Now my feet won´t touch the ground

HEY THERE!
Hemma, ätit, duschat, spelat musik/sjungit och planerat inför morgondagens hajk är vad jag hunnit med efter träningen. Hann även med att kolla en kvart på damlandslagets 3-0 vinst mot ryssland - bra blågult!  Skoldagen spenderades ute på Djurgårn där vi hade en sjyst nollning för de nya ettorna. Vi hade bestämt att vi först skulle köra en slags trekamp fast med åtta grenar. Så josse, anna, camilla och jag fick ha hand om äckel-i-hink stationen. Alltså att vi skulle fixa massvis med äckliga grejer och ha i en hink, där ettorna sedan skulle gräva med sina rena händer och leta efter små kulor. Igår var josse och jag iväg till fortet och kollade om vi kunde få en hink med gamla matrester av dom, "så äckligt som möjligt tack" förklarade vi - CHECK!   Sicken blåst, när vi besöker fortet imorse, säger att vi vill ha vår hink med matrester så får vi till svar nåt i stil med att hälsovårdsnämnden godkänner inte att man lämnar ut matrester. what? vad gör vi nudå, utan både hink och äckel? panik! Josse och jag rusar runt till alla tänkbara restauranger, till och med donken, för att få tag i några äckliga matrester.
Donken-nej, Hemköp-nej, Pasta Huset-nej, Papas Tapas-nej.. är det inte bara bonus för dom att slippa slänga soporna eller? Vi gör även ett försök på Spicy Hot, därinne står det en ensam kille med lurar i öronen och steker något och hör eller ser absolut inte att två besökare anlänt. Så där står vi, ropar ursäkta och försöker bli sedda, tillslut vänder han på huvvet och ser oss - "Vi har stängt, vi öppnar kl elva" säger killen och fortsätter besatt med att steka det han nu steker, räkor kanske? I alla fall, josse svarar "Men vi skulle bara vilja fråga en sak, det går snabbt" - NEJ svarar killen innan josse äns hunnit avsluta meningen.. ilsken spicy hot kille med morgonhumör - vi drar!
Beger oss mot "flanör"? istället, haha, där missförstår verkligen mannen bakom disken mig när jag frågar omv vi kan få några gamla matrester för han frågar tillbaka hur många rätter det ska vara.. va? rätter? sa jag inte matrester? Ut från köket kommer han med en sprödbakad fisk i folie i samma stund som han säger fisk, går fisk bra? Min mage håller på att vända sig av skratt, men  jag försöker hålla minen. Kvicke josefine får iaf ur sig att en fisk blir jättebra, tack. Väl ute på gatan brister båda i skratt, hur fan kan man bli så misstolkade? ha ha
nej men för att runda av detta rå.. för att få ihop vår äckliga röra gick vi tillbaka till hemköp och köpte tre burkar kattmat och en stor burk med raviloi. Och vet ni, vårt uppdrag lyckades - alla tyckte det var sviiiin äckligt!!

hejjppaa 


Kommentarer
Postat av: fishy

haha mission complete kan man ju verkligen säga xD fy fan lukta o såg inge vidare ut xD

2009-08-25 @ 22:28:25
Postat av: JOSEFFFF

hahah jag dog, kul dag!

2009-08-25 @ 22:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0