligen. Under själva ingreppet så kände jag inte så mycket, inte mer än att det stack till lite då och då - det i samband med att dom drog bort nagelbitar med nå knas verktyg. Jag ville inte kolla. När sidorna av nageln var borta så lade dom på någon frätande sörja som ska göra så att nageln aldrig med växer upp igen. Då blev jag lycklig! Hoppas bara det är så, happyface  :-D

När vi var klara hos kirurgen, gick vi till cafeterian och hälsade på mammas kusin som jobbar där. Fick en god macka och en festis, plus att hon skickade med oss fem semlor hem. Så när mamma och jag kom hem så blev det fika tillsammans med m&m.


Någon annan som hunnit äta en semla än?  Om inte, görtt! Gräddigt och gott


JACKIE OCH PATRIK


VINNARE I PARADISE HOTEL!   S T O R T   G R A T T I S
Tanken på att avsnitten är finito känns rent ut sagt förjävligt! Inge mera PH i veckorna. Inge mer PH snack i skolan, sorgligt jue :-( 

Imorgon är det onsdag och då ska jag till en kirurg på mälarsjukhuset, kika på mina ruttna tånaglar. Nej ruttna är dom väl inte, men gosh så äckliga och smärtsamma. Skulle vara så otroligt skönt om dom opererades bort imorgon ( båda stortånaglarna alltså ). Inge mer smärta av att gå i conversen, under träningspass och efter. Riktig glädje, verkligen!  Funderar på att fråga kirurgen om mamma kan få vara med i rummet som fotograf, och alltså fota under själva ingreppet. Fatta va naaasty! Men jag är ändå nyfiken på hur det ser ut när man tar bort nageln, nu tycker väl ni att jag är totalt vrickad, men erkänn själva - vore det inte rätt ballt?  Hursomhelst, om naglarna ryker imorgon så hoppas jag att det läker fort så jag kan börja träna igen. Har nämligen redan bokat in ett box pass på fredag och attack på lördag ; får väl se hur det blir med den saken..

Aja, nu är det sovdags. Godnatt alla kära läsare, sov gott och dröm sött!


GRANDE FINALE!!


Snackar självklart om Paradise Hotel. Finaldags ikväll ju vafan, vem kommer vinna?
Säger bara att jag vet vem som vinner, tadaaa! Men ska bli spännande ändå, big love to the show!!

Nej nu börjar det, later sweeetys




Television


TJA TJA TJA!
Sitter i fåtöljen framför teven, med datorn i knät som alltid nuförtiden. Sitter och tänker igenom skoldagen, på allt vi gjort idag.. Men mest på att Alicia ( aa, typ den bästa läraren på skolan, helt seriöst! ) är gravid, och därmed kommer hon inte ha Engelska C och Historia A med oss i trean. Känns förjävligt! Hade så himla gärna velat ha henne som lärare i Engelskan. Superlärare som skojjar och är toppen. Aja, får la se vem "inhopparen" blir?

Sitter som jag sa vid teven, vet inte äns vad jag kollar på längre. Kollade på One Three Hill för någon timme sen, men nurå? Nej, det bästa jag kan göra nu är nog att ta fram skoldatorn och skriva lite svenska porträtt. Så det inte blir alltför mycket plugg under praktiken och lovet.

Höres mera ikväll, okay?  Later Alligator


Flourtanten Henke


Här har ni bilderna från när alvida fick besök av flourtanten ( rektorn henke )

HOPE YOU ENJOY!  moahahahah








PEACE

Tack för mig och godnatt


Sådär ja, det var min måndag! haha, tog mig ett tag att skriva allt detta, men men. Hope you enjoy!

Nu är det hög tid för mig att sova, klockan är ju redan halv tolv :-O  Sov sött och dröm fint!
Hörs mer imorgon, PEACE AND LOVE

KVÄLL; Grymt attackpass & PH


Efter att ha fått sluta vid halv tre tiden borta i munktell ( sista passet med löpskolning ) så tog jag bussen hem. Gjorde iordning med bastant tallrik med yoghurt och start, mums för magen! Men efter några tuggor så kändes det inte gott längre, då tänkte jag en stund: hur skulle jag kunna göra detta godare?  Jo, med chokladsås! Och det blev det också, tänka sig att choklad passar närsomhelst och hursomhelst.

Attackpass stod på kvällens schema, tog en lite tidigare buss in för att jag skulle köpa tågbiljetter till sthlm. Men när jag kommer in i det där helvita rummet där man köper biljetter och dyligt, så hittade jag ingen nummerlapps apparat! Flackade runt med blicken i hela rummet, men utan fångst. Däremot så fick jag en psykad blick från en kvinna lite längre bort, hon tycker väl jag såg skum ut som bara stod där och såg bortkommen ut. Men hur lätt är det att inte hitta en nummerlapps apparat som inte syns? Nej precis..   Slutade med att jag gick därifrån, får köpa biljetterna imorgon istället, förhoppningsvis så är det mindre folk där då.

Kom till Gympozz ungefär tio i sex. Passet skulle börja halv sju, så jag var rättså tidig. Satt och pratade med Feras litegranna, bestämde att jag ska gå utbildning för medel passen. Vilket betyder att jag kanske kanske ( om jag lyckas bra på utbildningen, och att allt känns bra ) kommer leda ett medel pass i framtiden! Ganska så glad över det jaa! Hoppas det kan få mig starkare som person, och knäcka mitt blyghetsskal! Håll tummarna!

Attack passet var gryymt roligt och energigivande! HOLI MAKARONI! Det var garanterat mer än 100 pers i lokalen, det var dööö hett därinne! Men såå himla kul - BIG LOVE!




Middag; Besök av flourtant


Lektionen med Therese, ja vad handlade den om igentligen? Bara tänder, ellerhur? haha, vilket lektionsämne. Vi ögnade oss igenom en väldigt lång text där det stod massa "oviktiga" saker, sedan kollade vi även på en kortfilm  om vad rökning gör mot tänderna, och hur man ska ta hand om sina tänder bla bla,. Sen hände det en ganska oförberedd grejj, hahah kan inte sluta flina när jag tänker tillbaka på ´t. Iallafall, Henke ( våran rektor på skolan ) kommer in i vårt klassrum, iklädd ridbyxor, konstiga gymnastikskor, en laborationsrock med namnet malin på, och på huvvet satt en halvt ditsatt blond peruk. I handen hade han en bricka med flourtabletter och tandborste och annat, som han gick runt och bjöd oss på. Han, eller ja ska man säga hon - Stina var det va?, beordrade sedan Jonna att gapa stort, så att han kunde visa oss andra hur man skulle borsta sina tänder.. Stackars Jonna! Hela tiden snackade han med en sån jäkla ljus röst, fattade inte hur han lyckades, hålla minen och allt! Shit, våran rektor är inte som andra rektorer, långt ifrån samma beteende, den saken är säker ;-)

Camilla hade med sig sin kamera och bad flourtanten "Stina" dra en poose och smila in mot kameran. Men istället blev det ett klassfoto med flourtanten, haha, liggandes över oss på första raden. Kan till hundra procent säga att INGEN i alvida väntade sig detta, och att ALLA garvade så att magen vek sig!  GOSH, JB IN MY HEART!

Iochmed denna händelse så kom jag på hur himla glad jag är över att gå på John Bauer i Eskilstuna. Att ha dessa otroligt sköna lärare, och otroligt härliga klass! Lyckligt lottad, oh yes - ALVIDA POWER!


BILD PÅ HENKE SOM FLOURTANT LÄGGER JAG IN IMORGON. CAMILLA HAR DEN PÅ SIN KAMERA! MEN JAG LOVAR ER - DET ÄR VÄRT ATT HÅLLA KOLL PÅ MIN BLOGG, FÖR BILDEN ÄR KLOCKREN!


Paradise Hotel


Smått trist att Greta och Andreas åkte ut, men aja det är ju som sagt ett spel, och nog såg Greta och Andreas som det starkaste paret! Så det var väl solklart att Christoffer och Erika ville ha ut dom, även fast Christoffer och Andreas var buddys´.  Imorgon är det grand finale!! Locking forward to it, men dock så vet jag inte riktigt vem jag vill ska vinna paradise..
( hade hoppats på Greta, men nu har ju hon åkt ut så, Christoffer kanske )

Nu återgår jag till min återberättelse om dagen, för ni läser väl och kommenterar? RIGHT? ♥

 

 


PAUS FÖR PARADISE HOTEL


Får fortsätta skrivningen med middag sen, nu är det hög tid att gå upp och sätta på kanal 6. Det vankas PARADISE HOTEL dear friends.

Skriver direkt efter att avsnittet slutat,  later alligator


M o r g o n


Imorse vaknade jag av att mamma låser upp ytterdörren och börjar prata med hunden, "har inte rickard gått ut med dig än" - "sover emelie fortfarande".. Kind of that way! Hursomhelst, hör klamsande steg i trappen, ser hur mitt rum lyses upp av alla spotlights i taket, och hör frågan "har du sett vad klockan är?" DÅ, precis efter dom orden fattar jag att klockan knappast är några minuter över sex som jag ställde den på igårkväll., PANIK! Rycker undan gardinen för att kunna se klockan - 07.58!!  SHIT! Slänger mig ur sängen med ett ryck, nästan så våldsamt så jag åker ner i golvet. Fattade ju själv att jag inte skulle hinna med fem över åtta bussen, så vad gör man i det läget? Joo, då ringer man till mormor och morfar ♥
( räddarna i nöden, love love love ) Bestämde att morfar skulle komma och hämta mig tjugo över åtta, vi börjar tjugo i så jag skulle lätt hinna. Och det gjorde jag också, mötte josse, som åkt med fem över bussen, i trapphuset - så i tid var jag, tack vare morfar!

 

Väl i skolan så var jossan gripen tillbaka! All I can say is: welcome home sweety-pie!





(
lite bilder från löpskolningen i munktell samma dag )



Jaa ni, vart ska jag börja?


Ja gosh alltså, vilken start på veckan det här har varit. Denna måndag har varit väldigt full av skratt och svett, vilken härlig mix va? Men jag vette tusan vart jag ska börja berätta, för jag vill ju få med allt i minsta detalj. Nej kanke inte riktigt, men vill få med det mesta. Så ärligt så tror jag att jag delar upp dagen i tre olika inlägg ( morgon, middag, kväll ) blir som uppdelade lunchtider typ. Men aa det får gå.

Bered er på en del läsning, och snart även en av de snyggaste fotona i världshistorien! :D

puss & chiao


RSS 2.0