Umgänge med Malin Q


TJA TJA!
Hur har ni det en snöig vinterdag som denna? Sitter ni insnöade kanske? Skulle faktiskt inte bli chokad om det var någon stackare som just gjorde det (satt fast insnöad, gosh ) För fytusan så mycket snö et har kommit, bara den senaste dagen, crazy like hell! Och verkligen inte något som vi tar emot med öppna armar, nej vintern är officiellt över nu. Fram med våren och alla trendiga vårkläder tack!

 

Mötte upp Malin efter skolan, var ett tag sen senast så att träffa henne var mycket behövligt!

Hon följde hursomhelst med mig till "värmemaskinerna" och sedan tog vi elvan hem till mig. När vi sitter och äter hårdmackor och dricker varm choklad, så säger hon plötsligt - " det där var din åttonde hårdmacka" Jag baa "men whaat? Sitter du och räknar hur många hårdmackor jag äter?" Svaret jag fick var: "Jaa, för jag vill inte verka glupsk och äta mer"  Öhm aamen okej, då är man ju rätt normal om man sittter och räkar kompisens hårdmackor..
Satt och åt ganska så länge, kändes som all oändlighet haha, men tillslut vart vi klara. Slutade med att jag åt tio hårdmackor och malin nio
(
hon som höll räkningen för att inte äta mer än mig. Patetiska unge ♥ )

Blev därefter lite runtkoll på datorn. Bästa grejen var när hon visade en video på youtube om två män som tagit hand om en lejonunge. Men med åren så växte lejonungen och blev för stor för att männen skulle kunna ta hand om den - dom bestämde sig för att åka till afrika med den. Efter flera år bestämmer dom sig för att åka och hälsa på den ( christian som lejonet heter ). Beteendevetare och andra djurspecialister uppmanar männen att Christian inte kommer känna igen dom., MEN DET GÖR HAN, LEJONET CHRISTIAN KÄNNER IGEN DOM!! Ni bara måste se denna video! Jag började gråta. Band mellan människa och djur är magiska, min åsikt sådär!

http://www.youtube.com/watch?v=EeE4c3U63Hc&feature=related

GÅ IN OCH KOLLA PÅ DEN NOOOW!


take care for a while ,


Kommentarer
Postat av: kungeN

nu får du ta och länka till min blogg tycker jag ;)

2010-01-21 @ 18:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0