snöstorm och 5 minusgrader


HEY PÅ ER!
Är ni, precis som jag, chockade över hur mycket snö det egentligen finns? Trodde och hoppades på att den skulle ta slut snart. Men icke sa nicke, det kommer bara mer och mer. För tillfället är det full snöstorm här hemma i skogstorp. Stora snöflingor virvlar ner i mängder. Visst, det är fint, men det är så jäklans kallt! Om det kommer fortsätta snöa nu i flera dagar så kommer jag börja avsky snö, jag lovar. Fast den värsta delen av året återstår fortfarande - 
s l a s k.  Ska man vara realistisk så är ju det enda vettiga att ha på fötterna då; gummistövlar. Men nej tack, jag vill nog gärna inte gå i mina i skolan! Gå och klampa runt med värtsa biff skorna. Det skulle göra det tre dubbelt så jobbigt att ta sig uppför trapporna!!
No way that´s gonna happen


Idag hade vi en sån där kortis dag, slutade strax efter tio på gymmet forever. Lektionen kändes både onödigt och skön. Onödig för att det verkade så oseriöst, vi var kanske 7 elever där och ingen lärare. Neaj. Men det sköna med lektionen är att vi slutar väldigt tidigt. Att bara åka in och träna ett pass och sedan åka hem, är såå mycket skönare än heldagslektioner.

Fick skjuts hem av mormor och morfar, och när jag kom hem bytte jag till en tjockare jacka och gick en sväng med hunden. Hon blev överlycklig när jag kom hem och tog fram kopplet, och ännu gladare när hon kom ut i snön. Själv så frös jag bara, kände inte alls någon snö-lycka som hon gjorde,.

 






hörs senare, peace and love


Kommentarer
Postat av: maliN

Du får nog ta och hitta den där snö-lyckan snart, hur ska du annars klara dig typ 1 vecka med mig i sälen ;) ? Haha. Jag längtar som en tok iallafall!!!!!!!!!!1 :D

2010-01-27 @ 16:35:29
URL: http://kungenidjungeln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0